Ніякіх памылак я Apache Logs, памылка доступу або іншым
Адказ з qoute, вы будзеце бачыць каціроўкі і пры захаванні quote post знік, пасля адключэння VBet усе працавала
Ніякіх памылак я Apache Logs, памылка доступу або іншым
Адказ з qoute, вы будзеце бачыць каціроўкі і пры захаванні quote post знік, пасля адключэння VBet усе працавала
Апошні раз рэдагавалася techanalyst; 11-10-11 у 21:17.
Калі ласка, скажыце дакладна, як яго прайграць.
- Як вы адказ (хуткі або пашыраны або пытанне для стэнда)?
- Ці значыць гэта адбудзецца за кожнае паведамленне або па нейкіх канкрэтных (просьба пазначыць URL для дакладнага паведамленні прыклад, у якім мы можам бачыць яго пасля адказу з цытатай)? (У гэты момант нам трэба некаторы ўтрыманне мы ведаем, што ламаецца на форуме)
- Ці значыць гэта адбываецца, калі вы адказ на перакладзеную старонку або не перакладзеная старонка ці кабіну?
Мы спачатку паспрабаваць прайграць яго на нашым форуме тэставання (тут мы не абнаўлялі яшчэ Даведка 4.1.7 мы па-ранейшаму правяраючы яго на нашым тэставым асобніку).
Проста націсніце паведамленне, адказаць з цытатай, вы будзеце бачыць тое, як толькі вы размяшчае яго няма, нічога асаблівага
1). Націсніце Адказаць з Qoute
2). Захаваць
3). Адзіным адказам будзе захаваны, каціроўкі пайшлі
Гасцей з абмежаванымі фізічнымі палову убудоў, думаючы, што гэта быў іншы, без зменаў, інвалідаў VBet і працаваў бум
Калі ласка, адкажыце на ўсе пытанні, так што мы зможам ўсталяваць яго сапраўды такі ж, у нашым тэставым форуме. Гэта дазволіць вам зэканоміць адправіць нам доступ да інфармацыі, калі мы зможам прайграць яго на нашым тэставым форуме. У гэты момант вы адказалі толькі 1 з 3 пытанняў.
Прывітанне я паспрабаваў прайграць thiss пытанне ў маім тэставым форуме, і я заўсёды атрымліваю ўсе паведамленні (цит. і адказ)
Ці можаце вы даць нам дадатковую інфармацыю - другая палова вашай доступам падрабязна, і я буду правяраць яго на месца
Ive страціў агульная зацікаўленасць у атрыманні гэтай працы, яе ўсяго тры дні, але дрэнна прыйдзецца змірыцца з стратай 200 +, мне сказалі, што няма вяртання, вы павінны абнавіць FAQ "не вяртаць"
Я не магу працягваць прыносіць форумах ўніз, і дзе ваш плягін не працуе для мяне (перыяд), я не збіраюся дазволіць вам ехаць на маім форуме, смецце, атрымліваюць толькі убудова працоўны чуць, што вы кажаце "Нашы працы Кантакты іншыя ", я магу жыць withlut паслугі перакладчыка, я не магу жыць без іншых убудоў
Ill вярнуцца, калі яна працуе так, як мне трэба выдаліць да тых часоў маё імя карыстальніка, уліковага запісу і ўсё астатняе, калі ласка, Im спосаб раздражнёныя
Апошні раз рэдагавалася techanalyst; 12-10-11 у 13:28.
Прывітанне. Мы не маем абнавіць FAQ не FAQ - уся палітыка-гэта апісана ў ліцэнзійнай дамове, якую вы прынялі. Я не разумею вашы 200+ страту - не ведаю дакладна, што ты маеш на ўвазе, але vBET не крах вашага форуму, які з'яўляецца функцыянальнай і гэта было ваша рашэнне пачаць працаваць на рэальным форуме. Большасць кліентаў не маюць ніякіх праблем з vBET сябе, якая мае выдатнае якасць (на дадзены момант няма справаздачу пра памылку, які адкрыты). Мы не можам у чым прычына вашай праблемы-без доступу да форуму - гэта не Прайграваным на нашым тэставым форуме. Звярніце ўвагу, што ва ўсіх розны набор убудоў і, магчыма, гэта нейкі канфлікт з іншым модом, або проста што-то зрабіў не так падчас ўстаноўкі/налады. Вядома, можа быць, гэта vBET памылка, але мы не можам пацвердзіць гэта, пакуль мы не можам прайграць яго ў нашай асяроддзі тэставання.
