Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 6 з 6

Тэма: Адключыць але не ўсталёўваць

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default Адключыць, але не выдаліць

З-за праблем з перакладам пастаўшчыкоў, я хачу, каб адключыць vbet на працягу доўгага перыяду, але ўсё яшчэ хочуць мець магчымасць паўторнага ўключэння сістэмы павінны быць даступнымі.

Акрамя адключэння ўбудоў, якія змены трэба ўнесці ў канфігурацыйны vbseo і. Htaccess для таго, каб гэта адбылося?

У цяперашні час, нават з plguin інвалідаў.

Калі б вы маглі даць мне дакладныя фрагменты кода я быў бы ўдзячны, як я ўжо выдаліў свой першапачатковы маланкі.
    Апошні раз рэдагавалася moman; 05-10-11 у 21:39.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У адключыць vBET:
    1. Адключыць яго ў панэль адміністратара
    2. Каментарыі vbet правілаў ст .реврайт. Калі Вы не памятаеце, што тыя потым праверыць у vbet пакет do-not-upload/tools/redirecting-rules каталог
    3. Вярнуцца інтэграцыі змены ў файлах vbseo. Самы просты спосаб - проста загрузіць зыходныя файлы. Калі вы не маеце паштовы - запампаваць з пастаўшчыком старонкі. Цяжэй спосаб - проста адкрыйце readme.html ў vBET пакет і там вы сапраўды апісана, якія змены былі зроблены - проста рабіць гэта ў зваротным кірунку.

Ён мудры, каб не выдаліць - пры выдаленні вы страціце ўсе вашы кэша базы дадзеных.

Калі ласка, звярніце ўвагу, што сёння мы выпусцім новую версію vBET які рыхтуецца для трансляцыі пастаўшчыкоў межы. Гэта азначае, што ў выпадку, калі правайдэр не даступны, ён пяройдзе на іншую і праверыць папярэдні раз у нашай бачыць яно зноў даступны. Акрамя таго, у выпадку, калі ў вас ужо дасягае сваіх межаў ва ўсіх правайдэраў ён будзе выкарыстоўваць манекен перакладчык - кэшаваць пераклады будуць адлюстроўвацца, але для новага вы проста ўбачыце арыгінальны тэст, а не пусты, як да гэтага часу. Падрабязнасці будуць у аб'явах. Мы выпусцім прыкладна ў 1 гадзіну.

Калі ласка, скажыце вам патрэбна дадатковая дапамога тут

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Калі ласка, звярніце ўвагу, што сёння мы выпусцім новую версію vBET які рыхтуецца для трансляцыі пастаўшчыкоў межы. Гэта азначае, што ў выпадку, калі правайдэр не даступны, ён пяройдзе на іншую і праверыць папярэдні раз у нашай бачыць яно зноў даступны. Акрамя таго, у выпадку, калі ў вас ужо дасягае сваіх межаў ва ўсіх правайдэраў ён будзе выкарыстоўваць манекен перакладчык - кэшаваць пераклады будуць адлюстроўвацца, але для новага вы проста ўбачыце арыгінальны тэст, а не пусты, як да гэтага часу. Падрабязнасці будуць у аб'явах. Мы выпусцім прыкладна ў 1 гадзіну.
    Я на самой справе рэалізаваны гэтыя функцыі таму, калі я выявіў, перакладчык Microsoft. Аднак, іх мяжа 400000 знакаў / гадзіна, або 2000000 знакаў у дзень (нават з OAuth). У мінулым я быў кэшаванне больш за 1 Гб перакладаў у дзень, што было б раўназначна мільярдаў знакаў, плюс-мінус. Гэта азначае, што я заўсёды перавышаюць квоты правайдэраў на працягу кожнай гадзіны, як я атрымліваў больш за 2000 пагадзіннай перакладзены праглядаў старонак.

Гэта сапраўдная ганьба, паколькі я сапраўды любіў vbet, мае карыстальнікі лічаць карысным, і я весела пашырэнне і паляпшэнне яго (г.зн. ReviewPost інтэграцыя і г.д.).

Вось функцыя, я напісаў для вымання маркера OAuth (які я затым захоўваецца ў кэшы, пакуль не мінуў), то гэта будзе яшчэ адным прапановай для будучыні рэлізу Microsoft у хуткім часе будзе патрабуючы ад яе:

PHP Code:
    function request_new_token() {

$obj_connection curl_init();

$arr_query_bits = array (

'client_id' => 'your client id',

'client_secret' => 'your secret',

'scope' => 'http://api.microsofttranslator.com',

'grant_type' => 'client_credentials'

);

$str_query http_build_query($arr_query_bits);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_URL'https://datamarket.accesscontrol.windows.net/v2/OAuth2-13');

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_HEADER0);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_FOLLOWLOCATION1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_RETURNTRANSFER1);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTFIELDS$str_query);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_POSTTRUE);

curl_setopt($obj_connectionCURLOPT_TIMEOUT1);

$str_response curl_exec($obj_connection);

curl_close($obj_connection);

$matches = array();

preg_match('/\"access_token\":\"([^"]+)\"/'$str_response$matches);

$token $matches[1];

preg_match('/\"expires_in\":\"([\d]+)\"/'$str_response$matches);

$expires $matches[1];

return array(
    $token$expires);

Яшчэ адзін цікавы пытанне ў маім выпадку ў тым, што з vbet ад, здаецца, што Google з'яўляецца нашмат больш шчаслівымі, каб індэкс нашым сайце:

Падобна на тое, нашы страты ў руху не будзе гэтак вялікім у рэшце рэшт, па меншай меры гэта добрая навіна!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Дзякуй за Вашы заўвагі.

