Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: vBET 3.5.1 ня рэтрансляцыі пры наяўнасці

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default vBET 3.5.1 ня рэтрансляцыі пры наяўнасці

Прывітанне, у мяне есць самая апошняя версія ад vbet я лічу, што калі вы дасягнулі ліміт на пераклад або пераклад не даступны ен паказвае на мове арыгінала, але калі пераклады даступныя зноў не перакладаць гэты пост, прыклад можна паглядзець тут Чакаем На экране EXCEL VBA / Pantalla DE Espera EN EXCEL VBA Першае паведамленне з'яўляецца неперакладзеных і наступны пост ад карыстальніка перакладаецца!

Калі вы хочаце, каб зірнуць вечара мяне, і я дам вам доступ карыстальнікаў у якасці гасцей могуць праглядаць толькі першы пост.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, падрабязна PM доступу. Мы праверым гэта.

Таксама звернеце ўвагу, што, як было абвешчана ў апошніх рэлізах тых, якія не аптымізаваныя яшчэ. Гэта бэта-версіі, які быў выпушчаны хутка, таму што было важна хутка рэагаваць на змены на пераклад пастаўшчыкоў бакоў. Прама цяпер мы працуем, каб аптымізаваць яе.

Вяртаючыся да пытання - я павінен бачыць, як ён выглядае. Гэта сапраўды дзіўна, што паведамленне, перш чым не перакладзены і наступны такі. Я бачу тут тры сцэнарыя:
    - Памылка ў vBET
    - Пастаўшчык не быў даступны, а ў наступным паведамленне ўжо кэшавацца, таму што вы ж тэкст у іншым струмені
    - Пастаўшчык быў даступны, калі пачаўся пераклад, паведамленні на іншай мове, пераводзяцца першы (BBCode ацэньваецца на ўзроўні Даведка), а калі vBET пачаць перакладаць астатнія старонкі вы дасягне мяжы такім пастаўшчыком была заблакаваная. Гэта паведамленне, якое перакладаецца ў іншую мову (выкарыстоўваецца мова BBCode) гэта будзе справа.

Тым не менш гэта я павінен бачыць і праверыць, што адбываецца на самай справе цяпер я не бачу, што адбываецца на самай справе там.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Прывітанне я ў Міхаіла вечара ты доступ, я магу даць вам FTP і правоў адміністратара, калі гэта спатрэбіцца

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Падчас перакладу я быў характар ліміт, усталяваны да 300.000 я да 100000 зараз, таму што кошт далёка на высокай, але гатовы павялічыць гэты ліміт для любога тэсту вам патрабуецца.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я быў там - калі ласка, глядзіце PM - Мне трэба больш інфармацыі (дакладнае паведамленне і дакладны пераклад - Вы далі мне спасылку, каб не перакладзенай старонкі).

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Тлумачэнне дадзена ў PM

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Паводле інфармацыі, у PM паток быў зменены ўручную і не назіраецца зараз. Дык вось - калі гэта здарыцца яшчэ раз пішыце ў існуючым струмені. Мне будзе адзначацца вырашана на дадзены момант (паколькі ў нас няма праблемы ў цяперашні час) і зноў, калі вы ўбачыце нешта накшталт гэтага. Акрамя таго, калі там, дзе мова BBCodes то, напэўна, здарылася тое, што я апісаў вышэй - мова быў пераведзены ў генерацыі старонкі (BBCode ацэньваецца Даведка), а калі vBET пачаў перакладаць генераванай старонцы вы дасягне мяжы і пастаўшчык адмаўляецца ад перакладу. Я не магу праверыць цяпер - гэта толькі тэорыя. Мы вернемся сюды, калі вы знойдзеце падобны паток.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •