Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: выключыць ўласных модуляў

Question выключыць ўласных модуляў

Добры дзень,
    У мяне ёсць пытанне аб тым, як адключыць vBet для некаторых карыстацкіх убудоў.

Напрыклад: у мяне ёсць сацыяльны убудова Facebook (уСацыяльныя ўбудовы - Facebook распрацоўнікаў) На маёй галоўнай старонцы (http://www.xpam.org), Які выдатна працуе ў маім змаўчанні (Расія) мова.
    Пры перакладзе, гэты плягін не працуе, і я атрымаў гэта паведамленне "Не атрымалася атрымаць ідэнтыфікатар для названай старонкі. Праверце правільнае HREF быў прыняты ў".

Маё пытанне: як выключыць vBet, каб перавесці яго?

Я выкарыстаў "Ігнараваць URL" (http://www.facebook.com/) і "праігнараваў словы/фразы" можна (facebook) варыянтаў ад vbet ўжо, але ен не працуе.

Дзякуй.
    Апошні раз рэдагавалася sergarch; 07-10-11 у 19:26.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. "Ігнараваць URL" з'яўляецца добрай ідэяй тут. Можа быць, вы ўсталявалі там няправільнае значэнне. Калі ласка, дайце мне дакладны адрас на вашым форуме, каб старонкі, згенераванай гэты убудова.

"Ігнаруецца словы / прапановы" не тое, што трэба тут - гэта зробіць "facebook" аўтаматычна непразрыстым шляхам notranslate BBCode у новых паведамленняў.

Quote Паведамленне ад vBET View Post
    Прывітанне. "Ігнараваць URL" з'яўляецца добрай ідэяй тут. Можа быць, вы ўсталявалі там няправільнае значэнне. Калі ласка, дайце мне дакладны адрас на вашым форуме, каб старонкі, згенераванай гэты убудова.

"Ігнаруецца словы / прапановы" не тое, што трэба тут - гэта зробіць "facebook" аўтаматычна непразрыстым шляхам notranslate BBCode у новых паведамленняў.
    Добры дзень! На маёй галоўнай старонцы ( Скрыжаванне светаў ) Вы можаце бачыць facebook ўбудова (справа сайце). Ён заклікае "Шукайце нас на Facebook" (Знайсці нас на Facebook -. Англія).
    Апошні раз рэдагавалася sergarch; 27-10-11 у 05:45.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне, - я бачу яго зараз. Я праверыў HTML выхадныя, і я бачу, што ўбудова выкарыстае JavaScript там. Такім чынам, варыянт для "Ігнараванне URL" тут працаваць не будзе. Калі ласка, звяжыцеся з убудовай ўладальніка і спытаць яго, як сцэнар прызнае URL які адправіць Facebook (я мяркую, што адрас старонкі будзе адправіць як ідэнтыфікатар старонкі) і што рабіць у выпадку такога зносін і што гэта значыць. Мы не ведаем падрабязнасцяў аб тым, як убудова працуе. Можа быць, гэта вядомая праблема для ўбудовы. Мы праверылі гэта паведамленне пра памылку ў Google, і ёсць шмат вынікаў для гэтага. Так што гэта пытанне, які з'яўляецца распаўсюджаным з'явай. Калі ласка, праверце там, і, вядома, спытаеце ўбудовы аўтар. Як я бачу на вашых HTML vBET выхад не змяняць сцэнар ўтрымання (скрыпты не перакладаюцца ў vBET - не можа быць).

Дзякуй!

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •