У вас ёсць пытанне па гэтым пытанні - калі так, то я буду вярнуцца да гэтага патоку? Для новых, калі ласка, адкрыйце новую тэму?
У вас ёсць пытанне па гэтым пытанні - калі так, то я буду вярнуцца да гэтага патоку? Для новых, калі ласка, адкрыйце новую тэму?
Я б хацеў, каб мець магчымасць выдаліць да чыста бясплатнае рашэнне атрымліваецца.
Калі ласка, звярніце ўвагу, што гэта не рэкамендуецца. Калі вы не хочаце выкарыстоўваць vBET да любой новы бясплатны правайдэры будуць даступныя рэкамендуецца, каб проста адключыць vBET. Пры выдаленні вы страціце ўсё ўжо кэшаваныя вашы пераклады. Такім чынам, гэта дастаткова, каб:
1. Адключыць vBET ў Admin CP
2. Каментар vBET правілаў. Htaccess
3. Адмяніць змены ў 2 файлах vbseo (калі інтэграваная)
Калі вы ўсё яшчэ хочаце выдаліць калі ласка, зрабіце тое ж самае, толькі ў 1-й крок выдаліць, а не адключыць. Вы таксама можаце выдаліць vBET файлаў з FTP.
Звярніце ўвагу, што на дадзены момант мы тэстуем Apertium - які з'яўляецца свабодным API перакладу. Гэта не занадта хутка, і толькі некаторыя моўныя пары падтрымліваюцца, але яна з'яўляецца бясплатнай. Мы хочам, каб уключыць яго ў наступны рэліз, які будзе ў канцы гэтага месяца.
Таксама звярніце ўвагу, што Microsoft Пераклад API БЯСПЛАТНА. І нават пасля сакавіка 2012 года плануецца прадаставіць свабодны доступ з лімітам 2 млн. знакаў у месяц.
Такім чынам, мяркуючы, - у нас яшчэ ёсць бясплатная падтрымка 35 моў (усё для ўсіх) з гранічным, але мы можам падымаць мяжы з дапамогай Apertium для некаторых моўных пар. Мы раім, каб застацца з vBET - бясплатныя пераклады па-ранейшаму даступныя. Калі ласка, памятайце, што вы заўсёды можаце проста адключыць тых моў, якія не падтрымліваюцца Microsoft так што вам не прыйдзецца турбавацца аб моўных пар падтрымліваецца толькі заплацілі Google.