Прывітанне
Я атрымліваю памылку 500 пры выкарыстанні Googles v2 API і Microsoft API. Ці ёсць у вас думкі да справы?
дзякуй
Прывітанне
Я атрымліваю памылку 500 пры выкарыстанні Googles v2 API і Microsoft API. Ці ёсць у вас думкі да справы?
дзякуй
як googlev2 і файлы Microsoft Test генераваць 500 памылак.
Прывітанне,
-Калі я іду ў свой адрас, і пачаць перакладаць я не бачу ніякай памылкі
-Ці можаце вы мінулае тут вынікі тэстаў?
Першае выпрабаванне паставіць файл у каранёвай тэчцы форуму, чым запусціць іх, калі памылка 500 apears зноў мне давядзецца праверыць яго на месцы, або вы можаце проста пясок мяне PHP часопісы памылак
на адрас: talkfinance.net / я / я бачу некаторыя перакладзены тэкст, ён coused частковай здзелкі (Больш падрабязна тут)
Але калі вы выкарыстоўваеце Google API v2 вы можаце ўсталяваць ўласныя межы, можа быць, вы няправільна паклаў Google API v2 ключ, пасля хадавых выпрабаванняў мы будзем ведаць гэта дакладна
Квота з'яўляецца штрафу на GV2 цяпер, шмат частковы пераклад. Як толькі я ўключаю M $ я атрымліваю памылку 500. Тэставыя файлы працаваць нармальна.
Каля 500 памылка пры microsoft, ставілі ўсе vBet параметры, як сказана ў readme? Ты загрузіць загрузіць аднаразовай тэчку?
Маглі б вы даць поўную справаздачу пра памылку, або калі вы не можаце дагадзіць дэталі PM доступу, так што я буду мець магчымасць праверыць яе на месца
Так, я загрузіў загрузкі-раз тэчку, а затым інструкцыі па абнаўленні і прыкладных новых параметраў наладкі.
Як я бачу вашыя Microsoft тэст не паказвае ніякіх памылак, цяпер я не ведаю, чаму яна не працуе толькі ў перакладзе Microsoft, coudl, калі ласка, стварыць тэставы рахунак да FTP і прэм'ер-мне гэта?