Гэта здаецца, што ў большай ступені таму, што затрымка ВБЭТ пераходзіць на іншы пераклад пастаўшчыка, які займае больш часу, для атрымання дадзеных з. Калі ён робіць гэта HTTP-злучэнні застаюцца адкрытымі (а часам і тайм-аўт).
Гэта здаецца, што ў большай ступені таму, што затрымка ВБЭТ пераходзіць на іншы пераклад пастаўшчыка, які займае больш часу, для атрымання дадзеных з. Калі ён робіць гэта HTTP-злучэнні застаюцца адкрытымі (а часам і тайм-аўт).
Гэта можа быць coused на "Apertium API", які часам timeouting Рэгістрацыя спрошчана пастаўшчыка ўнутранай памылцы, вы спрабавалі ператварыць яго ў чым і праверце яго яшчэ раз
Не, але я праверу, дзякуй.
Як няма адказу я буду адзначаць гэтую тэму вырашыць, калі вы ўсё яшчэ ёсць пытанні, калі ласка зваліўся свабодна Aski я зноў яго адкрыць
Я ведаю, што вы адзначылі гэты вырашана, але я не змог патрапіць на ваш сайт, калі спрабаваў некалькі разоў!
Пытанне, здаецца, што ВБЭТ не закрывае працэсы належным чынам і пакідаючы шмат іх адкрытымі, то Apache asseses колькі даччыных працэсаў, якія патрабуюцца для іх стварае гатовыя даволі хутка, таму што ўсе званкі на vbenterprisetranslator_seo.php і ўсе працэсы, ён застаўся адкрытым нагрузка на сервер ўзрастае.
Я пераехала сервера на больш магутны сервер і нагрузка па-ранейшаму існуе, новыя гаспадары сказаць тое ж самае, што і стары "атрымаць ваш пастаўшчык праграмнага забеспячэння для аптымізацыі vbenterprisetranslator_seo.php для разарваць і ўсе файлы, якія ён называе"
Я не магу працягваць гэтую гульню, аплату перакладаў і цяпер £ 200 у месяц для сервера гэта забівае мяне, што мне трэба зрабіць, каб атрымаць ВБЭТ, каб закрыць гэта званкі на працэсы належным чынам?