Як я разумею ваш код будзе патрабавацца Microsoft платнай версіі - ці правільна гэта?

Аб графіках - звярніце ўвагу, што ён не кажа, колькі старонак быў праіндэксаваны - проста, колькі старонак было сканавання. І некалькі старонак было папоўз, таму што тыя, у якіх дастаўляюцца хутчэй (гл. апошні графік). Такім чынам, Google не рэагуе на vBET - ён рэагуе на адказ часу, каб не перагружаць сервер. Калі адказы сервера хутчэй робата паўзе хутчэй.
    Я бачу тваю каналізацыйных пачаў адказваць хутчэй доўгі час, перш чым адключыць vBET (на пачатак верасня) - колькасць папоўз пачаў расці менавіта тады. Такім чынам, як вы бачыце, што гэта звязана з часам водгуку.
    Мяне цікавіць тут толькі аб адной рэчы. Вы пісалі ўчора, што вы хочаце адключыць vBET. Так ўчора vBET яшчэ актыўны на форуме, але на графіках вы адзначылі за апошнія 6 дзён vBET інвалідаў (як я разумею, на кожным куце дыяграмы вымярэнняў ад аднаго дня) - так то гэта не тут ...

Паводле інфармацыі, атрыманай ад вас Google поўзала (не індэксацыя - гэта не тое ж самае) нашмат хутчэй, калі vBET яшчэ актыўныя. Толькі ў мінулым вымярэнняў на картах, калі vBET была адключаная. Калі ласка, не даваць ілжывую інфармацыю. Вядома, ёсць сувязь паміж часам водгуку і колькасць прасканаваных старонак, але сервер быў адказ нашмат хутчэй, калі vBET яшчэ далей. Можа быць, таму, не чакаючы перакладу вонкавага сервера адразу ж атрымаў квота перавышана інфармацыі (гэта пачалося прыкладна тыдзень таму). Можа быць, з-за змены канфігурацыі (Госць кэш уключаны месяц таму ці нешта накшталт таго).

І яшчэ думаю - няўжо вы думаеце, што робаты трафік ж значэнне, што трафік рэальных людзей? Робаты не будзе пстрыкаць ў рэкламных аб'явах, робаты не будуць ствараць уліковы запіс на форуме і робаты не будуць ствараць каштоўны кантэнт на вашым форуме. Так асабіста я думаю, што інфармацыя, якая ў вас будзе больш сканары трафік не добрая навіна - гэта проста навіны. Вы страціце рэальнага трафіку і рэальныя людзі з вашай суполкі.

Вяртаючыся да пытання - вам патрэбна дадатковая дапамогу ў гэтай тэме?
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 06-10-11 у 11:19.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Праблема вырашаецца так-Не, не патрэбна дадатковая дапамогу прама цяпер. Я б трымаць пераклады вакол, але ў сувязі з высокай інтэнсіўнасцю руху, гэта не магчыма ў маім выпадку. Магчыма, у будучыні свабоднага і магутнага API будуць даступныя: хто ведае!

Пытанне ў тым, што многія перакладзеныя старонкі віселі. Даданне гэтага ротар званкі, сапраўды здавалася, павысіць агульную прапускную здольнасць (мая філасофія ў тым, што калі ён не поўны у секунду, гэта не будзе для завяршэння):
    curl_setopt ($ obj_connection, CURLOPT_TIMEOUT, 1);

Вось чаму сіняя вобласць была хутчэй (разам з вялікім кэшам).

Хоць гэта, безумоўна, адкрытыя для інтэрпрэтацыі, дбайнае індэксацыі пошукавай з'яўляецца ключом да поспеху сайта, і хто ведае, можа быць, наяўнасць перакладаў было балюча індэксацыі асноўных майго сайта (англійская) утрыманне?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Мы таксама спадзяемся, што пераклады зноў будзе вольны, то мы знойдзем больш пастаўшчыкоў пераклад (бясплатныя або канкурэнтная) або, па крайняй меры, гэта будзе танна Вы можаце давяраць нам, што мы хочам, OK - калі не падтрымкі, неабходнай ў цяперашні час мы закрыем гэтую тэму. Калі ласка, майце на ўвазе, што мы ўжо падтрымліваюць пастаўшчыкі чаргу, якая дазваляе выкарыстаць адзін пастаўшчык тых часоў, пакуль у вас ёсць цытата межы мурашка затым аўтаматычна пераключыцца на іншы (і правяраць кожныя 10 хвілін робіць пераважным зноў даступны). Тым не менш некаторыя пытанні тут (BETA-версія) - у цяперашні час мы адзначаем, як пастаўшчык недаступная, калі любая памылка адбываецца (з'яўляецца не трэба), але мы ўжо манітор, калі пастаўшчыкі пазначаецца як недаступны на нашым форуме і ліквідацыі праблем. Спадзяюся, што мы сустрэнемся зноў

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •