Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 2 з 2

Тэма: Перакладчык таксама для пастаянных перакладаў, пераклад форуму пакалення, а не на лета?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістападзе 2011
    Паведамленняў
    1

Question Перакладчык таксама для пастаянных перакладаў, пераклад форуму пакалення, а не на лета?

Прывітанне,

Я вельмі зацікаўлены ў куплі гэтага перакладчык, але ёсць яшчэ некалькі пытанняў.
    Можа згенераваныя пераклады захоўваюцца пастаянна (не толькі кэшаваныя на час), калі няма ніякіх змен (магчыма, выявіць md5-хэш тэксту). Я хачу перавесці першапачаткова некаторыя 100-1000 старонак, захаваць вынікі надоўга. Толькі калі хтосьці мяняе праводку, дадае новае аб'яву, новыя тэмы ствараюцца, то толькі павінны перавесці быць зроблена. Лепш за ўсё было б у аўтаномным рэжыме, так што на працягу ночы / менш трафіку гадзін перакладаў зрабіў і проста дастаўлены, калі карыстач звяртаецца да старонкі на гэтай мове.

Я спадзяюся, зразумела, што я хачу з гэтым адонаў.
    Хіба гэта падтрымлівае? Або калі няма, то яна можа быць рэалізавана?

Дзякуй.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

vBET кэшуецца вынікаў перакладу. Можна кэшаваць яго назаўсёды, каб вы не павінны плаціць за той жа пераклад яшчэ раз. У нас ёсць аўтаматычная чыстага кэша, але яна можа быць адключаная. Так vBET працуе так жа, як вы напісалі - толькі тады, калі з'яўляецца новы тэкст для перакладу мы просім знешніх пастаўшчыкоў для перакладу. У адваротным выпадку яно бярэцца з кэша. Тым не менш vBET не перад-кэша - гэта азначае, што vBET зробім першы пераклад, калі першы запыт на пераклад старонак прыйдзе. Але для кожнага перакладу толькі першы запыт будзе павольней (з-за просяць трэцяга пастаўшчыка пераклад бок), побач запыты будуць апрацоўвацца з кэшам, так што гэта прымальна.

Калі ў вас есць іншыя пытанні, калі ласка, проста спытаеце

Дзякуй.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •