У Google API старонцы налады, я паставіў больш за 1 M знакаў perday = яе сярэдняя я павінен заплаціць 20 $ у дзень у Google, выкарыстоўваць Google Translate. Гэта добра для мяне, як я зарабіў больш, чым за суткі ад аб'яваў
Так што я спрабую зрабіць больш за меншыя грошы, што мне трэба выдаткаваць, каб Google на кожны дзень, але ўсё яшчэ можа Выкарыстоўваем Google Translate. Я ўсё яшчэ не ўпэўнены, што вынік тэсту для ніжэй ідэя, таму я прашу афіцыйны адказ, і гэтая даведка супольнасці
- Саветы / 1 трукі. Чым менш тэксту, сімвалаў, якія перакладзены, тым менш грошай, што мне трэба выдаткаваць, каб Google
Так што я маю на ўвазе дапамогі Калі не абумоўлена ў некаторай вобласці на мой форум, што не важна, у некаторых шаблонах, таму Google не перакладаць не трэба перакладаць, дык яшчэ менш грошай, што мне трэба выдаткаваць, каб Google:
Калі гэтая галіна не трэба не паказваць у перакладзе старонкі, так што не трэба перакладаць, гэта ўмоўная? :
<if condition="!isset($_REQUEST['language'])">
У некаторых рэгіёнах, што не важна, што няма неабходнасці перакладаць. Сардэчна запрашаем г.зн. загаловак, аб'явы і г.д.
</ Калі>
У паўночным напрамку Я разумею, што код адсюль http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post7847
- Саветы / 2 трукі. Не трэба перакладаць некаторых форумах, што не важна
Я думаю, што ў цяперашні час, vbet з'яўляецца перавод усіх форуму, і няма ніякіх варыянтаў выключаць некаторыя форумы
Таму я думаю, трэба гэта, калі не абумоўлена, што нам трэба, каб абгарнуць ў кодзе з гэтых убудоў:
'vB Прадпрыемства Перакладчык - Flags'
'vB Прадпрыемства Перакладчык
"Напісаць госця Cache '
калі ($ GLOBALS ['forumid']! = XX) {
Убудова код, паказаны вышэй, што трэба абгарнуць
}
У паўночным напрамку Змяніць XX Жека форуме вы не хочаце, каб выключыць з перакладу
Adminstration Заўвага: гэты савет не так - ён не патрэбен наогул
- Саветы / 3 трукі. Не трэба перакладаць некаторыя стылі, толькі пераводзячы ў стылі
напрыклад:
domain.com стыль па змаўчанні перакладаецца
але domain.com /? styleid = XX перакладаецца зноў, яе сярэдняя падвойная старонка, якая перакладаецца, нават ёсць жа змест тэксту, толькі іншы стыль, сваё права не эфектыўныя, то чаму мы павінны перакладаць усе стылі
Таму я думаю, трэба гэта, калі не абумоўлена, што нам трэба, каб абгарнуць ў кодзе з гэтых убудоў:
'vB Прадпрыемства Перакладчык - Flags'
'vB Прадпрыемства Перакладчык
"Напісаць госця Cache '
У паўночным напрамку Змяніць XX Жека styleid, што вы хочаце перакладацьКалі (STYLEID == хх) {
Убудова код, паказаны вышэй, што трэба абгарнуць
}
калі ласка, падзяліцеся як вы думаеце, яго працу, і калі ў вас ёсць іншы спосаб эканоміі / сціплы грошы, выкарыстоўваючы Google заплаціў занадта API v2