Ці ёсць новыя абнаўлення vBet першапачаткова (з скрынкі) падтрымка vBuletin 3.6.12 ці павінен адзін з членаў групы падтрымкі або, выкажам здагадку, каб мадыфікаваць тое, каб прымусіць яго працаваць?
З павагай
Ці ёсць новыя абнаўлення vBet першапачаткова (з скрынкі) падтрымка vBuletin 3.6.12 ці павінен адзін з членаў групы падтрымкі або, выкажам здагадку, каб мадыфікаваць тое, каб прымусіць яго працаваць?
З павагай
vBET падтрымлівае апошнія версіі форуму. Наш прадукт таксама сумяшчальны з кожным выпускам Даведка але ёсць верагоднасць таго, што некаторыя дадатковыя інтэграцыі неабходныя пры абнаўленні Даведка некаторыя старэйшыя версіі
Ці магу я зрабіць гэта сам? Ці ёсць кіраўніцтва?
І як аплачваецца API2, Microsoft і г.д. працуюць? Няўжо ўсё зразумелыя?
Хутчэй за ўсё, вам не трэба наогул нічога - Але я не магу гарантаваць, што Вы пра гэта. Аднак, калі нейкія памылкі, мы дапаможам Вам і правядзе васЦі магу я зрабіць гэта сам? Ці ёсць кіраўніцтва?
Вы толькі павінны рухацца (адкрываць новыя) рахунку на серверы Microst Azure - таксама вы можаце ўвайсці ў сістэму з вамі стары ідэнтыфікатар MSN, і зарэгістраваць новае прыкладанне + падпіску на Microsoft Пераклад APIІ як аплачваецца API2, Microsoft і г.д. працуюць? Няўжо ўсё зразумелыя?