Прывітанне, Я даволі новымі для Даведка і моды, і таму ў мяне ёсць некалькі пытанняў.
Я хацеў бы купіць гэты убудова / дапаўненні, але я хачу, каб пераканацца, што яна па-ранейшаму падтрымліваюцца ў поўным аб'ёме. Мой сябар купіў гэта для свайго сайта, але ён не атрымаў код актывацыі неабходна для таго, каб працаваць. Ён таксама паспрабаваў звярнуцца за падтрымкай у некалькі разоў, але не атрымаў ніякай дапамогі.
Я хацеў бы, каб купіць гэта, так як гэта лепшы перакладчык я бачыў, але я не хачу мець ніякіх ўстаноўкі непрыемнасці. Я хацеў бы набыць ўстаноўку падтрымку дапаўненні, так што вы можаце ўсталяваць для мяне з адпаведным кодам, неабходным для актывацыі.
Я таксама хацеў бы спытаць, чаму мой сябар не можа атрымліваць любую падтрымку для яго актывацыі пытанне? Ён не можа знайсці свайго кода і па электроннай пошце некалькі разоў, каб атрымаць яго. Ён таксама спрабаваў зрабіць паведамленні на гэтым форуме, але яго паведамленні не адлюстроўваюцца тут. Я б вельмі радыя атрымаць гэты убудова усталяваны вельмі хутка на маім форуме так што ваш адказ з падзякай.
Дзякуй.
Фернанда