Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: vBET не разумеюць, што перакладу API ад Microsoft не працуе

Default vBET не разумеюць, што перакладу API ад Microsoft не працуе

Добры дзень,
    vBet не прызнаць, што Microsoft Пераклад API не працуе (таму што мой свабодны аб'ём складае больш).
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 07-05-12 у 22:02. Прычына: BBCode рэдагавання

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Калі вы Ment для старых Microsoft Пераклад Api проста выдаліць ваш API ў AdminCP. Мы не ведаем, які будзе адказ сервера з не існуючымі API

Не, я маю на ўвазе Microsoft Azure. Я проста хачу, каб скарыстацца бясплатнай 2mio і Googles заплацілі ... але vBet не прызнаць, што кампаніі Microsoft бясплатна 2mio выйшлі ...
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 07-05-12 у 22:02. Прычына: BBCode рэдагавання

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

vBET павінны прызнаць гэта. Не маглі б вы, калі ласка PM доступ у падрабязнасці, загадаў мне праверыць, чаму гэта адбылося?

Але яна не распазнае яго. Праблема не знікла. Паспрабуйце самі: vBet (апошнюю), vBulletin (3.8) і vBSEO 3.6. Пераклад спыняецца, калі (microsofts) бясплатныя квоты скончана, але справы яшчэ раз, калі я enable "выкарыстоўваць толькі Google".
    Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 07-05-12 у 22:01. Прычына: BBCode рэдагавання

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Ці не маглі б Вы PM свае дадзеныя доступу для таго, каб праверыць, што адбываецца

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. А праблема ўсё яшчэ існуе?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Няма адказу - разгледзеў пытанне няма. Калі не пішыце ў гэтай тэме