Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 3 123 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 22

Тэма: Усе пераклады перастаў працаваць - усе тэмы, пустыя, калі сцяг націску

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Ліпені 2010 г.
    Паведамленняў
    27

Exclamation Усе пераклады перастаў працаваць - усе тэмы, пустыя, калі сцяг націску

Я не ўносіць ніякіх зменаў. Я на 3.6.8 Даведка з vBET3.4.1.

Хіба Google змяніць сваё API пераклад, ці што?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Ліпені 2010 г.
    Паведамленняў
    27

Я толькі што паставіў 3.5.2 ВБЭТ цяпер мой пераклад старонкі цалкам не патухне. Што мне не хапае?

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Ліпені 2010 г.
    Паведамленняў
    27

Ок. Я атрымаў гэта працуе googletest.php. Падобна, я прыпынена Google

Пачынаючы пробны пераклад для Google API v1
    Вынік тэсту: {"responseData": нулявая ", responseDetails": "Падазраваны Умовы прадастаўлення паслуг Злоўжыванне гл. http://code.google.com/apis/errors.", "ResponseStatus": 403}
    Выпрабаванне пра памылку:
    Час злучэння (мс): 566,118164062

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Ліпені 2010 г.
    Паведамленняў
    27

Мой тэст Microsoft API здаецца добрым. Не павінна маёй Б. прадпрыемства яшчэ перакладаць з Microsoft API?

Пачынаючы пробны пераклад MS
    Вынік тэсту: я »¿" Hello "
    Выпрабаванне пра памылку:
    Час злучэння (мс): 492,813964844

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне,
    Так, можа, але вы зрабілі тэст можа ўвесці ў зман, бо гэтая праверыць пераклад толькі ў адну секунду
    Калі ласка, не маглі б вы праверыць:
    - Вы ўсталюеце
    Ці не AdminCP -> Б. прадпрыемства -> Правайдэры Пераклад -> Выкарыстанне Google толькі: НЕ
    - Вы абнаўляць = загрузіць зноў тэчку upload-раз -> vbet_translation_options калі няма, калі ласка, што рабіць

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Ліпені 2010 г.
    Паведамленняў
    27

Ды я 'Выкарыстоўвайце Google толькі: няма і я загрузіць vbet_translation_options тэчку.

Цяпер, калі я націскаю сцяг, я атрымліваю наступную памылку:

Фатальная памылка: Выклік нявызначанай функцыі save_settings () у / галоўная / smera / public_html / форум / includes / vbenterprisetranslator_class_translator.php на лініі 28

Я смутна памятаю, я пачаў атрымліваць вышэй памылкі пасля таго, як я зрабіў некаторыя змены, заснаваныя на часта задаюць пытанні рэкамендацыі па прадукцыйнасці. Адчуйце, як гэта можа быць звязана з кэш-памяці ці штосьці
    Апошні раз рэдагавалася myandy99; 30-10-11 у 19:00. Прычына: больш падрабязна

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Ты выдаляць / змяняць любыя файлы, (акрамя інтэграцыі vbseo)
    Не маглі б вы распавесці мне, якія крокі (намёк прадукцыйнасць FAQ) былі зробленыя?
    Калі вы не памятаеце нічога з гэтага вечара, калі ласка мне доступ Падрабязна я буду правяраць яго на свой сервер

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Ліпені 2010 г.
    Паведамленняў
    27

Я памятаю праблема ўзнікла пасля таго, як я змяніў кэш памяці з ні да чаго. Але цяпер, хоць я змяніў кэш-памяці назад у 'Няма' праблема ўсё яшчэ існуе

Я не выдаляць / змяняць любыя файлы, (акрамя інтэграцыі vbseo)
    Апошні раз рэдагавалася myandy99; 01-11-11 у 13:22.

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Ліпені 2010 г.
    Паведамленняў
    27

Радку кода, дзе адбываецца фатальная памылка, здаецца, у наступным. Ці магу я атрымаць адказы на некаторыя пытанні?

Code:
    save_settings(array ('vbet_provider_availability_'.$provider => $availability));

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Вы пра памылку becouse сістэмы не могуць знайсці Функцыя save_settings якая Даведка функцыю і павінны быць у adminfunctions_options.php цяпер я не ведаю, чаму ен не можа быць знойдзены, калі ласка, перагледзець усе, што ад vbet выкладванне файлаў, або напішыце мне асабістае паведамленне доступ да інфармацыі, і я буду правяраць яго.
    Гэта наўрад ці магчыма гэтая памылка была выклікана зменай значэння кэша памяці

Стар. 1 з 3 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •