Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Змены API пастаўшчыкоў

Забаронены
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2011 г.
    Паведамленняў
    1

Default Змены API пастаўшчыкоў

Такім чынам, Google пачынае спаганяць плату за пераклад, і MS будучую структуру платы невядома (як доўга яны прапануюць бясплатны сэрвіс?)

Калі б я купіць ваш прадукт, ці ёсць гарантыі таго, што ў мяне будзе перакладніцкіх паслуг у будучыні без неабходнасці плаціць за дадатковы зарад слова?

Гэта значыць, калі ў будучыні, MS спыняе свой бясплатны сэрвіс, і / ці вы не можаце знайсці свабодны API, я змагу атрымаць кампенсацыю на праграмнае забеспячэнне?

Дзякуй.

-Andy.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Перакладчык Google API v1 які з'яўляецца бясплатным даступна толькі да 1 снежня 2011 года.
    Перакладчык Google API v2 ужо ёсць і платныя.
    Пераклад API Microsoft будзе бясплатна да сакавіка 2012 года. Яна ўжо даступная і як платная паслуга так структуру аплаты даступныя.
    Стэнд свабодны пераклад API маюць абмежаванні ўжо ўстаноўлены.

Мы не даем і мы не можам даць ніякіх гарантый, што вы будзеце мець доступ да перакладу паслуг. Ён знаходзіцца на баку карыстальніка, каб клапаціцца пра яго (стварыць адпаведныя рахункі па перакладзе пастаўшчыкоў сістэм, плаціць, калі платная паслуга выкарыстоўваецца, быўшы ОК, каб умовы іх службы). Мы не можам зрабіць гэта для нашых карыстальнікаў. Акрамя таго, мы не можам даць гарантыі на 3-й боку. Калі вы хочаце мець такія гарантыі звернецеся для тых, перавод паслуг.

І адказваючы на ваш апошні пытанне - не. На самай справе - чаму? Вы не заплацілі нам за пераклады - вы заплацілі нам за vBET ліцэнзію, якая выкарыстоўвае знешніх пастаўшчыкоў, каб даць вам пераклад з 3 бакоў. vBET робяць і будуць рабіць тое ж самае - просяць перакладу на пераклад правайдэра вы выбіраеце (з падтрымоўваных) і ўяўляе іх вынікі. Калі вонкавыя правайдэры будуць штосьці змяняць у сваёй стратэгіі, vBET ўсё роўна будзе рабіць тое ж самае. Дык чаму ж вы яшчэ хочаце ад нас вяртання, калі мы па-ранейшаму даюць вам тое ж самае? - Вынікі перакладу правайдэраў.

Ніхто з нас не ведае будучыні - калі б я, асабіста я б не стаў пісаць гэты ліст проста пайсці ў нейкую латарэю Нашы рызыкі ў гэтым бізнэсе заключаецца ў тым, што мы залежым ад знешніх пастаўшчыкоў перакладу API. Нашы карыстальнікі рызыка заключаецца ў тым, што яны залежаць ад знешніх пастаўшчыкоў перакладу ўмовы абслугоўвання. Ніхто не зменіць яго. Калі ваш хостынг-правайдэр спытаць сее-тое яшчэ для сервера хостынгу вы патрабаваць кампенсацыі ад часу вы выкарыстоўвалі сервер? Давайце быць рэалістамі - вы хочаце, і выкарыстоўваць яго як і не ведаю, што будзе ў будучыні (як заўседы ўсе з) ці вам заставацца ў пасцелі ўвесь дзень, таму што вы не ведаеце, што адбудзецца, калі вы ўстаяце. Мы не страхавая кампанія, і мы канчаткова не варажбітак. Мы не ведаем, што здарыцца, - наш план складаецца ў тым, каб прыняць

Таму я дам вам ніякіх абяцанняў, якія не могуць быць выкананы. Калі вы купляеце малако ў вас не спытаць вы атрымаеце поўны вяртанне, калі вы не будзеце піць увесь малака (таму што вы падзяляеце яго, пакіньце яго, разбіць бутэльку ці нешта яшчэ). Ці ёсць у вас vbseo? Вы папрасілі іх вы атрымаеце поўнае пакрыццё, калі, нарэшце, дадаць Даведка SEO спасылкі, і вы будзеце мець магчымасць яго бясплатна, а плаціць за іншага мода - тое, што вы можаце зрабіць гэта цяпер. Чаму вы яшчэ просіце нас пра гэта? Калі ласка, прачытайце ліцэнзійнае пагадненне - гэта справядлівае і рэалістычнае. Тое ж самае вы знойдзеце ў любое іншае праграмнае забеспячэнне - асабліва, калі гэта залежыць ад 3-й боку.

Калі ў вас ёсць яшчэ пытанні, калі ласка, проста спытаеце
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 11-10-11 у 19:48.

Я чытаў у Google старонак, цэны на API перакладу паслугі складае 20 $ / Мб

Мне трэба, каб ацаніць кошт, што гэты сэрвіс будзе генераваць на маім сайце.
    Ёсць спосаб атрымаць суму ў цяперашні час штодня / штомесяц перакладаецца з утрыманнем прадукту ўжо ўстаноўлена і працуе ў сеткі?

Дзякуй

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

vBET не зрабіў сабе статыстыку - гэта не мае сэнсу, бо Google Translation API v2 гэта зрабіць. Акрамя таго, у Google Translation API v2 вы можаце ўсталяваць свае ўласныя межы. v2 з'яўляецца платным. v1 бясплатна, але яна будзе зачыненая 1 сьнежня 2011. Microsoft API пераклад бясплатна да сакавіка 2012 года. На дадзены момант мы падтрымліваем усе 3 з гэтых API,

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •