Працуе Ці MS варыянт для вас tavenger5?
Працуе Ці MS варыянт для вас tavenger5?
Акрамя таго, тое ж самае здарылася са мной, калі я дазволіў MS Translate. Сервер не робіць падлучэнне і час чакання.
Яго пустая трата часу так ці інакш, ліміт РС 4м знакаў месяц.
Калі я уключаны v2 Google я выкарыстаў 4000000 знакаў у прыкладна 15 хвілін.
Нават калі б я хацеў заплаціць $ 1000 за 50 сімвалаў (максімум у месяц) ад Google, ідэнтыфікатар выкарыстоўваць іх у днях.
Гэты мод мёртвы, калі VBET можаце знайсці свабодны шлях для таго, каб працягнуць.
Існуе не мяжа ў 50 калорый у хвіліну froms MS, а таксама прама цяпер, калі вы не выкарыстоўваеце Google API v1 няма кэша час жыць мяжы.
Аб вашай праблеме, калі ласка, апішыце яго, вы уключыце Microsoft API, і ён не працуе, калі ласка, пераканайцеся, што вы канфігураваць vbet правільна, і калі вы ўпэўнены ў гэтым, калі ласка PM ваш доступ да вашага сервера / adminco, я мог бы праверыць яго на месца
Я прапаную вам прачытаць тут:
Пераклад API выкарыстання лімітаў (AJAX)
4м знакаў месяц / 400k гадзіну недастаткова.
Я растлумачыў сваю праблему, як tavenger5 які мае тое ж пытанне.
Калі я ўключыць опцыю MS, я атрымліваю 500 памылкі сервера, калі я перавесці старонку ў браўзэры.
Мне не трэба, каб PM мае дадзеныя сервера, калі ў яго ёсць пытанне таксама павінен паказаць на тэставым форуме.
Нягледзячы на гэта, яго пустым марнаваннем часу, гэты мод не можа працаваць цяпер Google будзе аплочаны.
Ніхто не можа дазволіць сабе заплаціць $ 1000'sa месяц, і свабодныя варыянты на нізкіх ліміту.
Яна смокча, але гэта мёртвы, калі вы не можаце знайсці рашэнне, лепш, чым цяперашнія.
Прыхільнікі падарожжаў
Апошні раз рэдагавалася Snake; 24-10-12 у 20:36.
Так, я чытаў гэта і ёсць выразна сказаў, што няма мяжы ў 50 кліенцкіх ліцэнзій р / т, а таксама памылкі 500 пытанне не паказваць на маім тэставым форуме.
Але, калі ласка, паспрабуйце наступнае рашэнне: знайсці, калі ёсць у вашым форуме каранёвай тэчцы
vbet_translation_options
Апошні раз рэдагавалася r.dziadusz; 29-09-11 у 10:53.
4м знакаў месяц / 400k гадзіну - гэта тое, што Я сказаў таксама.
Разлічыць 10000 галінцы форуму мае каля 450 мільёнаў знакаў.
Так што спатрэбіцца 112 месяцаў з дапамогай MS або кошт $ 9000 з дапамогай Google v2.
Вы думаеце, гэта нармальна?
****************************-
Я паглядзеў на папку. Не існуе ў корань ці / форумы /
Апошні раз рэдагавалася Snake; 29-09-11 у 10:57.
Так, мы працуем, як вырашыць лімітавая задача, таксама кэшаваных дадзеных дазволіць знізіць колькасць перакладаў.
Але, праблема памылкі 500, калі ласка, уважліва прачытайце гэты пост: Vbet 3,5 relase
І звярніце ўвагу, што неабходна для загрузкі vbet_translation_options для вашага форуму корань, без гэтага MS не працаваў, і там будзе шмат не хапае перакладаў
Вядома кэшаваных дадзеных прывядзе да скарачэння перакладаў.
АЛЕ 10000 галінцы форуму прымуць 100 + МЕСЯЦАЎ ў поўным аб'ёме кэш-памяці.
Гэта значыць, за 8 ГАДОЎ!
LOL.
Як я ўжо сказаў, мы працуем над ідэямі, якія маглі б дапамагчы нам палепшыць наш прадукт кожны дзень, праблема ўсё яшчэ існуючых?