Я не ўносіць ніякіх зменаў. Я на 3.6.8 Даведка з vBET3.4.1.
Хіба Google змяніць сваё API пераклад, ці што?
Я не ўносіць ніякіх зменаў. Я на 3.6.8 Даведка з vBET3.4.1.
Хіба Google змяніць сваё API пераклад, ці што?
Я толькі што паставіў 3.5.2 ВБЭТ цяпер мой пераклад старонкі цалкам не патухне. Што мне не хапае?
Ок. Я атрымаў гэта працуе googletest.php. Падобна, я прыпынена Google
Пачынаючы пробны пераклад для Google API v1
Вынік тэсту: {"responseData": нулявая ", responseDetails": "Падазраваны Умовы прадастаўлення паслуг Злоўжыванне гл. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
Выпрабаванне пра памылку:
Час злучэння (мс): 566,118164062
Мой тэст Microsoft API здаецца добрым. Не павінна маёй Б. прадпрыемства яшчэ перакладаць з Microsoft API?
Пачынаючы пробны пераклад MS
Вынік тэсту: я »¿" Hello "
Выпрабаванне пра памылку:
Час злучэння (мс): 492,813964844
Прывітанне,
Так, можа, але вы зрабілі тэст можа ўвесці ў зман, бо гэтая праверыць пераклад толькі ў адну секунду
Калі ласка, не маглі б вы праверыць:
- Вы ўсталюеце- Вы абнаўляць = загрузіць зноў тэчку upload-раз -> vbet_translation_options калі няма, калі ласка, што рабіцьЦі не AdminCP -> Б. прадпрыемства -> Правайдэры Пераклад -> Выкарыстанне Google толькі: НЕ
Ды я 'Выкарыстоўвайце Google толькі: няма і я загрузіць vbet_translation_options тэчку.
Цяпер, калі я націскаю сцяг, я атрымліваю наступную памылку:
Фатальная памылка: Выклік нявызначанай функцыі save_settings () у / галоўная / smera / public_html / форум / includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php на лініі 28
Я смутна памятаю, я пачаў атрымліваць вышэй памылкі пасля таго, як я зрабіў некаторыя змены, заснаваныя на часта задаюць пытанні рэкамендацыі па прадукцыйнасці. Адчуйце, як гэта можа быць звязана з кэш-памяці ці штосьці
Апошні раз рэдагавалася myandy99; 30-10-11 у 19:00. Прычына: больш падрабязна
Ты выдаляць / змяняць любыя файлы, (акрамя інтэграцыі vbseo)
Не маглі б вы распавесці мне, якія крокі (намёк прадукцыйнасць FAQ) былі зробленыя?
Калі вы не памятаеце нічога з гэтага вечара, калі ласка мне доступ Падрабязна я буду правяраць яго на свой сервер
Я памятаю праблема ўзнікла пасля таго, як я змяніў кэш памяці з ні да чаго. Але цяпер, хоць я змяніў кэш-памяці назад у 'Няма' праблема ўсё яшчэ існуе
Я не выдаляць / змяняць любыя файлы, (акрамя інтэграцыі vbseo)
Апошні раз рэдагавалася myandy99; 01-11-11 у 13:22.
Радку кода, дзе адбываецца фатальная памылка, здаецца, у наступным. Ці магу я атрымаць адказы на некаторыя пытанні?
Code:save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));
Вы пра памылку becouse сістэмы не могуць знайсці Функцыя save_settings якая Даведка функцыю і павінны быць у adminfunctions_options.php цяпер я не ведаю, чаму ен не можа быць знойдзены, калі ласка, перагледзець усе, што ад vbet выкладванне файлаў, або напішыце мне асабістае паведамленне доступ да інфармацыі, і я буду правяраць яго.
Гэта наўрад ці магчыма гэтая памылка была выклікана зменай значэння кэша памяці