Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 25

Тэма: Пусты пераклад, Мёртвае старонак і абсалютна забілі майго gopogle час сканавання

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Default Пусты пераклад, Мёртвае старонак і абсалютна забілі майго gopogle час сканавання

Пасля прагляду ў інструментах вэб-майстроў Google мой індэксацыі цалкам расстраляны, пояс вар'яцкі і поўны старонак поўдзень ад 20K 600K. Я іду на форум старонак, і яны пустыя, дзе тэкст павінен быць, мой без старонках форуму, якія былі добра зараз пераарыентаваў не знойдзена.

Я збіраюся трохі арэхаў з гэтай нагоды, Ive павышаны да нябожчыкам версія ВБЭТ для 3,8 і атрымаў Google API2 ключ, але ім усё яшчэ не працуе належным чынам.

сайт Кіраўніцтва Інтэрнэт Казіно | Няма Дэпазіт казіно | Онлайн казіно Водгукі і форум

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Акрамя таго, пры пераходзе на мову, я не магу пераключыцца на ангельскую мову?

URL заканчваецца / # і не змяніць налады мовай.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Добра, проста сыходзяць з розуму цяпер. Я ўсё яшчэ магу змены назад на ангельскую, калі я націскаю [старонка яна ідзе назад да / ц?

Акрамя таго, я зараз seing тэкст на старонках, але яго ўсё яшчэ англійская?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Наблізіцца, я дадаў ключ MSN Api і, здаецца, працуе, нарэшце. Я да гэтага часу не разумею пытання Google APIv2 ж.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Я бачу, пытанне вырашаецца ў цяперашні час мурашка гэта быў проста пытанне канфігурацыі.

Аб Google APIv2 ключ - пераканайцеся, што ў вас правільны ключ. Гэта не дастаткова, каб проста скапіяваць ключ ад Google v1. Вы можаце знайсці спасылку на адпаведнае месца ў апісанні параметру. Таксама звярніце ўвагу, што Google v2 надаецца і вы ўсталявалі уласны мяжа існуе таму, калі ласка, пераканайцеся, што ў вас ёсць рахунак Google настроены адпаведным чынам для перакладу API v2.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Так, я ўсталяваў рахунак за платныя ключ, але ён, здаецца, не выкарыстоўваць яго, і, вядома, я разумею, што tranactrion перавышаны ліміт з v2 сцэнар.
    Пачынаючы пробны пераклад для Google API v2
    Вынік тэсту: {"памылка": {"памылкі": [{"дамен": "usageLimits", "розум": "dailyLimitExceeded», «паведамленне», «Маладога Перавышаны ліміт"}], "код" 403 " паведамленне ":" Штодня Перавышаны ліміт "}}
    Выпрабаванне пра памылку:
    Час злучэння (мс): 1380,14208984
    І мой v2 статыстыку па Google паказвае 0.

Апошняе weired isue ў маім IE, я не магу вярнуцца ў англійскай мове гэта проста па змаўчанні / ц?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Акрамя таго, здаецца, толькі частка старонкі перакладзены? Вельмі дзіўныя рэчы тут ..

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад ctrenks View Post
    Акрамя таго, здаецца, толькі частка старонкі перакладзены? Вельмі дзіўныя рэчы тут ..
    Вы дасягаеце вашага перакладу ў межах перакладу правайдэраў. Няма новых пераклады ідуць да межаў зноў даступныя, так што вы бачыце перакладаецца толькі тое, што ўжо ў кэшы. Глядзіце тут для больш падрабязнай інфармацыі: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10970

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Хм, я да гэтага часу ёсць 0 знакаў, якія выкарыстоўваюцца на мой googvle v2 ключ транзакцыю, а таксама. Я не ўпэўнены, што адбываецца з усім гэтым. Мая статыстыка, хоць для сканавання будуць вяртацца да нармальнага жыцця, гэта быў неверагодны ўдар на маім сайце.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Чэрвеня 2010
    Паведамленняў
    276

Вось новы паварот. Мае паведамленні перш, чым я, якія былі абноўленыя ў розн. Мову, паказваюць пустыя назвы і пустыя паведамленні, але вы можаце прагледзець арыгінальныя тэкст у розных мову да гэтага часу.

Гэта ўсё на сваім палігоне.

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •