Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Бясплатна з абмежаванай функцыянальнасцю або пробная версія?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2012
    Паведамленняў
    2

Default Бясплатная версія

Перш чым купіць, я павінен пераканацца, што гэта будзе працаваць у мяне за брандмаўарам кампаніі. Мы блакаваць многія інструменты перакладу, так як карыстальнікі могуць выкарыстоўваць гэтыя інструменты, каб атрымаць на вэб-сайты, якія звычайна блакуюцца.

Ёсць версія, што мае абмежаваную функцыянальнасць, альбо быў выпрабавальны тэрмін, што я магу праверыць у маім якасці навакольнага асяроддзя? Калі гэта працуе, я буду штурхаць яго да маёй асяроддзі.

Іншае пытанне, ці трэба мне ліцэнзія на мае якасці навакольнага асяроддзя, калі я бягу яе ў вытворчасць, а?

Дзякуй

Дру

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У нас быў бясплатны варыянт, калі пераклад у Google і Microsoft быў бясплатным. Пасля таго як яны зрабілі гэта заплацілі, мы перасталі падтрымліваць бясплатную версію, так як платныя паслугі, мае патрэбу ў аптымізацыі якую мы маем у платнай версіі.

vBET ліцэнзію на ўстаноўку. Калі вам неабходна ўсталяваць яго на розных форумах, то вам неабходна розныя ліцэнзіі. Па адным на кожны форуме вы працуеце. Калі вы тэставанні навакольнага асяроддзя, якія не даступныя для старонніх, то пасля інфармавання нас вы можаце ўсталяваць vBET на вашай тэставай асяроддзі. Вядома, вы павінны мець ліцэнзію.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •