Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Далейшае тлумачэнне для сталага выкарыстання vbenterprisetranslator_seo.php

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Default Далейшае тлумачэнне для сталага выкарыстання vbenterprisetranslator_seo.php

Я падняў гэтае пытанне ў іншай струмень, і мой, і было прапанавана, каб пачаць новую тэму, дык вось яна
    Quote Паведамленне ад Simon Lloyd
    У мяне ёсць дадатковыя пытанні, vbenterprisetranslatot.php выкарыстоўвае ўсе працэсара мой час, калі ласка, праверце ніжэй:
    Pid ************ Уладальнік Прыярытэт CPU% Memory% каманднага
    12493 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 104 - 0,5 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12496 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 72,0 - 0,5 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12495 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 67,0 - 0,5 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12492 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 42,0 - 0,6 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12490 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 23,5 - 0,6 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    12484 (Trace) (забойства) thecodec 0 - 11,7 - 0,6 / USR / BIN / PHP / галоўная / thecodec / public_html / forumz / vbenterprisetranslator_seo.php
    20732 (Trace) (забойства) MySQL 0 - 1,8 - 6,2 / USR / sbin / туздЫ - BASEDIR = / - каталогу_данных = / VAR / Бібліятэка / MySQL - карыстальнік = MySQL - PID-файл = / VAR / Бібліятэка / MySQL / server.thecodecage.com.pid - пропуск знешняга блакавання -

У мяне ёсць 4 працэсара, і гэта забойства майго сайта цяпер, калі не могуць атрымаць пераклады!, Я адключыў палова перакладаў і яшчэ пытанне!

Можа хто-небудзь дапамагчы?
    Michaels адказ:
    Quote Паведамленне ад vbet
    Калі ласка, выкарыстоўвайце адзін паток на адно пытанне. Для новага пытання выкарыстоўваць іншы паток. У бліжэйшы час - яго не vbenterprisetranslator_seo.php хто бярэ ўвесь свой рэсурсы - гэта ўвесь ваш форум, таму што форум кожны запыт праходзіць праз vbenterprisetranslator_seo.php які толькі ўстанаўлівае некалькі зменных для vbseo.php і ўключае ў сябе сапраўды запытанаму рэсурсу. Вы ўсталеўваеце ўвесь ваш форум трафік для гэтага файла на ваш .htaccess файл. Так што няма ніякай праблемы з гэтым файлам ва ўсіх - гэта ўвесь ваш форум спажывання. Калі больш Апісанне Ў гэтай сферы неабходна - калі ласка, адкрыйце новую тэму або знайсці ўжо існуючую. Аднаго пытання ў адзін паток
    Ці можаце вы растлумачыць далей, таму што, калі я отключу ад vbet тое, што файл ўсе яшчэ выкарыстоўваецца, калі змяніць імя гэтага файла на форум немагчымы.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Як вы можаце бачыць адкрыцці файла няма ніякай логікі, якія могуць спажываць нават 1% ад вашага працэсара. Гэта толькі фронт-кантролер (або нават толькі фільтр), які дазваляе інтэграваць vBET змены спасылкі (код мовы) з vbseo. У адваротным выпадку vbseo будзе выкарыстоўваць перанакіраванне на vBET спасылкі. Так што ўсё руху на вашым форуме прыходзіць файл. Размовы толькі ўстанаўлівае некалькі зменных, неабходных vbseo а затым ўключае vbseo.php сябе.

Так што калі вы будзеце выкарыстоўваць инетернете з vbseo і без. кампанія, то вы ўбачыце, што ўсе Вашы пажаданні праходзіць праз vbseo.php які з'яўляецца фронт-кантролера для vbseo. Пры выкарыстанні ад vbet таксама затым мы дадаем толькі маленькі фільтр перад vbseo.php фронт-кантролера, які неабходны для інтэграцыі. Таму вынікі, якія вы бачыце гэта не тое, колькі рэсурсаў забірае файл, але колькі рэсурсаў займае запыт які прыходзіць карыта файл. І кожны запыт ідзе праз яго, таму што vbseo патрабуе, каб усе запыты прыходзіць карыта vbseo.php

Вядома, ваш форум без vBET зойме менш рэсурсаў - пераклад не бясплатна, але вы ўсё роўна сабе падобных вынікаў толькі з vbseo.php замест файла. Гэтая архітэктура вымушаны vbseo. vBET не выкарыстоўвайце файл наогул, калі выкарыстоўваецца без vbseo.

І калі вы адключаныя vBET файл ўсё яшчэ выкарыстоўваецца, таму што вы ўсё яшчэ перанакіроўвае ўсе запыты вашага форуму там. Htaccess. Вы павінны каментар vBET правілаў там. Але, як я толькі што напісаў гэта не зменіць занадта шмат вы ўбачыце нешта падобнае, толькі з vbseo.php замест файла, так як патрабуе vbseo правілы перанакіравання на vbseo.php файл. Калі вы паглядзіце досыць блізка, вы можаце выявіць, што vBET правілаў (не перакладзеных старонак) проста жа правілах, што vbseo.php толькі нашым файл фільтра.

І правілы ст. Htaccess файл таксама прычына, чаму ваш форум не быў даступны, калі вы змянілі імя файла. Вы ўсё яшчэ перасылак няма, але месца было ўжо не існуе.

Калі ласка, скажыце ў вас ёсць дадатковыя пытанні ў гэтай галіне

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Дзякуй за тлумачэнне - атрымалі гэта!

Вы можаце адзначыць вырашыць цяпер.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў