Свет вам і ласку Божая і дабраславеньне Госпада ў мяне праблемы на маю, а менавіта: Унутраная памылка сервера На сэрвэры адбылася ўнутраная памылка або канфігурацыі, і не змог выканаць ваш запыт. Калі ласка, звярніцеся да адміністратара сервера, webmaster@soqokaz.com І інфармаваць іх пра час адбылася памылка, і ўсё, што вы маглі б зрабіць, што можа быць прычынай памылкі. Больш інфармацыі аб гэтай памылцы будуць даступныя ў часопісе памылак сервера. Звярніце ўвагу, што я ўваходжу ў панэль кіравання Тое ж самае, мне здаецца А часам я ўваходжу А ў мяне праблема ў абнаўленнях, але ў мяне няма вопыту ў сваёй працы Гэта абнаўленне паведамленне праз панэль кіравання дырэктара Прэс-формы сустракаюцца павінны быць абноўлены, каб адпавядаць з бягучай версіяй! Было знойдзена [21] абноўленыя шаблоны неабходных павінна адбыцца і жыць да новай версіі. Рэкамендуецца зрабіць гэта ў самыя кароткія тэрміны, каб пазбегнуць праблем і непаладак у працы форума! Пстрыкніце тут для прагляду гэтых шаблонаў! Спадзяюся дапамагчы Бог дабраславіць вас і дапамагчы вам
Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 09-02-12 у 15:49. Прычына: BBCode дададзены
Прывітанне Ці не маглі б вы даць нам URL, на які ваша vBET усталяваны?
Прагледзець воблака пазнак
Правілы форуму