Адзін з нашых супрацоўнікаў заўважыў наступную памылку:
Надзея Theres выправіць!Кожны раз, калі я іду і фізічна выдаліць паведамленне ў блогу, мова аўтаматычна перамыкаецца на шведскім мове.
Адзін з нашых супрацоўнікаў заўважыў наступную памылку:
Надзея Theres выправіць!Кожны раз, калі я іду і фізічна выдаліць паведамленне ў блогу, мова аўтаматычна перамыкаецца на шведскім мове.
Мы можам даследаваць яго. Пытанне ў тым, што блогі не з'яўляюцца афіцыйнай падтрымцы vBET, так як яны не з'яўляюцца часткай асноўных функцый VBulletin і патрабуюць заплаціў дадаць. Мы можам расследаваць яго "на месцы", - мы павінны мець доступ да падзелу, якія падтрымліваюць блогі, каб мець магчымасць праверыць яго і выправіць яе.
Ну вы можаце даць мне код так, што блогі не перакладаюцца на ўсіх?
На дадзены момант мы не маем справу з блогамі на ўсіх. Каб мець якой-небудзь падтрымкі ў гэтай галіне, вы павінны даць нам асяроддзі, дзе блогі падтрымліваюцца, таму што гэта не асноўныя функцыі VB і патрабуе заплаціў аб'явы.
Пасля гэтага я буду PM вас інфармацыю ўвайдзіце г.д.
Што гэта выдатнае рашэнне, каб паведаміць нам дапамагчы вам![]()
Ён гэтае пытанне ўсё яшчэ актыўная адна? Мы зрабілі вялікія змены ў перанакіраванні, але не можа праверыць гэта адзін - У.Б. 3.x не падтрымліваюць блогі больш, і мы не можам атрымаць ліцэнзію. Sp арэнды паведаміце нам робіць ці ўсё яшчэ існуе, або яна можа быць зачыненая.
Няма адказу - закрыццё пытання. Будуць аднаўляць пры неабходнасці.