Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Усе аб'явы знікаюць, патрэбна дапамога:)

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    15

Cool Усе аб'явы знікаюць, патрэбна дапамога:)

Я усталяваў апошнюю версію 2.4.1 на мой тэставы сайт. У мяне было мала праблем размяшчэння сцягоў і, нарэшце, яны з'явіліся ніжэй або ў ніжняй частцы панэлі навігацыі ніжэй аб'явы.

Выбар перакладаў і распрацовак была фантастычнай, то раптам аб'яву і сцягі зніклі.

Я адключыў прадукту, нічога не адбылося, да гэтага часу адсутнічае аб'ява. Тады я uninstaled прадукту, яшчэ нічога не адбылося, ніякіх аб'яваў. Я выдаліў усе файлы, якія адносяцца прадукту. Цяпер у мяне ёсць маё аб'яву назад.

Любыя прапановы будуць вельмі высока цэніцца.

Дзякуй,
    Мэт Olieman
    mycockpit.org

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вельмі дзіўна, але калі вы да гэтага часу пытанне з аб'явамі пасля vBET быў адключаны гэта азначае, што ён не быў vBET віне (той нічога не робіць, калі яна адключаная - VBulletin клапоціцца аб ім). Тым больш што ён працуе ў пачатку і проста перасталі праз некаторы час (як я зразумеў).

Ці можаце Вы прайграць гэта? Калі ласка, усталюйце vBET зноў і скажыце гэта паўторыцца?

Гэта могуць быць часовыя праблемы з AdSense.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    15

Вось што я думаў, таксама. Не мае ніякага сэнсу, таму я спытаў. Я зраблю ўсё пераўсталяваць заўтра раніцай (мой час). Я дам вам ведаць, што адбываецца.

Дзякуй,
    Мэт Olieman
    mycockpit.org

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вялікі

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    15

Добрыя навіны, ўстаноўка прайшла паспяхова і бездакорна. Пакуль прыкладна праз гадзіну выпрабаванні, без страты аб'яву

Я ненавіджу гэтую частку .... АЛЕ,

1. Я заўважыў гэта даволі павольна, не хутка, як на гэтым сайце. Я выказаў меркаванне, што гэта магчымасць апгрэйду

2. Я знайшоў некаторыя анамаліі ў форуме катэгорый, я тэставаў з IE8 і Chrome. Абодва маюць розныя анамаліі.

3. З'яўляецца NavBar кнопкі даступныя толькі ў vBET 3.3.?

Калі ласка, не саромейцеся глядзець на палігоне MyCockpit.org - Галоўная

Калі вы жадаеце капаць глыбей, дайце мне ведаць па электроннай пошце, таксама былі б рады бэта-тэставанні vBET 3.3. на мой тэставы сайт.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

1. Бясплатная версія працуе павольней. vBET 3.x аплачваецца і яна больш аптымізавана.
    2. Калі ласка, адкрыйце новую тэму для гэтага і апісаць яе больш
    3. Калі вы маеце на ўвазе выпадальнае меню з сцягамі - то так.

Звярніце ўвагу, што vBET 3.3.0 не будзе гатовы да vB4. Платная версія vBET будзе гатовы да vB4 ў сакавіку.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •