Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast
Вынікі 11 да 20 з 24

Тэма: Пустыя перакладаў.

Ды ну, я чакаю апошняй версіі. У адпаведнасці з Міхал мы павінны чакаць. Так што я сапраўды спадзяюся, што гэта будзе вельмі хутка, як я губляю ўсё больш і больш удзельнікаў кожны дзень.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Таксама звернеце ўвагу, што ў Перакладчык Google API v2 вы можаце ўсталяваць межы сябе. Гэтак жа, як Радэк пісаў - найноўшая версія vBET ёсць рашэння для іх API ад правайдэра - мы перамыкаемся на іншую, і калі ўсе межы будуць дасягнуты, то манекен перакладчык паказвае зыходны тэкст. Мы мяркуем выпусціць новую версію ўчора, але з-за праблем з інтэрнэтам яна была перанесена (я ведаю, гэта трывіяльна, але гэта быў выходны, на паездкі і цэлафану інтэрнэт не працаваў, як мяркуюць). На гэтым тыдні мы выпусцім яшчэ адну версію, якая выпраўляе праблемы з маркіроўкай пастаўшчыкоў як недаступны занадта часта. Апошняе знакі версіі недаступныя, калі любая памылка адбываецца ад перакладу правайдэра. У гэтым няма неабходнасці - мы выявілі, што Microsoft Пераклад API пасылае розныя мае зносіны на такія пытанні, як "сервер занадта заняты", "Тайм-аўт". Для такіх памылак мы не павінны ўлічваць, што межаў. Так што ў наступны рэліз будзе выправіць гэта, і разглядаць пераклад пастаўшчыка недаступная толькі для спецыяльных паведамленняў, у якім ясна гаворыцца, што мяжа дасягнуты.

Адказваючы вы пытаеце аб платных Перакладчык Google API v2. Калі ласка, проста перайдзіце на Панэль адміністратара -> vBET -> Правайдэры перакладу і вы знойдзеце там апісанне таго, як пачаць з перакладу Google API v2 (ёсць спасылкі і тлумачэнні, як атрымаць API ключ). Калі ласка, памятайце, што v2 надаецца такім чынам, вы можаце разгледзець, каб праверыць межы, можа быць, выдаліць некаторыя мовы, і ігнараваць некаторыя старонкі, каб зрабіць яго танней. Кошты кантралююцца Google таму мы не можам яго змяніць.

Вам патрэбна дадатковая дапамога тут?

Я спадзяюся, што я змагу выкарыстаць новую версію бясплатнага API,! У мяне няма праблем з рухам да платным, але Google мае патрэбу ў крэдытных карт для гэтага, і я жыву і працую ў Кітаі, і яны не прымаюць кітайскія крэдытныя карты для аплаты. Так што я аблажаўся. Я спрабаваў даведацца пра Microsoft заплаціў API, але не мог даведацца, куды звяртацца для гэтага.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Наступныя выпускі будуць па-ранейшаму падтрымліваць Перакладчык Google API v1 (калі яна існуе) і бясплатна Microsoft Пераклад API (калі яна існуе).
    Калі ў вас ёсць пытанні аб плацяжах за Microsoft Пераклад API калі ласка, спытаеце тут: mtcont@microsoft.com

Паводле інфармацыі, якую мы атрымалі ад Microsoft пасля таго, як 30 сакавіка 2012 года нехта будзе вымушаны выкарыстоўваць платную версію Microsoft Пераклад API нават калі вы будзеце выкарыстоўваць толькі 2 мільёнаў бясплатных сімвалаў / месяц. Гэта азначае, што Microsoft будзе па-ранейшаму бясплатным для гэтай квоты. Тым не менш неабходна будзе выкарыстоўваць Microsoft Azure Marketplace:
    Quote Паведамленне ад Mail from Microsoft
    Калі вы рэгіструеце для бясплатнага абслугоўвання на максімальны мяжа выкарыстання 2 млн.
    знакаў / месяц на Windows Azure Marketplace, ён будзе працягваць месяца ў месяц,
    калі вы не зменіце да службы, што вы плаціце за які дасць вам больш высокую
    Аб'ём / месяц.

Там будуць некаторыя змены пры пераходзе ад некамерцыйнага статусу для Windows
    Azure Marketplace. Вы павінны перайсці на Windows Azure Marketplace няма
    пазней 30 Сакавіка 2012, нават калі вы будзеце выкарыстоўваць бясплатны сэрвіс 2000000
    знакаў / месяц. Я ўключыў ніжэй некаторай таго рэсурсаў на Translator API
    і Windows Azure Marketplace для азнаямлення.

* Часта задаюць пытанні Microsoft Translator API камерцыйных аб'яў-Часта задаюць пытанні

* MSDN дакументацыя спасылцы: Microsoft Translator

* OData API спасылцы: Выкарыстанне набораў дадзеных у дадатку

* Афіцыйны блог каманды: Microsoft Translator (і Bing Translator) Блог Афіцыйны Team - Site Home - MSDN Дзённікі

* Форумы падтрымкі: Машынны пераклад і катэгорыі Моўныя Прылады
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 19-10-11 у 21:18.

Дзякуй за інфармацыю Міхал. Такім чынам, людзі без крэдытнай карты не будуць мець магчымасць выкарыстоўваць Google або Microsoft. І таму vBET будзе бескарысна для мяне. Гэта сапраўды горшая навіна калі-небудзь!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не ўпэўнены, аб Microsoft плацяжы метады цяпер. І, вядома, мы паняцця не маем Google будзе дадаваць новыя метады аплаты - гэта з нашага ўплыву. Калі ласка, спытаеце Google для некалькіх метадаў аплаты.

Акрамя таго, згодна з гэтай інфармацыі ад аднаго з нашых карыстальнікаў: http://www.vbenterprisetranslator.co...id-ms-api.html
    Microsoft мае падпісцы (не як Google, якая зараджае на лета) - так і павінна быць для аплаты з многімі метадамі. Я разумею, што Google павінна быць прадастаўлена магчымасць аўтаматычна зараджаецца. Але Microsoft мае толькі падпіска таму яно павінна быць дазволена аплаціць любым спосабам (авансам). Калі ласка, проста праверыць яго. Мы пойдзем туды пасля наступнага выпуску vBET 4.x. На дадзены момант мы не ведаем падрабязнасцяў пакуль.

Я проста абноўлены да 4.4.4 і праз 2 хвіліны ў мяне няма перакладу правайдэраў даступныя. Дасягнуты мяжа для Google і Microsoft. Бот з іх патрабуюць крэдытную карту, каб пайсці на платныя па API, ідзяце вы на падпіску ці не. (Microsoft) Так што цяпер vBET не мае сэнсу для мяне, і я ўпэўнены, што многія ўладальнікі форум без крэдытнай карты, або якія не могуць дазволіць сабе заплаціў перакладаў. Гэта жах!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі вы дасягнулі межаў, то вы проста павінны пачакаць, пакуль яна зноў даступны. Звярніце ўвагу, што Microsoft мае штомесячнай і пагадзіннай мяжа, так што калі вы не дасягнеце месячны ліміт яшчэ, то вы будзеце мець новыя пераклады хутка (vBET правяраецца кожныя 10 хвілін робіць правайдэр зноў даступны).
    Google мае дакладна 2. мяжа (мы не ведаем, што яшчэ).

Звярніце ўвагу, што Microsoft нават пасля сакавіка 2012 года будзе прадастаўляць API з дапамогай бясплатнай штомесячны ліміт 2 млн. сімвалаў (Цяпер 4). Мы не ведаем, ці будзе ён быць скарочаны або няма. На дадзены момант вядома, што там будзе даступна бясплатнае мяжы.

Аб цэнах і метадах плацяжоў - яшчэ раз калі ласка, звяжыцеся з перакладам пастаўшчыкоў - што вы чакаеце, што мы з ёй рабіць ...? :/
    Мы дадамо падтрымку большай колькасці API, калі гэта магчыма. Тым не менш мы не маем ніякага ўплыву на ўмовах 3. пастаўшчыкоў пераклад партыю. Калі ласка, накіроўвайце свае пытанні непасрэдна ў месцах, дзе тыя могуць быць вырашаны.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 21-10-11 у 03:04.

Аб цэнах і метадах плацяжоў - яшчэ раз калі ласка, звяжыцеся з перакладам пастаўшчыкоў - што вы чакаеце, што мы з ёй рабіць ...? :/
    Мы дадамо падтрымку большай колькасці API, калі гэта магчыма. Тым не менш мы не маем ніякага ўплыву на ўмовах 3. пастаўшчыкоў пераклад партыю. Калі ласка, накіроўвайце свае пытанні непасрэдна ў месцах, дзе тыя могуць быць вырашаны.
    Я не вінавачу цябе за гэта Міхаіл, я ведаю, што гэта не ваша віна. Факты толькі, што я не буду мець магчымасць выкарыстоўваць vBET з бясплатным API,! Мой форум з'яўляецца занадта вялікі, і межы будуць дасягнуты на працягу 30 секунд. Так што добрага, што ў мяне? І я ўжо звязаўся з перакладам правайдэраў. Існуе ніякай іншай спосаб аплаты. Такім чынам, яшчэ раз, не ваша віна, але яна робіць vBET састарэлым для вялікіх форумаў. (Калі ў Вас няма крэдытнай карты) І гэта факт!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Пакуль вы можаце калі ласка, заставайцеся з vBET - мы шукаем іншых пастаўшчыкоў пераклад, рынак ўвесь час мяняецца ...
    Акрамя таго - калі вы не выкарыстоўваеце Google v1 больш адключыце кэш ачысткі. Хай кэш запоўнены. Я ведаю, у вас ёсць вялікі форум, але пры ўмове, што ў вас гэта, можа быць, кэшаваныя свабодных лімітаў будзе дастаткова, каб пакрыць новыя паведамленні. Таксама вы можаце ўсталяваць vBET ігнараваць некаторыя старонкі, якія вы лічыце ня важнымі для перакладу. Для прыкладу - RSS каналы ўвесь час мяняецца. Можа быць, вы адмовіцеся ад перакладу на архіў ... Можа быць, у іншых месцах ...

Коратка - мы заклікаем вас падумаць, як да гэтага часу выкарыстоўваюць vBET з новымі абмежаваннямі пастаўленых трэцяга пастаўшчыка пераклад партыю. І зноў - мы хочам падтрымаць іншае.

Вам патрэбна дадатковая дапамога тут? Ці мы можам задаць пытанне, як вырашыць?

Стар. 2 з 3 FirstПершы 123 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •