Апошні раз рэдагавалася vBET; 19-10-11 у 16:36. Прычына: BBCode карэкцыі
Гэты пераклад адстой.
я купіў 2 копіі vbet да гэтага часу, гэта шмат для мяне грошы. Да тых часоў, пакуль некалькі тыдняў усе было нармальна, але цяпер там НЯМА перакладу больш, нават з API1, я падумаў, ці добра я ўсталяваць API2, але я магу выкарыстоўваць яго толькі з дапамогай крэдытнай карты, тут, у Еўропе ніхто не мае крэдытнай карты, таму я не магу выкарыстоўваць vbet больш, любая дапамогу?
Прывітанне. Мы ведаем - гэта адстой, што Google не вольны. Паверце - гэта так жа важна для нас, калі не больш (таму што мы прадаем vBET) мець свабодны пераклад. Усе роўна гэта не наша справа - гэта 3-й партыі пастаўшчыкоў перакладу.
У гэты момант вы ўсе яшчэ можаце выкарыстоўваць Google v1 і Microsoft API. Стэнд па-ранейшаму бясплатныя. Стэнд мае свае межы. Апошні рэліз vBET нават пастаўшчыкоў чэргі - такім Чынам, калі вы дасягнеце мяжы ў адзін пастаўшчык, то vBET перамыкаецца на іншы. Так вы па-ранейшаму можаце выкарыстоўваць бясплатна пераклады.
Google v1 будзе зачыненая 1 снежні 2011.
Microsoft Пераклад API з'яўляецца бясплатным толькі да сакавіка 2012 года.
Мы дадамо хутка магчымасць карыстацца платнымі Microsoft Пераклад API (мы не правяралі яшчэ, як там плацяжы - не саромейцеся правяраць).
Калі ласка, накіроўвайце вашыя пытанні Google - мы не можам зрабіць нічога не паведаміў аб плацяжах метады ў Google v2. Можа быць, калі яны атрымаюць досыць зваротнай сувязі з гэтым яны будуць дадаваць іншыя варыянты аплаты.
Асабіста ў мяне ёсць нешта, што дзейнічае як крэдытная карта, але я не магу зроблена крэдыт на гэта. Я паняцця не маю, як яна завецца, але за яе межамі прызнаны жа, як і крэдытныя карты. Я жыву ў Еўропе, і я ведаю, што людзі з крэдытнымі картамі, так што я магу сказаць, што такія маюцца. Калі ласка, папытаеце вашага банка, якія магчымасці ў вас ёсць. Гэта вобласць, якая знаходзіцца па-за нашага кантролю. Мы не можам змяніць метады Google плацяжу. Мы не можам сказаць вам, якія магчымасці ў вас у банку.
Такім чынам, у дадзены момант:
- Вы ўсё яшчэ можаце застацца з бясплатным перакладам. Тыя, маюць межы.
- Вы можаце прыняць для Google v2 плацяжоў метадамі. Калі вы не выкарыстоўваеце Google v1 рэкамендуецца адключыць Cache Cleaner - Вы не хочаце, каб заплацілі зноў і зноў для таго ж самага перакладу.
Вам патрэбна дадатковая дапамога тут?![]()
Я не патрэбна крэдытная карта, так што я не купляюць адзін раз для аднаго сэрвісу. Google API1 не працуе больш, паколькі тыдняў! Я пастараюся зараз Microsoft.
Добра, Microsoft працавала каля 10 хвілін, зараз ёсць зноў без перакладу. Калі гэта не лепшае заўтра я хачу вяртання! (Мой першы!)