Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: VBET V4.4.6 стварае групы карыстальнікаў?

Default VBET V4.4.6 стварае групы карыстальнікаў?

Я бягу Даведка 3.8.6 з дапамогай наладжвальнай скуры. Толькі дапаўненні, якія з'яўляюцца жывымі з'яўляюцца:

AME - Аўтаматычная СМІ Embeder
    Апавяшчэнне аб новых тэму
    Паведамленне Дзякуй Узламаць
    Даведка блог
    і нашы ўласныя праверкі сапраўднасці Webkey надбудовы

Я ўважліва сачыў за інструкцыямі па ўстаноўцы V4.4.6 і зрабіў яго да кропкі, дзе я павінен наладзіць яго. Сістэма, выкарыстоўваная, каб мець VBET на ім паспяхова, але я павінен быў выдаліць яго пасля таго, як узнікла гэтая праблема некалькі груп карыстальнікаў. Пасля ўстаноўкі, карыстальнікі пачалі скардзіцца, што сістэма ўніз ... Паведамленне пра памылку (на жаль, у мяне няма яго) паказаў на VBET, таму я адключыў VBET высвятляючы я хацеў бы скончыць канфігурацыі крокаў і зноў ўключыць яго.

У гэты момант я заўважыў, што дадатковыя Групы былі створаны ў маёй сістэме, па адным для кожнага мовы. Што?

Я павінен нешта адсутнічае. У апошні раз я спрабавала абнаўлення VBET, я сутыкнуўся з тым жа пытаннем некалькіх груп карыстальнікаў. Прайшло ўжо некалькі месяцаў з тых часоў VBET працавала на маёй сістэме. Ці павінен я заключыць кантракт з вамі, каб усталяваць яго, ці я штосьці ўпусціў?

Я зняў яго з маёй сістэмай, усё зноў працуе нармальна (без albiet VBET).

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

У гэты момант я заўважыў, што дадатковыя групы карыстальнікаў былі створаны ў маёй сістэме, па адным для кожнага мовы. Што?
    Калі яны не ў асобных масіваў у вашым SQL, і калі гэта толькі адзін для любога мовы гэта нармальна. vBET стварае яе для таго, каб група карыстальнікаў, у той жа мову па змаўчанні. Акрамя таго, калі ў вас ёсць нейкія пытанні ў час Вашага перакладу я буду рады дапамагчы вам і адказаць на любое пытанне

Quote Паведамленне ад r.dziadusz View Post
    Калі яны не ў асобных масіваў у вашым SQL, і калі гэта толькі адзін для любога мовы гэта нармальна. vBET стварае яе для таго, каб група карыстальнікаў, у той жа мову па змаўчанні. Акрамя таго, калі ў вас ёсць нейкія пытанні ў час Вашага перакладу я буду рады дапамагчы вам і адказаць на любое пытанне
    У адной групе ствараецца для кожнага мовы (гэта нешта новае даданнем 50 груп карыстальнікаў гэта не крута?), Я паняцця не маю, што аддзяліць масіва ў SQL гэта, прабачце! Калі я ўпершыню ўсталяваў VBET больш за год таму, гэтага не адбылося. VBET проста ўсталёўваецца і працуе выдатна. Цяпер я з д'яблам час атрымаць яго назад на сістэме :-).

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

ў вашым AdminCP -> usegroup выглядаць наступным чынам:
    Мова па змаўчанні: Албанская
    ?
    Як я сказаў, зараз vBET стварае аддзяляе груп карыстальнікаў. Калі ваш форум працуе павольней, яно можа быць coused іншыя рэчы, а таксама, калі ласка, прачытайце гэта паведамленне:
    націсніце

ў вашым AdminCP -> usegroup выглядаць наступным чынам:?
    Як я сказаў, зараз vBET стварае аддзяляе груп карыстальнікаў. Калі ваш форум працуе павольней, яно можа быць coused іншыя рэчы, а таксама, калі ласка, прачытайце гэта паведамленне:
    націсніце
    Так што, калі мой форум падтрымлівае 50 моў, я магу чакаць * 50 * дадатковыя групы карыстальнікаў створаны?

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Так, можна, але яны былі створаны, каб зрабіць наш прадукт працуе хутчэй.

Так, можна, але яны былі створаны, каб зрабіць наш прадукт працуе хутчэй.
    Такім чынам, вы стварылі 50 + Групы на маім форуме, каб VBET працаваць хутчэй?? але я магу выдаляць іх, і паглядзець, VBET працаваць трохі павольней?? ... і ўсе яны будуць проста атрымаць адноўлены на працягу наступнага абнаўлення??

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Так, гэта будзе recreateed ў кожным абнаўленні.
    Таксама вы можаце паспрабаваць зрабіць выдаліць усе з іх, але вам неабходна адключыць гэты убудова: userdata_presave і калі вы хочаце выдаліць vBET вы Недд дадатковыя змены:

ўключае ў сябе \\ vbenterprisetranslator_functions_usergroups.php

знайсці радок:

Функцыя vbet_removeDefaultLanguageGroups () {
    і выдаліць усё змесціва гэтай функцыі

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •