Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Адключыць але не ўсталёўваць

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Дзякуй за Вашы заўвагі.

Як я разумею ваш код будзе патрабавацца Microsoft платнай версіі - ці правільна гэта?

Аб графіках - звярніце ўвагу, што ён не кажа, колькі старонак быў праіндэксаваны - проста, колькі старонак было сканавання. І некалькі старонак было папоўз, таму што тыя, у якіх дастаўляюцца хутчэй (гл. апошні графік). Такім чынам, Google не рэагуе на vBET - ён рэагуе на адказ часу, каб не перагружаць сервер. Калі адказы сервера хутчэй робата паўзе хутчэй.
    Я бачу тваю каналізацыйных пачаў адказваць хутчэй доўгі час, перш чым адключыць vBET (на пачатак верасня) - колькасць папоўз пачаў расці менавіта тады. Такім чынам, як вы бачыце, што гэта звязана з часам водгуку.
    Мяне цікавіць тут толькі аб адной рэчы. Вы пісалі ўчора, што вы хочаце адключыць vBET. Так ўчора vBET яшчэ актыўны на форуме, але на графіках вы адзначылі за апошнія 6 дзён vBET інвалідаў (як я разумею, на кожным куце дыяграмы вымярэнняў ад аднаго дня) - так то гэта не тут ...

Паводле інфармацыі, атрыманай ад вас Google поўзала (не індэксацыя - гэта не тое ж самае) нашмат хутчэй, калі vBET яшчэ актыўныя. Толькі ў мінулым вымярэнняў на картах, калі vBET была адключаная. Калі ласка, не даваць ілжывую інфармацыю. Вядома, ёсць сувязь паміж часам водгуку і колькасць прасканаваных старонак, але сервер быў адказ нашмат хутчэй, калі vBET яшчэ далей. Можа быць, таму, не чакаючы перакладу вонкавага сервера адразу ж атрымаў квота перавышана інфармацыі (гэта пачалося прыкладна тыдзень таму). Можа быць, з-за змены канфігурацыі (Госць кэш уключаны месяц таму ці нешта накшталт таго).

І яшчэ думаю - няўжо вы думаеце, што робаты трафік ж значэнне, што трафік рэальных людзей? Робаты не будзе пстрыкаць ў рэкламных аб'явах, робаты не будуць ствараць уліковы запіс на форуме і робаты не будуць ствараць каштоўны кантэнт на вашым форуме. Так асабіста я думаю, што інфармацыя, якая ў вас будзе больш сканары трафік не добрая навіна - гэта проста навіны. Вы страціце рэальнага трафіку і рэальныя людзі з вашай суполкі.

Вяртаючыся да пытання - вам патрэбна дадатковая дапамогу ў гэтай тэме?
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 06-10-11 у 11:19.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •