Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 3 з 3

Тэма: Прапановы

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default Прапановы

Яны больш падобныя, чым прапановы па функцыянальнасці, але я думаю, яны былі б карысным дадаткам.

1. Я бачу, што калі тое ж самае слова з'яўляецца некалькі разоў на старонцы, ён адпраўляецца ў перакладзе двойчы.
    Напрыклад, на працягу двух выпадаючых меню абярыце, Вы можаце ўбачыць гэта ў URL: & д = Абраць & д = Абраць

Шляхам пераводу выбіраюцца павінна быць перапрацаваная, так што просьба не была прадстаўлена ў два разы (у цяперашні час, што і Google і Bing API могуць быць жорсткія абмежаванні і плацяжы)

2. Калі пераклад не выконваецца, так выкарыстанні мяжа дасягнуты, паказаць зыходны тэкст, а не пустыя радкі.

3. Не выдаляць ўкладкі і паглыбленняў ад зыходнага кода. Гэта не паляпшае прадукцыйнасць і толькі робіць крыніца цяжэй змяніць або абапірацца на тыя з нас, хто любіць плёскацца ў PHP.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне

1. Так, вы маеце права пра гэта. Гэта быў не пытанне да і таму што гэта не распаўсюджаны выпадак, гэта было нават для працы лепш не правяраць гэта свет ужо ў перакладзе чарзе. Цяпер гэта можа бяспечнай некалькі цэнтаў. Мы будзем глядзець бліжэй да нашых алгарытмам.

2. Гэта дасць невялікае ўплыў на прадукцыйнасць, але яна не павінна быць вельмі прыкметнымі. Мы будзем мадэрнізаваць гэта.

3. Мы не хочам заахвочваць змен кода - гэта прыводзіць толькі да пытаннях.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Гучыць добра! Я ўсё яшчэ выкарыстоўваюць 3.3.3 і для налады і інтэграцыі з reviewpost і PhotoPlog мне давялося ўнесці некаторыя змены ў код ... Я ўжо згадваў пра гэта ў якасці яшчэ аднаго прапановы, усё ж.

Яшчэ адна прапанова:

4. Устанавіць CURL тайм-аўт на пераклад запытаў. Усё, што патрабуецца больш часу, чым на 1 секунду, верагодна, варта быць забіты (гэта змяненне будзе добра спалучаюцца з № 2, нават калі вы не кэш арыгінальнага тэксту).

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •