Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 11

Тэма: vBET не павінны быць звязаныя з гэтым серверам першым!

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default vBET не павінны быць звязаныя з гэтым серверам першым!

Прывітанне, за апошнія 24 гадзіны майго захоўвання Useage выраслі з-пад кантролю, і гэта было да аднаго! Часопіс памылак запоўнілася з гэтымі
    PHP Папярэджаньне: StrPos () [<a href='function.strpos'> function.strpos </ A>]: Зрушэнне не ўтрымоўваецца ў радок у / галоўная / thecodec / public_html / Forumz / уключае / vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 398
    у мяне было шмат шмат тысяч з іх (25 ГБ на ўсе!) і здаецца, што ўсе гэта было з-за немагчымасці звязацца с кампанія сервер!

Гэта было не паказаў, што пры куплі наш сервер павінен мець магчымасць звязацца з вашым на ўсе часы!, ваш сервер быў ўніз і так быў праграмнага забеспячэння (здрад), што я купіў у вас, есць рэальная неабходнасць мець vBET быць увесь час у кантакце з вашым серверам?

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Я паспрабую, каб зарэгістравацца на маім тэставым форуме. Таксама не маглі б вы апісаць мне крок за крокам, то, што вы рабілі раней з'явілася памылка?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Проста, тыя памылкі, якія з'яўляліся ў маёй памылкай увайсці УСЕ час ваш сайт зваліўся ўчора, калі ваш сайт прыехалі назад памылкі спынены або запаволены, у мяне зараз ёсць толькі тысячы з іх сёння (17MB)
    Quote Паведамленне ад thecodecage.com error log
    [03-Feb-2012 13:20:48] PHP Папярэджаньне: StrPos () [<a href='function.strpos'> function.strpos </ A>]: Зрушэнне не ўтрымоўваецца ў радок у / галоўная / thecodec / public_html / Forumz / уключае / vbenterprisetranslator_functions.php на лініі 398
    , Форум не працуе нармальна ніякіх праблем або памылак, за выключэннем тых, запаўненне майго часопіса памылак.

Так што ніякіх крокаў па яго нанова!

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Ці значыць гэта, часопіс ўсё яшчэ існуе? Калі так я магу ўсталяваць некаторыя часопісы і правярае, што адбываецца.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

У вас есць форум для доступу да root, часопіс выходзіць (я гэта ясна штодня!) і зараз налічвае больш за 2 ГБ ўсе запісы з vBET, вы можаце выдаліць файл, стварыць яшчэ адзін пусты, а затым сачыце за памылкі, як 2GB будзе адкрывацца не ў серверы, і вы будзеце мець праблемы пры адкрыцці яе на ваш ПК.

Змяніць: Я павінен сказаць, што мой сервер ня быў ўніз у месяцах (было каля 500 памылак, але яны былі імгненныя і я прымусіў іх пры змене аднаго з маіх уласных убудоў).

часопіс памылак знаходзяцца ў / public_html / Forumz / error_log
    Апошні раз рэдагавалася Simon Lloyd; 05-02-12 у 20:14.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

У цяперашні час я хаваю гэта папярэджанне, каб не ўрэзацца \\ смецце Вашым форуме. Прама цяпер я правяраю чаму яна з'яўляецца. Таксама я не магу ўзнавіць гэтую памылку
    Я змяніў гэтую лінію
    PHP Code:
    $closePosition strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 
    У гэты радок:
    PHP Code:
    $closePosition = @strpos($outputPart'>',$openPosition 1); 

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Прывітанне, далей з гэтым пытаннем і чаму гэта было паведамленні аб праблеме?

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Хутчэй за ўсё, калі ў адным з правайдэраў мае некаторую ўнутраную памылку (гэта той, які разбіўся наш сервер таксама) стварыць некаторыя дзіўныя outup tranlation які пачаўся бясконцы цыкл - Гэта тлумачыць, чаму ў не ўплывае на Вашым серверы - як вы сказалі Форум працуе нармальна . Я праглядаць зноў ваш файл памылак яна вольная ад гэтага папярэджання - ці вы проста errased гэта?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Я не рэдагаваць часопіс памылак наогул, нават памылкі, якія я стварыў, я пакінуў там, так што вы думаеце, гэтая памылка будзе выпраўленая ці гэта проста схаваны файл змены вы зрабілі?

І хай форум функцыянуе нармальна, я не звяртаю занадта шмат Google пераклад толькі 100 000 знакаў у дзень, таму многія застаюцца пераклады, якія чакаюць перакладу.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Я думаю, што памылка выпраўленая, Otherways часопіс памылак павінны ёсць і іншыя папярэджання з самога ж цыкле, калі нешта з'явіцца зноў звяжыцеся з намі

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •