Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 10 з 40

Тэма: Асноўныя пытанні перакладу

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Senior Member
    Рэгістрацыя
    Верасня 2010 г.
    Паведамленняў
    256

Міхаіл, я ў цяперашні час не карыстаецеся Microsoft, у мяне ёсць vBET настроены на выкарыстанне Google Толькі выяўлення Google API V2, выкарыстанне Google API V2, да гэтага я выкарыстаў V1, працуе спасылка на Microsoft у цяперашні час вырабляе пераклад, але яе спарадычны характар, калі Вы разгледзець вы скажаце, што месячны ліміт то, вядома, мае межы не павінны ўсё ж быць скінутыя да 1 лістапада.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Simon Lloyd View Post
    Міхаіл, я ў цяперашні час не карыстаецеся Microsoft, у мяне ёсць vBET настроены на выкарыстанне Google Толькі выяўлення Google API V2, выкарыстанне Google API V2, да гэтага я выкарыстаў V1, працуе спасылка на Microsoft у цяперашні час вырабляе пераклад, але яе спарадычны характар, калі Вы разгледзець вы скажаце, што месячны ліміт то, вядома, мае межы не павінны ўсё ж быць скінутыя да 1 лістапада.
    Абмежаванні не на нашым баку, але на баку Microsoft. Інфармацыя, якая ёсць месячны ліміт узяты адсюль: InvalidOperationException:: ID = 3644.V2_Json.TranslateArray.2485281C
    Ant вы маеце рацыю, я зрабіў маленькую памылку - поўная інфармацыя:
    Аб'ём абмежаванняў на свабоднае выкарыстанне, у 4 мільёны сімвалаў месяц і не больш за 400K у гадзіну
    Такім чынам, вы таксама пагадзінныя абмежаванні. Выбачайце за невялікую дэзінфармацыю - я павінен прачытаць яго больш уважліва. Лі Microsoft якія-небудзь іншыя абмежаванні - калі ласка, звярніцеся Microsoft. У гэты момант я не ведаю пра іншых абмежаванняў. Калі вы атрымалі паведамленне пра памылку форме Microsoft, то гэта азначае, што вы дасягнеце некаторыя з сваіх межаў. Калі ласка, звяжыцеся з Microsoft для атрымання больш падрабязнай інфармацыі - менавіта яны і дае памылку для адпаведнага запыту. Я не магу растлумачыць іх. Гэта трэцяя бок. У выпадку няправільнага ключа паведамленне пра памылку адрозніваецца тое, што вы можаце проста праверыць.

Таксама звернеце ўвагу, што яна не павінна быць 1 лістапада - мы не ведаем падрабязнасцяў аб тым, калі новы перыяд часу пачаўся. Хіба за каляндарны месяц, ці гэта сума за апошнія 30 дзён, ці іншым спосабам ... Сапраўды не ведаю, як Microsoft кіраваць ім - калі ласка, звярніцеся Microsoft, калі больш падрабязнай інфармацыі не патрабуецца. Ва ўсякім выпадку, калі гэта форма апошнія 30 дзён, то гэта дазволіць вам кожны дзень, каб з'явіліся новыя запыты (калі вы не выкарыстоўвалі ўвесь ліміт ў адзін дзень).
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 04-10-11 у 00:15.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •