Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: Новы спосаб перакладу

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Default Новы спосаб перакладу

Прывітанне,
    У цяперашні час мы здзяйсняем Новы спосаб пераклады!

Гэта будзе магчыма рэдагаваць пераклады ўручную - карыстальнікаў, што азначае, лепшае якасць перакладаў, Меншае колькасць перакладзенага тэксту, і, такім чынам, плаціць менш грошай за пераклады ці нават Абсалютна зніжаць зборы,!

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Май 2011
    Паведамленняў
    25

awesomesause.

жа, як і вышэй ^, дзіўны

Калі ласка, адпусціце яго як мага хутчэй, каб усе дзяржавы-члены, ці не праўда занадта доўга, самае ідэальны час, я думаю, некалькі дзён зноў, так як Microsoft Translate API бясплатна не даступны зноў з сакавіка 2012 года, ці раней, калі Google Translate v.1 бясплатна не даступны зноў, яго лепшы момант я думаю, але некалькі дзён зноў не дрэнны, гэты мод яшчэ будзе жывы і растуць, як доўга гэта можа павелічэнне нашых наведвальнікаў і прыбытку

Толькі левы аўтаматычнага бясплатны перакладчык ў цяперашні час магчыма толькі Apertium? даданне новых бясплатных правайдэр будзе занадта вялікім, як пра Yahoo / Altavista перакладчык, Ён можа выкарыстоўвацца?

Дарэчы ў мяне ёсць парады для ручной пераклад, я думаю, я ўжо пішу гэта і раней, але я скажу яшчэ раз:
    Па рэдагаваць пераклады ўручную, гэта не заўсёды азначае, што вы маеце патрэбу ў 100% ўручную, вы можаце зрабіць гэта ўручную падлозе,
    Вы можаце ўсё яшчэ выкарыстоўваюць Google Translate, трэба толькі крыху больш працы
    проста скапіяваць ўставіць змесціва, якое вы хочаце перавесці, каб translate.google.com, перакладзены вынік капіюецца назад у базу даных уручную, адрэдагаваны і выпраўлены мала, што вы, вядома, можаце
    зроблена, вы ўжо стварылі некалькі новых перакладзеных старонак, вы можаце наняў людзей з іншых краін, каб зрабіць яго для вас недарагія

Прывітанне, хлопцы, ёсць адзнака часу, калі гэтая новая версія з ручным перакладам будзе выпушчаны?

сапраўды дзіўным. Я проста хачу сказаць дзякуй за гэта.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •