Добры дзень,
vBet не прызнаць, што Microsoft Пераклад API не працуе (таму што мой свабодны аб'ём складае больш).
Добры дзень,
vBet не прызнаць, што Microsoft Пераклад API не працуе (таму што мой свабодны аб'ём складае больш).
Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 07-05-12 у 22:02. Прычына: BBCode рэдагавання
Калі вы Ment для старых Microsoft Пераклад Api проста выдаліць ваш API ў AdminCP. Мы не ведаем, які будзе адказ сервера з не існуючымі API
Не, я маю на ўвазе Microsoft Azure. Я проста хачу, каб скарыстацца бясплатнай 2mio і Googles заплацілі ... але vBet не прызнаць, што кампаніі Microsoft бясплатна 2mio выйшлі ...
Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 07-05-12 у 22:02. Прычына: BBCode рэдагавання
vBET павінны прызнаць гэта. Не маглі б вы, калі ласка PM доступ у падрабязнасці, загадаў мне праверыць, чаму гэта адбылося?
Але яна не распазнае яго. Праблема не знікла. Паспрабуйце самі: vBet (апошнюю), vBulletin (3.8) і vBSEO 3.6. Пераклад спыняецца, калі (microsofts) бясплатныя квоты скончана, але справы яшчэ раз, калі я enable "выкарыстоўваць толькі Google".
Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 07-05-12 у 22:01. Прычына: BBCode рэдагавання
Ці не маглі б Вы PM свае дадзеныя доступу для таго, каб праверыць, што адбываецца
Прывітанне. А праблема ўсё яшчэ існуе?
Няма адказу - разгледзеў пытанне няма. Калі не пішыце ў гэтай тэме