Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 5 з 5 FirstПершы ... 345
Вынікі 41 да 46 з 46

Тэма: Больш за памылак - Вы заязджаеце мяне з розуму.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Звярніце ўвагу, што кампанія знаходзіцца ў 3.5.0 Стадыі бэта-тэставанні і гэта выразна апісана ў раздзеле загрузкі:
    Апошнія загрузкі BETA (няўстойлівыя) Версія для vBulletin 3.х - ад vbet 3.5.0
    Выразна паказваецца, што гэтая версія з'яўляецца няўстойлівым - кожны выкарыстоўвае бэта версію на свой уласны рызыка і ён ўсведамляе, што яно няўстойліва.

Бэта версія нармальная частка кожнага праграмнага забеспячэння - VBulletin і іншых модов таксама выпушчаны ў бэта-версіі.

У выпадку ўзнікнення пытанняў - проста паведаміць яе нам, каб мы маглі вырашыць гэтую праблему і, калі яна неабходна вярнуцца да апошняй стабільнай версіі, якая па-ранейшаму даступны ў раздзеле загрузкі

Quote Паведамленне ад Snake View Post
    Яго пустая трата часу так ці інакш, ліміт РС 4м знакаў месяц.

Калі я уключаны v2 Google я выкарыстаў 4000000 знакаў у прыкладна 15 хвілін.

Нават калі б я хацеў заплаціць $ 1000 за 50 сімвалаў (максімум у месяц) ад Google, ідэнтыфікатар выкарыстоўваць іх у днях.

Гэты мод мёртвы, калі VBET можаце знайсці свабодны шлях для таго, каб працягнуць.
    Quote Паведамленне ад r.dziadusz View Post
    Як я ўжо сказаў, мы працуем над ідэямі, якія маглі б дапамагчы нам палепшыць наш прадукт кожны дзень, праблема ўсё яшчэ існуючых?
    Вось што я думаю.

MS мяжа быў дасягнуты ўжо.

Так што ...

Якое рашэнне ёсць цяпер? У мяне няма магчымасці перавесці таксама!
    Quote Паведамленне ад r.dziadusz View Post
    Калі вы ўпэўненыя, што блакуюцца Google (калі вы не можаце зрабіць тэт адсюль: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1728), Вы можаце напісаць ім, каб reaccess ваш IP (ён таксама сказаў, у пост я вам даў), калі вы будзеце выкарыстоўваць не «толькі Google" гэта ў асноўным Microsoft API вы дасягнеце свае межы павольней

Акрамя таго, варта памятаць, што vbet не можа змяніць Google / MS межах, прама зараз мы прадстаўляем таксама Google API v2 для камерцыйнай карыстальнікаў, але мы шукаем іншыя шляхі ўвасаблення
    Так што ж адбываецца, калі Google адключыць v1 API?

Тады ў чым жа вынахад?

Гэта не доўга выправіць тэрмін, і ўсё.
    Я хачу падзяліцца сваім альтэрнатыўным рашэннем

Я думаю, што гэтая мода ніколі не будзе мёртвы, і будзе ісці наперад, з-за сваёй асноўнай патэнцыял: больш буйныя нашым форуме, трафіку і даходаў, і пакуль VBulletin ранейшаму выкарыстоўваецца ў якасці першага выбару для форуму праграмнага забеспячэння. Там будзе заўсёды рашэнне, і вы заўсёды не быць аднаму

Я прапаную яшчэ раз мой запыт на вылучэнне відэа тут:

Ручное рэдагаванне іншую мову перакладу вынік / кэш, па адміністратара

яго без перакладу неабходна рухавік там наогул (так, не парушаючы хто-небудзь парады або абмежаванне), проста ўручную пераклад чалавека, неабмежаваным, бяспечнага і лепшага выніку перакладу, У залежнасці ад таго, колькі чалавек перакладзе abillity. Admin / супрацоўнікаў / мадэратары / карыстальнікі могуць ўдзельнічаюць дапамагчы ручной пераклад

на самай справе так да гэтага часу не даюць гэтай магчымасці прасілі ў мінулым годзе яшчэ вышэй у струмені, я і адзін з маіх супрацоўнікаў, якія ўжо зрабілі гэта для некаторых звестак, каля 20,000 пасаду праз некалькі месяцаў дадаюцца ручной пераклад, яго працуе разам з Google Translate на гэтай пасадзе. Яго не дасканалы Methode, але я рады, досыць з ім, і ўсё разумеюць вынік перакладу, пакуль запыт на вылучэнне вышэй, дадзены

Так што я проста адрэдагаваць пошце, па адміністратара / супрацоўнікаў, таму што яны могуць рэдагаваць любы пост, і дадайце ніжэй зыходнае паведамленне, (прыбраць прабел пасля / notranslate і / цытаты), каб прымусіць яе працаваць у вашай ўласнай паведамленне