![]()
Сення/заўтра Радэк будзе абнаўленне гэтага форуму на vBulletin 4.1.7 - вы гасцінна для таго, каб паспрабаваць прайграць праблему тут. Калі вы е не ў стане зрабіць гэта, і тут мы будзем мець, каб атрымаць доступ да дэталяў працаваць з пытаннем, таму што гэта будзе азначаць, што ваша праблема звязаная не vBET але для канкрэтнай асяроддзя (канфігурацыя, іншыя ўбудовы, магчыма няправільны мантаж). Таксама, калі ласка, не спрабуйце прадказаць будучыню - зрабіць гэта не ўдаецца. Таму, калі ласка, проста прытрымлівайцеся пытанне замест таго, каб пісаць фантазіі аб тым, што ен будзе - гэта прыводзіць нас у нікуды. Ніхто не казаў вам, каб выключыць які-небудзь з убудоў - вы ў істэрыцы тут або проста спрабуе шумець (для чаго?). Я думаю, вам даводзілася чуць што-небудзь падобнае раней - можа быць, ад vBulletin каманда, можа быць, ад vbseo каманда, можа быць, дзе-то яшчэ. Але Вы не чуеце яго тут. Таму, калі ласка, без апавяданняў. Калі ласка, прытрымлівайцеся пытанне - ніхто не ведае, што будзе. Можа быць, мы сапраўды скажа што-нешта накшталт гэтага, але як вы можаце бачыць у нашай інтэграцыі раздзеле мы трацім шмат часу, каб дапамагчы карыстачам з іншых модов і vBET.
Таму, калі ласка, прыходзь, калі vBulletin 4.1.7 будзе на нашым форуме ant паспрабуйце прайграць праблему. Зараз па нашых звестках ен vBET працуе нармальна на vBulletin 4.1.7 на нашым тэставым экзэмпляры. Вы зможаце праверыць гэта асабіста. Так ен працуе так, нашым карыстачам гэта трэба - працуе правільна. Мы будзем вельмі рады, калі вы знойдзеце памылку ў vBET і з усмешкай я буду рухацца ў гэтым патоку, каб памылка раздзеле " справаздачнасць " - таму што гэта азначае, што мы можам палепшыць vBET яшчэ раз, каб даць нашым карыстальнікам выдатнае якасць. Так што вы можаце вярнуцца сюды і паказаць нам пытанне. Мы будзем не ў стане вырашыць што-небудзь без магчымасці размнажацца. Калі ен можа быць прайграны толькі на вашым форуме (ніхто прэтэнзій ен мець такі ж пытанне і ніколі раней не было нічога падобнага), то нам патрэбен ваш форум, каб знайсці нашым тое, што адбываецца, і ці есьць гэта праблема наогул.
Дайце мне інфармацыю, каб выдаліць і выдаліць кожную частку гэтага справа, усе файлы кода, не выклікаючы любыя пытанні на маім бягучым форуме
Спыніць казаць кліенту тое, што яны хочуць, IM кліентаў і я кажу вам, што я хачу
Мне трэба паставіць, што на 52 мовах?
Прывітанне - калі ласка, момант, калі я сказаў вам, што вы хочаце - я не ведаю, што вы маеце на ўвазе, і гэта ўжо пацверджана, што вы зрабілі тэрміны без вечка, так што я хацеў бы спытаць вас, што вы сапраўды пісаць. У гэты ж паток слоў "хачу" і "кліент" толькі ў апошняе паведамленне. Прама цяпер я не ведаю, што вы пішаце.
Каб выдаліць калі ласка:
1. Выдаленне ад Admin CP
2. Выдаліць vBET правілы з htaccess, калі такі быў дададзены
3. Выдаліце ўсе файлы загружаныя на FTP (для гэтага дастаткова выдаліць толькі файлы, загружаныя / Адчувае / XML гэта паўплывае на вашу меню адміністратара CP нават пасля выдалення, усе астатнія могуць проста застацца)