Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 9 з 9

Тэма: Памылка 500

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    38

Default Памылка 500

Прывітанне
    Я атрымліваю памылку 500 пры выкарыстанні Googles v2 API і Microsoft API. Ці ёсць у вас думкі да справы?

дзякуй

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    38

як googlev2 і файлы Microsoft Test генераваць 500 памылак.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне,
    -Калі я іду ў свой адрас, і пачаць перакладаць я не бачу ніякай памылкі
    -Ці можаце вы мінулае тут вынікі тэстаў?

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    38

Quote Паведамленне ад r.dziadusz View Post
    Прывітанне,
    -Калі я іду ў свой адрас, і пачаць перакладаць я не бачу ніякай памылкі
    -Ці можаце вы мінулае тут вынікі тэстаў?
    Нах яны проста атрымоўваецца вярнуцца да паказваюць арыгінальнага тэксту. Калі я ўключаю Microsoft і GV2, гэта 500 памылак кожны раз. праверка / тэставанне /

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Першае выпрабаванне паставіць файл у каранёвай тэчцы форуму, чым запусціць іх, калі памылка 500 apears зноў мне давядзецца праверыць яго на месцы, або вы можаце проста пясок мяне PHP часопісы памылак

на адрас: talkfinance.net / я / я бачу некаторыя перакладзены тэкст, ён coused частковай здзелкі (Больш падрабязна тут)
    Але калі вы выкарыстоўваеце Google API v2 вы можаце ўсталяваць ўласныя межы, можа быць, вы няправільна паклаў Google API v2 ключ, пасля хадавых выпрабаванняў мы будзем ведаць гэта дакладна

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    38

Квота з'яўляецца штрафу на GV2 цяпер, шмат частковы пераклад. Як толькі я ўключаю M $ я атрымліваю памылку 500. Тэставыя файлы працаваць нармальна.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Каля 500 памылка пры microsoft, ставілі ўсе vBet параметры, як сказана ў readme? Ты загрузіць загрузіць аднаразовай тэчку?
    Маглі б вы даць поўную справаздачу пра памылку, або калі вы не можаце дагадзіць дэталі PM доступу, так што я буду мець магчымасць праверыць яе на месца

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    38

Так, я загрузіў загрузкі-раз тэчку, а затым інструкцыі па абнаўленні і прыкладных новых параметраў наладкі.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Як я бачу вашыя Microsoft тэст не паказвае ніякіх памылак, цяпер я не ведаю, чаму яна не працуе толькі ў перакладзе Microsoft, coudl, калі ласка, стварыць тэставы рахунак да FTP і прэм'ер-мне гэта?

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •