Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 8 з 8

Тэма: Атрымаць SQL памылку VBulletin спасылкі vBET

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне,
    З гэтага моманту я з задавальненнем дапамогуць вам, аб пераводзе, калі ласка, гэтыя тэсты для ўсіх API вы выкарыстоўваеце: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729. Google apiv1 ўстанавіла новыя строгія абмежаванні, таму, верагодна, вы яе дасягне - я дакладна ведаю, пасля выпрабаванняў, для таго, як не пазбегнуць гэтага: калі ласка, чытайце тут: http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10411

Аб базе дадзеных памылка: я буду invastigate гэта, і я дам вам ведаць, як мага хутчэй

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

Дзякуй! Пасля прагляду спасылкі вы падалі FAQ, я скараціў мовах англійскай, французскай і іспанскай мове. Ніякіх іншых перакладаў. Спадзяюся, што прывядзе да скарачэння аб'ёму перакладаў значна. Я таксама спрабаваў (учора), каб выканаць код выказаў здагадку, што вяртае Google Translate API вынікі выпрабаванняў паказваюць, што калі TOS ці іншыя пытанні могуць існаваць. Вы можаце бачыць, я выкарыстаў файл (GT-test.php) пад маім HTML каталог. Але я не мог прымусіць яе працаваць пасля FTPing яго на сайт, таму я спадзяюся, што вы больш пашанцуе. Я спыню доступу ср-адмін цяпер, пакуль я не атрымаць далейшыя інструкцыі ад вас тут, на гэтай тэме. Яшчэ раз дзякуй за вашу дапамогу.

Член
    Рэгістрацыя
    Студзень 2010
    Паведамленняў
    61

АБНАЎЛЕННЕ: У сувязі з пытаннямі мы сутыкнуліся, мы вырашылі аднавіць нашу вэб-сайта ў зыходны стан, як у сераду 28 верасня. Мы PMD Міхал з вялікай колькасцю інфармацыі.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •