Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Пераклад адрас URL ...

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    22

Default Пераклад адрас URL ...

Text automatically translated from: Polish to: Belarusian
    Translated text
    Зноў жа, адбываюцца дзіўныя рэчы са мной у Google. Раней, каманда сайта: ... Я 150000 вынікаў, а зараз раптам 24600.
    І я падазраю, што гэта перакладчык павінен, у прыватнасці, пераклад URL-адрасоў.
    Я засноўваюць свае падазрэнні аб тым, што сцягі скрытыя спасылкі на тэмы, але не ў форме, такі як, напрыклад, у мяне ёсць тэма:
    ... /латарэя-лігі-PES-2010-PC-23209.html
    спасылку пад сцяг паказвае тэму:
    ... /ан/.../латарэя-лігі-PES-2010-PC-23209.html
    і яна сапраўды даходзіць да іншы адрас:
    ... /ан/.../выпадковых ліг-PES-2010-PC-23209.html

Выпадкова праглядаць вынікі Google і няма літаральна ні аднаго форуму тэмы на іншай мове. Гэтыя форумы, тэгі старонак vbcmps, але не тэма. Звычайна трагедыя.

Не маглі б вы прынесці мне гэта - магчыма - то падставы?
    або
    Ці магу я адключыць пераклад URL-адрас або - што было б значна лепш - спосаб сказаць, што сцягі былі тыя ж адрасы, якія знаходзяцца на старонцы.
    Original text

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Translated text
    Добры дзень. Такія скачкі адбываюцца ў індэксацыі ў Google - асабліва, калі Google змяніў алгарытм, або абнавіць свае індэксы. Часта хутка вярнуцца іншыя паказчыкі.

Адправіць спасылкі, няма нічога з ім рабіць, таму што калі вы пачынаеце не звязваюць не перакладаюцца, і скончыць на пераклад vBET рабіць 301 рэдырэкт у якім выразна гаворыцца, што сайт пастаянна перанакіраваны. Акрамя таго, такое перанакіраванне толькі пры змене пераклад, будучы ўжо ў струмені (спасылкі не перакладзены на ўсе мовы з меркаванняў прадукцыйнасці). Калі вы зменіце гледжання перакладу на форуме, усе спасылкі ўжо перакладзены.

Тым не менш, у цяперашні час фактычна можа быць прычына з-за якой Google можа аддаць перавагу ня перакладзеная праіндэксаваных старонак - калі вы выкарыстоўваеце vBSEO і апынулася кананічнай спасылка прычыны. У гэтай канфігурацыі загалоўка vBSEO дадае спасылку сказаўшы, што рэальны адрас з'яўляецца адрасам без дадання мовы. А калі ў вас апынулася на старонцы Google пераведзены будуць разглядацца як нешта, што павінна быць па іншым адрасе - адрас, які ўжо індэксуюць непасрэдна там.
    Праблема з кананічнай спасылкі, якія дадаюцца да vBSEO ўжо паведамлялася і вырашылі - будзе ўключаны ў vBET 3.3.0 Да гэтага часу вы можаце адключыць vBSEO кананічнай спасылцы, ці проста пачакаць
    Гэта пацвярджае тэзу, што vBSEO не дадае абраным кананічнай тэгі URL - таму, што яны праіндэксаваныя.
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 08-01-10 у 12:24.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    22

Translated text
    Дзякуй, але чаму-то гэты адказ не задавальняе мяне.

Я выкарыстоўваю vBSEO, але ў мяне, і я адключыў кананічным URL-адрасоў, але перакладзеныя старонкі індэксуюцца ў трагічны шлях, калі не сказаць, што яны не індэксуюцца наогул.

Праз 1,5 м, ок працы vBET 3,2 і 1 / 2 гадоў на vBET 2.x па запыце
    "Сайт: http://..../en/" Google вяртае вынікі: Вынікі 1 - 10 з прыкладна 114 !
    "Сайт: http://..../zh-CN/" Google вяртае вынікі: Вынікі 1 - 10 з прыкладна 158 !

з якіх 2 / 3 часткі vbcmps ... дзень на форуме ёсць ~ 50 новыя тэмы.

Я не думаю, таму ён павінен працаваць vBET, таму што, калі такія дзеянні "атрымаць больш трафіка, карыстачы і даходы ад AdSense!" Вы можаце перамяшчацца паміж казкай.
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Translated text
    Дадатковы трафік не казка проста факт. Глядзіце тут:
    vBulletin.org Форум - Паказаць паведамленне асобна - У.Б. прадпрыемства Перакладчык

А таксама тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET ня індэксуе старонкі. Ніякага праграмнага забеспячэння на форуме не індэксуе старонкі. Старонкі сканаваць толькі робаты, якія знаходзяцца па-за межамі вашай інфраструктуры.

Робаты могуць даць намёкі poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 рэдырэкт, або кананічнае спасылцы.

Я разумею, у вас ёсць кананічная сувязь, і вы былі адключаныя. Калі ласка, увядзіце URL на форум і змест файла robots.txt
    Original text
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 09-01-10 у 05:52.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    22

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Translated text
    Дадатковы трафік не казка проста факт. Глядзіце тут:
    vBulletin.org Форум - Паказаць паведамленне асобна - У.Б. прадпрыемства Перакладчык

А таксама тут:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...anslation.html

vBET ня індэксуе старонкі. Ніякага праграмнага забеспячэння на форуме не індэксуе старонкі. Старонкі сканаваць толькі робаты, якія знаходзяцца па-за межамі вашай інфраструктуры.

Робаты могуць даць намёкі poprzes sitemap.xml, robots.txt, 301 рэдырэкт, або кананічнае спасылцы.

Я разумею, у вас ёсць кананічная сувязь, і вы былі адключаныя. Калі ласка, увядзіце URL на форум і змест файла robots.txt
    Original text
    Translated text
    Дзякуй за - як звычайна нешматслоўны - адказ, я папрасіў кіраўніцтва аб тым, што мая праблема ...

На шчасце, ён ужо працаваў яго з гэтай праблемай. Вырашана.

пс.
    Адрас старонкі powinieneś, напэўна, ведаеце, калі толькі з-за таго, што ліцэнзіі і адрас прызначаны мой нік у гэтым форуме
    Original text

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Translated text
    Добры дзень. Маё намер ніколі не лаканічнай інфармацыі адміністрацыі. Калі гэта так, вы атрымалі памілаванне. Намер адміністрацыі дакладных і празрыстых інфармацыі. Пігментацыя можа засланіць адной інструкцыі.

На самай справе - наша сістэма паведамленняў форуму па адрасе, звязанаму з ліцэнзіяй. У наступны раз там zaglądnę

Я рады, што вы знайшлі рашэнне - калі вы можаце падзяліцца ім з іншымі, калі хто-то была падобная праблема?
    Original text

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •