Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: брэндынг бясплатна?

Default брэндынг бясплатна?

Text automatically translated from: English to: Belarusian
    Translated text
    Прывітанне, я купіў брэндынгу бясплатна, але vbet гэта не так.

Калі ласка, дашліце мне новыя інструкцыі, як выдаліць старыя doenst іх праца ...
    Original text

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне
    Раскажыце, калі ласка, ваша пытанне крыху больш specyfic, я не магу цалкам зразумець цябе

???? Чаму Вы не разумееце? Як я казаў, я купіў бясплатнае брендирование копію ад vbet, але гэта не так! Гэта паказвае, што "дзякуючы vbet 3.5.4 вы можаце замовіць аўтаматычныя пераклады і quot; -&ГТ; WoW Форум | WoW FairPlay Bot форуму Я хачу, каб выдаліць яго!
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 14-04-12 у 10:56. Прычына: BBCode карэкцыі

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Вы сказалі,
    Калі ласка, дашліце мне новыя інструкцыі, як выдаліць старыя doenst іх праца ...
    У цяперашні час Б. прадпрыемства мае розныя версіі для brandingfree, таму не маглі б вы сказаць мне, калі вы ўпэўнены, што вы запампавалі правільным?

Я не разумею вас.

Калі ласка, паглядзіце на мой рахунак.

Я купіў ВБЭТ з брэндынгам бясплатна.

Я запампаваў і ўсталяваў "vBET354BF.zip", але на форуме НЕ брэндынгу бясплатна, Як выдаліць апавяшчэнне аб аўтарскіх правах?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Калі ласка, будзьце ветлівыя - няма нават ніякай прычыны крычаць. Я ведаю, што Радэк не зразумеў вас у першы раз, але, калі вы чытаеце вашу самым першым пасце вы можаце даведацца, што гэта не было занадта ясна, што вы хочаце выдаліць - Б. прадпрыемства, брэндынг ... Я зразумеў, але ўсё ж гэта не было зусім ясна і проста спытаў Радэка вам, што менавіта вы маеце на ўвазе.

Пасля гэтага ён паведаміў вам ветліва, што ёсць іншы пакет для аб'явы бясплатна і вы можаце проста запампаваць і ўсталяваць яго зноў. У яго не было інфармацыі, перш чым у вас, што вы ўжо зрабілі гэта.

Таму, калі ласка, - не крычаць Так - мы бачым, што ў вас ёсць свабодны брэндынг Нашы супрацоўнікі маюць гэтай інфармацыі прыкладаецца да кожнага паведамленні файл. Я проста хачу, каб праверыць наш FTP гэта пакет BF ў парадку, ці ёсць нейкая памылка ў ім. Я дам вам рашэнне на працягу некалькіх хвілін пасля праверкі яго

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне
    Бо там была памылка ў BF-рэліз - загрузіце яго зноў і загружаць новыя файлы на сэрвер.

Выбачайце за турботы. Калі ласка, пацвердзіце ці гэтае пытанне вырашана.

Dont зразумейце мяне няправільна, я не крычала, я проста хачу ясна даць зразумець, што я хачу ... яго працы ў цяперашні час, неабходнае толькі 5 дзён :-/

Усё роўна дзякуй!

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •