Я лічу, калі ў мяне няма перакладу пастаўшчыкоў, даступных Я проста атрымліваю пусты паведамленні аднаго з членаў яго выкарыстання. Гэта калі ў мяне ёсць "Паказаць арыгінальны тэкст для карыстальніка" устаноўлены ў не паказваюць![]()
Я лічу, калі ў мяне няма перакладу пастаўшчыкоў, даступных Я проста атрымліваю пусты паведамленні аднаго з членаў яго выкарыстання. Гэта калі ў мяне ёсць "Паказаць арыгінальны тэкст для карыстальніка" устаноўлены ў не паказваюць![]()
Апошні раз рэдагавалася DirtRider; 09-04-12 у 09:44.
Я праверу яго. Таксама, калі ласка, скажыце мне, калі "Паказаць арыгінальны тэкст для карыстальніка" уключана будзе пустым паведамлення з'яўляецца?
Таксама, калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта можа быць coused але няправільна пастаўшчыка таямніцу / ID / ключ API
Ну, калі ў мяне ёсць Паказаць арыгінальны тэкст для карыстальніка ўключана, то так яна пакажа зыходны тэкст. Справа ў тым, то ў вас будзе паведамленне ў тэме, што не на англійскай мове і яна будзе ігнаравацца. API ключы, здаецца, працуюць пры перакладзе пастаўшчыкоў маюцца.
Добра, не хвалюйцеся пра гэта больш з бягучымі праблемамі я маю з гэтай мадыфікацыяй я ўжо выдаліў яго, што ёсьць грошай гэтага аказалася![]()
Апошні раз рэдагавалася DirtRider; 11-04-12 у 08:12.
Як вы атрымалі ў адказ у гэтую тэму - нашы супрацоўнікі праверцы гэтага пытання.
Я не магу прайграць гэтую праблему на маім тэставым форуме. Не маглі б вы паказаць мне URL з прыкладам, дзе ёсць "пусты" паведамленне, і калі доступ вы выслаць мне па-ранейшаму workig я хацеў бы праверыць яго на месца
На жаль я не магу, як я выдаліў гэты мод з майго сайта, як гэта было даваць нам занадта шмат пытанняў.
1. Пусты пост, калі пераклад правайдэр не былі даступныя (ўстаноўка, каб не паказаць арыгінальны тэкст)
2. Паведамленне на іншых мовах, акрамя змаўчанні пры перакладзе правайдэр не была даступная (паводле паказаць арыгінальны тэкст) Гэта выклікала замяшанне як ангельскі члены не маглі зразумець паведамленне і будзе іх ігнараваць.
3. Форум запаволенне аж пры перакладзе правайдэр не было, удзельнікі форуму скардзіліся, што гэта было не прымальна на гэтых павольных хуткасцях.
Як я ўжо сказаў, я не магу прайграць гэтае пытанне, так што калі вы не была ўсталяваная vBET і таму вы не можаце паказаць мне гэтую памылку ў "дзеянне" гэта немагчыма для мяне, каб праверыць, што пайшло не так.
Калі ласка, дазвольце мне праверыць гэта ў вашай FTP.
Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 14-04-12 у 16:34.
Няма адказу, таму мне трэба, каб закрыць гэтую тэму. Калі ў Вас ёсць яшчэ пытанні, якія датычацца гэтай тэмы я адкрыю яго іншым спосабам, калі ласка напісаць новы.