Прывітанне.

Аб фарматаванне, якое было парушана на гэтай старонцы - калі ласка, апішыце, што гэта няправільна, і мы будзем правяраць яе.

Аб mod_pagespeed - Я праверыў часопісы вы далі, і я не знайшоў няправільны шлях да / EN / каталога. Вы ўпэўнены, што гэта з'яўляецца прычынай праблемы? Вы ўпэўнены, што гэта з'яўляецца прычынай? Ці можаце вы падаць 1 часопіс, які ясна паказвае, што гэта? З часопісаў, якія вы паказваеце, я бачу, што гэтае пытанне з'яўляецца для адрасоў без кода мовы. Я таксама праверыў HTML крыніцы старонка на англійскай мове - URL да CSS з'яўляюцца адноснымі і ёсць база выкарыстоўваць з такой просьбай адправіць на сервер файлы CSS, без кода мовы.

Калі ласка, праверце вы ўсталявалі адпаведныя правы на каталог, у якім кэш напісана. Калі ласка, праверце ў вас ёсць яшчэ вольныя месцы на цвёрдым дыску.
Нарэшце, калі вы ўпэўнены, што праблема звязаная з перакладзеных старонак, калі ласка, праверце mod_pagespeed канфігурацыі. Калі ласка, праверце сапраўды канфігурацыя дазваляе ўсталяваць нешта ўнутрана пераадрасаваныя URL (яно займае URL раней. Htaccess адбылося або пасля). Паспрабуйце высвятліць, які сервер пераменная выкарыстоўваецца mod_pagespeed вызначыць запытаны URL. Можа быць, гэта дазволіць нам знайсці нешта. Вось сёе-тое пра моду і Htaccess.: mod_pagespeed Усталёўка і налада
Дакументацыя для мода не занадта мала, ёсць шмат канфігурацыі нават для адлюстравання абласцей. Тут вы знойдзеце больш пра гэта: Выкарыстанне mod_pagespeed
Таксама, калі ласка, спытаеце Google дапаможа - мы лічым, што гэта проста праблемы з канфігурацыяй.

У гэты самы момант у логах я не бачу, як vbet ўплыў мод. Калі я што-то выпусціў, калі ласка, пакажыце мне, менавіта яна. Нават калі праблема з пераклад URL-адрасоў, мод павінен быць досыць разумны, каб прызнаць база Форма HTML і паважаць Htaccess перанакіраванне -. Гэта зноў звярніцеся таксама кампаніі Google і праверкі дакументацыі. Калі вы не знойдзеце нічога мы будзем правяраць яе зноў - яшчэ пакажыце бярвення, якія паказваюць, што праблема звязаная з мовай коды, якія ўключаны ў URL.