[Цытата]
    Гэта кіраўніцтва перавесці тэкст (або ручнога перакладу інфармацыі аб малюнку)
    [Notranslate]
    Ваша кіраўніцтва перавесці тэкст тут
    [/ Notranslate]
    [/ Цытата]

выніку, як гэта

таму што эксперымент і вопыт, да гэтага часу, мае супрацоўнікі атрымалі занадта маленькія хітрасці, каб зрабіць ручной пераклад нашмат хутчэй, нават я не зразумеў, што гэта раней, так што ніякіх праблем для ручной хуткасці перакладу для мяне, калі гэтая функцыя дадзенага запыту можа
    Апошні раз рэдагавалася basketmen; 30-09-11 у 18:48.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне. Я толькі што прачытаў усю нітку з самага пачатку, а таксама атрымаў некаторыя больш падрабязную інфармацыю аб праблеме.

Google Translation API v1 рыхтуецца да закрыцьця, таму яны паклалі больш абмежаванняў, што не дзіўна - гэта было абвешчана некалькі месяцаў таму.

Выдаленне ўвесь кэш не разумная ідэя. Вы можаце скардзіцца, што цяпер гэта будзе дорага для Вас, каб Гор пераклады (якія ў вас ужо бясплатна), але гэта не мае сэнсу - гэта Google Translation API v2 хто бярэ з вас не мы. Калі ласка, навядзіце скардзіцца Google. Тут мы можам толькі сказаць, што мы заўважылі, ваша меркаванне і мы не маем ўплыву ў гэтай галіне.

Калі ласка, выкарыстоўвайце Microsoft тестеров каб вызначыць, што гэта што-то не так з вашай сувязі Microsoft. Калі няма, то адпраўце дэталі доступу гэтак жа, як Радэк папрасіў вас раней, такім чынам мы зможам праверыць, што адбываецца.

Калі ласка, скажыце вы сталі патрэбна дапамога ў гэтай галіне? Калі прадукт ужо выдалены, то я мяркую, што няма больш маюць патрэбу ў дапамозе ў гэтай вобласці - ці не так?

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Так як жа вы плануеце для абслугоўвання новых кліентаў Майкл?

Як яны Ment перавесці BIG новыя форумы з нуля.

Ваша праграмнае забеспячэнне ў цяперашні час бескарысныя, калі вы прачынаецеся і знайсці спосаб для людзей, каб выкарыстоўваць яго.

Шчыра я не сыход, я магу прыняць яго ці пакінуць яго.

Гэта вы, што больш не мае бізнэс.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гэтак жа, як да гэтага часу. vBET з самага пачатку забяспечвае пераклады з вонкавым пастаўшчыком перакладу. Цяпер мы можам падтрымаць шматлікія правайдэры - так мы абслугоўваем нашых кліентаў нават лепш, чым раней.
    Любое выкарыстанне vBET ведае аб знешніх пастаўшчыкоў перакладу і ён ведае, што ён павінен быць у стане выкарыстаць гэтыя паслугі. Ён уключаны ў ліцэнзіі vBET - мы зразумела і так.

Хто яны? А чаму вы пытаецеся мяне пра іншых рашэннях? Калі вы пытаеце мяне пра падказкі для такіх форумаў вось некаторыя:
    1. Дадаць у vBET ігнаруюцца старонках столькі змест, як вы думаеце, гэта не важна для перакладаў
    2. Выкарыстанне бясплатных паслуг пераводу першых
    3. Для таго каб пазбегнуць дасягненні вольнага перакладу ліміт занадта хутка - ліміт падтрымоўваных моў. Дадаць новыя, час ад часу, калі кэш запоўнены.
    4. Нават калі вы выкарыстоўваеце заплаціў пераклады - мяжа падтрымоўваных моў з тымі, якія вы лічыце найбольш важнымі для вашага форуму. І нават тады абмежаваць яго больш - за разам вы можаце дадаць некалькі моў, калі вы выявіце, што выдаткі ОК для вас.
    5. Калі вы не выкарыстоўваеце Google Translation API v1 - не ачысціць кэш базы дадзеных і адключыць аўтаматычную чыстку, ці, па крайняй меры змяніць час кэшавання, каб жыць, каб нашмат даўжэй (не плаціць за гэта ж пераклады)
    6. Пазбягайце пераклад спам, правяраючы паведамленні да тых публікуюцца.

Тыя некалькі саветаў, якія прыйшлі да мяне прама цяпер.

Наша праграма робіць усё тое ж самае, што і раней (і нават лепш), так што гэта вельмі карысна. Гэта можа быць больш дарагім, але яно таксама карысна, як гэта было раней, і нават больш, таму што мы дадаем новыя магчымасці

Вам патрэбна дадатковая дапамогу ў гэтай тэме?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Няма адказу - мяркуецца, што больш не патрэбна дапамога тут. У выпадку, калі гэта - калі ласка, пішыце тут, мы будзем мяняць статус Адкрытага зноў.

Стар. 5 з 5 FirstПершы ... 345

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •