Я выдаліў vbet але код мовы не быў выдалены [Lang = х] etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
Я выдаліў vbet але код мовы не быў выдалены [Lang = х] etc I don't want to have to go through hundreds of pages to remove them manually so did I miss a step? Can the code be removed without having to go through every single thread/post?
Цяпер выдаленне vBET не будзе чыстай BBcode, калі ласка, звярніце ўвагу, што старонкі на замежнай мове будзе заставацца на гэтай мове, таму вы страцілі карыстачоў пасля выдалення vBET, акрамя таго, яна будзе вельмі цяжка чытаць неперакладзеныя пасады, таму, магчыма, лепшае рашэнне складаецца ў тым, каб выдаліць гэтыя пасады на ўсіх.
Але калі вы хочаце толькі выдаліць "[мова = х" і г.д. я магу для вас код робат-прыбіральнік да канца тыдня
Што мне трэба ачысткі URL-адрасоў ... URL для патокаў, якія былі размешчаны на тых, хто быў замежную мову, усталяваны ў іх профілі яшчэ паказвае [langtitle = х] [/ langtitle] Як гэта выправіць?
Я пазбавіўся ад [Lang = х], [/ Lang], [notranslate] і г.д. з дапамогай VB цэнзуры. Я адчайна патрэбна дапамога з URL-адрасы, хаця ...
Вось адзін: .xxxxx.com/forum/f23 / [langtitle = FR] insigne-Уга-НУ-штучнага [langtitle] -5565 /
Як я магу атрымаць з смецця і ператварыць яго ў:
http://www.xxxxx.com/forum/f23/Dinsi...-ou-faux-5565/ ~ ~ V
Апошні раз рэдагавалася vBET; 11-10-11 у 00:40. Прычына: BBCode correctoin
Выбачайце, але мне трэба падняць гэты ...
Акрамя таго, перанакіраванне зараз залішнія сувязі ў індэксе Google на старонках замежнай мовы на маім форуме?
Апошні раз рэдагавалася norku; 05-10-11 у 21:11.
Як піша Радэк - мы падрыхтуем для вас робат (PHP скрыпт), які будзе выдаляць усе Ланг, langtitle і notranslate BBCodes. Гэта будзе зроблена і прадастаўляецца вам на гэтым тыдні.
Калі ў вас ёсць langtitle ў URL гэта азначае, што langtitle ўваходзіць у нітка тытул. Проста зменіце назва ніткі і выдаліць яго. У месцах, якія з'яўляюцца важнымі і не могуць дачакацца калі ласка, проста зменіце яго ўручную. У іншых месцах дачакайцеся сцэнар.
Прывітанне,
Чаму б вам не папярэджваюць людзей, што код BB vbet не выдаляецца пры выдаленні? Чаму не ў вас ужо ёсць інструмент, калі вы ведаеце, што гэта адбываецца? Я высока цаню дапамогу, але я накшталт як цалкам выдаліць, а не чакаць тыдзень, пакуль Google індэксы няправільна URL-адрасоў ...
А як наконт перанакіраванне для / ды / дэ, / патокаў эс і г.д., якія Google ужо праіндэксаваныя?
Апошні раз рэдагавалася norku; 05-10-11 у 14:12.
Прывітанне,
Адказ на стэндзе ваша пытанне - таму што гэта было сапраўды рэдкасць, каб выдаліць vBET, калі гэта сапраўды неабходна і выкарыстоўваецца. Мы павінны былі папрасіць такі інструмент адзін раз, але карыстальнік вырашыў застацца з vBET і проста наладзіць яго адпаведным чынам.
Таксама мы не можам зрабіць гэта ў кодзе выдалення - выдаліце не могуць быць патэнцыйна шкоднымі. Што трэба запатрабуе рэзервовай копіі базы дадзеных у выпадку якіх-небудзь непрыемнасцяў.
Таксама ўлічыце, што калі вы адключылі vBET то Google не будзе індэксаваць няправільнага URL, таму што такое не адлюстроўваюцца.
Для ўжо праіндэксаваныя - проста стварыць перанакіраванне правілы, якія будуць перанакіроўваць усе гэтыя просьбы вярнуцца да зыходнага. Выкарыстоўвайце гэтую (калі ласка, праверце гэтыя):
Дадайце ваш форум каталогу. калі вам складана проста даць нам свае правілы. кампанія і мы вышлем вам назад памяняў. Ці іншымі словамі - тыя 2 першыя vbet правілы якой вам трэба будзе прыбраць vbenterprisetranslator_seo.php? vbet_lang = $ 1 & перанакіраваны =Code:#RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA] #RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Перапісаць правілы не працуюць. Кожны раз, калі старыя старонкі vbet завецца яна генеруе 404.
У мяне ёсць VB усталяваны ў / форум
. Htaccess ў public_html
PHP Code:
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ / [L,QSA]
RewriteRule ^forum/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /$2 [L,QSA]
Любыя навіны прыстасаванні для зняцця кода BB?
Апошні раз рэдагавалася norku; 06-10-11 у 09:59.
Форум каталог дададзены ў неналежным месцы, выкарыстоўвайце гэты:
Але гэта, мяркуюць, каб быць не ў public_html толькі ў форум каталог. Лепшы спосаб - проста выкарыстоўвайце правілы, якія былі прадстаўлены і змяняць іх. Калі ў вас няма ніякіх, то мы павінны знайсці правільны. Выкарыстоўвайце гэта ў вашым форуме каталог у першую чаргу. Калі вы хочаце выкарыстоўваць яго ў асноўны каталог, а затым праверыць у першую чаргу без дадатковых / форумCode:RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/$ /forum/ [L,QSA] RewriteRule ^/?(af|sq|ar|hy|az|eu|be|bg|ca|zh-CN|hr|cs|da|nl|en|et|tl|fi|fr|gl|ka|de|el|ht|iw|hi|hu|is|id|ga|it|ja|ko|lv|lt|mk|ms|mt|no|fa|pl|pt|ro|ru|sr|sk|sl|es|sw|sv|zh-TW|th|tr|uk|ur|vi|cy|yi)/(.*)?$ /forum/$2 [L,QSA] #just comment to see whole 2nd rule
Апошні раз рэдагавалася vBET; 06-10-11 у 11:43.
Усё добра працавала з Htaccess у / калі я vbet ўстаноўлены. Так, я стараўся старых правілах першай, але яны ігнаруюцца. Я не магу атрымаць свае правілы для працы ў любым / форум ці /. Я мог бы проста пакінуць усё як ёсць і паглядзець Google паль 404.404 пасля таго, як у інструменты для вэб-майстроў, але я б аддаў перавагу, чысты перанакіраваньне.
Хочаце зірнуць? Я магу PM Вы адміністратар / FTP-доступу.
Апошні раз рэдагавалася norku; 06-10-11 у 13:32.