Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Купля пытанні / ўстаноўка

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Май 2012
    Паведамленняў
    1

Default Купля пытанні / ўстаноўка

Прывітанне, Я даволі новымі для Даведка і моды, і таму ў мяне ёсць некалькі пытанняў.

Я хацеў бы купіць гэты убудова / дапаўненні, але я хачу, каб пераканацца, што яна па-ранейшаму падтрымліваюцца ў поўным аб'ёме. Мой сябар купіў гэта для свайго сайта, але ён не атрымаў код актывацыі неабходна для таго, каб працаваць. Ён таксама паспрабаваў звярнуцца за падтрымкай у некалькі разоў, але не атрымаў ніякай дапамогі.

Я хацеў бы, каб купіць гэта, так як гэта лепшы перакладчык я бачыў, але я не хачу мець ніякіх ўстаноўкі непрыемнасці. Я хацеў бы набыць ўстаноўку падтрымку дапаўненні, так што вы можаце ўсталяваць для мяне з адпаведным кодам, неабходным для актывацыі.

Я таксама хацеў бы спытаць, чаму мой сябар не можа атрымліваць любую падтрымку для яго актывацыі пытанне? Ён не можа знайсці свайго кода і па электроннай пошце некалькі разоў, каб атрымаць яго. Ён таксама спрабаваў зрабіць паведамленні на гэтым форуме, але яго паведамленні не адлюстроўваюцца тут. Я б вельмі радыя атрымаць гэты убудова усталяваны вельмі хутка на маім форуме так што ваш адказ з падзякай.

Дзякуй.
    Фернанда

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне
    Калі вы купляеце паслугі па ўсталёўцы, мы зробім усё мантажныя замест вас - Дык што вам не прыйдзецца турбавацца аб мантажныя паслугі.

Аб вашым сябрам пытанні. Мы робім усё, падтрымка толькі на форуме - і пасля кожнага новага карыстальніка павінны быць памяркоўнымі, так што ён не бачыў свайго паста толькі пасля таго як ён напісаў. Мы адказваем на кожнае паведамленне як мага хутчэй.

Вось нітку, дзе падобныя сітуацый здарылася (магчыма, гэта паведамленне вашага сябра) Націсніце - Як вы можаце сабе мы спрабавалі дапамагчы, але няма адказу ад карыстальніка

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Люты 2014 года
    Паведамленняў
    1

Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    добры дзень, колькі часу неабходна для вас, каб зрабіць ўстаноўкі і актывацыі прадукта? мне патрэбныя толькі 5 моў (англійская, французская, нямецкая, іспанская і партугальская, і для іншых моў, мы не зацікаўленыя ў дадзены момант.
    Акрамя таго, я прашу вас, калі вы жадаеце, вы таксама ўключэнне API бясплатныя, таму што мы не ведаем, як уключыць гэтыя прадукты.
    дзякуй
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад fernando View Post
    Я хацеў бы купіць гэты убудова / дапаўненні, але я хачу, каб пераканацца, што яна па-ранейшаму падтрымліваюцца ў поўным аб'ёме. Мой сябар купіў гэта для свайго сайта, але ён не атрымаў код актывацыі неабходна для таго, каб працаваць. Ён таксама паспрабаваў звярнуцца за падтрымкай у некалькі разоў, але не атрымаў ніякай дапамогі.
    Гісторыя, якую вы напісалі, з'яўляецца ФАЛЬШЫЎКАЙ. І гэта легка зразумець нам, што вас падманулі, таму што код актывацыі (рэгістрацыйны код) даступная для кожнага кліента на старонцы загрузкі паблізу спасылка для запампоўкі. Так што ваш сябар павінен быў бачыць яго, калі ен загрузілі прадукт.
    Таксама няпраўда, што хто-небудзь з вашых кліентаў не атрымае дапамогу калі-небудзь. Мы заўседы адказ на паведамленьні на гэтым форуме, і вы можаце праверыць гэта самі, проста ідучы кожную нітку.

Каб удакладніць - мы падтрымліваем VBET і ў вас есць гэты форум, каб падтрымаць вас.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Alex69 View Post
    Text automatically translated from: Italian to: Belarusian
    Translated text
    добры дзень, колькі часу неабходна для вас, каб зрабіць ўстаноўкі і актывацыі прадукта? мне патрэбныя толькі 5 моў (англійская, французская, нямецкая, іспанская і партугальская, і для іншых моў, мы не зацікаўленыя ў дадзены момант.
    Акрамя таго, я прашу вас, калі вы жадаеце, вы таксама ўключэнне API бясплатныя, таму што мы не ведаем, як уключыць гэтыя прадукты.
    дзякуй
    Original text
    Ўстаноўка трывіяльна - проста запампавана файлы на сервер і product.xml Admin CP. Яшчэ вы павінны наладзіць vBET. Неабходныя параметры апісаны ў файле readme.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 11-03-14 у 12:41.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •