як кажа назву. "Выкарыстанне Google ТОЛЬКІ" устаноўлены на няма
як кажа назву. "Выкарыстанне Google ТОЛЬКІ" устаноўлены на няма
Варта адзначыць, што ніякія іншыя правайдэры даступныя ў дадзены момант, так як я мяркую, штодня макс была дасягнутая. Google ужо маецца, але яна не пазначаная як такая.
Калі ласка, запусціце тэсты для Google. У вас ёсць гэта ў:
vBET загружаных файлаў -> рабіць-не-загрузкі -> Сэрвіс -> googleapiv2test.php
Змесціце яго ў каранёвай тэчцы вы форум і паказаў мне вынікі
Пачынаючы пробны пераклад для Google API v2
Вынік тэсту: {"памылка": {"памылкі": [{"дамен": "usageLimits", "розум": "accessNotConfigured", "паведамленне", "Доступ Ня зададзены"}], "код" 403 " паведамленне ":" Доступ Ня зададзены "}}
Выпрабаванне пра памылку:
Час злучэння (мс): 502,209960938
Што дзіўна, таму што я не зменены параметры ў Google API кансолі
Першы:
Калі б ваш пераклад Google API v2 працуе да заказу складае памылкі, ці ён не працуе з пачынаецца?
Калі раней на працу, мы павінны звязацца з Google сэрвіс, калі не, не маглі б вы калі ласка, праверце спачатку:
, Калі білінг уключаны праз API, кансоль
-Калі вы vBET сканфігураваны правільна
Акрамя таго, я знайшоў яшчэ адно магчымае рашэнне:
Вы можаце паспрабаваць адключыць яго і нагэта тое, што я час ад часу перавесці абслугоўванне толькі API
- Google Translate API v2 выдатна працавалі да майго апошняга абнаўлення да апошняй версіі
- Білінгу уключаны
- API ключ і ўсе матчы ў vBET, ніякія іншыя параметры, акрамя выкарыстання Google толькі былі змененыя
- Я паспрабаваў павароту API і выключэння
Так добра, я буду пісаць у Google вашага імя, ці Вы хацелі б гэта рабіць па сваім меркаванні?
Калі б вы маглі гэта зрабіць, было б выдатна. Дайце мне ведаць, калі вам патрэбна іншая інфармацыя.
Пошта дасланыя чакае адказу
Раней я напісаў паведамленне ў групе Google і, падобна, хтосьці з Google ўсталяваў яе. Праблема вырашана!