Пры выкарыстанні Microsoft перакладаць старонкі атрымаць 500 ўнутраная памылка сервера!
Пры выкарыстанні Microsoft перакладаць старонкі атрымаць 500 ўнутраная памылка сервера!
Апошні раз рэдагавалася Snake; 28-09-11 у 16:56.
Гэта не церпіць адкладу. Google заблакаваў мяне сёння.
Я не магу дазволіць сабе заплаціць за v2.
І калі я маю патрэбу ў Microsoft варыянт ён не працуе.
Мой старонках ўсё перакладаць з пустымі Google v1.
Мне трэба гэта як мага хутчэй фіксаванай калі ласка!
Я атрымліваю 500 ўнутраная памылка сервера пры перакладзе старонкі з Mircosoft!
Хіба Google блока вам?, У мяне падобная праблема, што некаторыя назвы нітка не хапае, і перакладзены тэкст пусты, але калі я мяняць на розныя мовы нітка назва ... і г.д. з'яўляюцца
Падобна, яны зрабілі, але я recenly абнаўляецца ўся мая дб, так верб рабілі нашмат больш званкоў, чым звычайна.
Яго, верагодна, 24hr блока, але ён па-ранейшаму не дапаможа опцыя Microsoft не працуе.
Я бачу гэта MOD памірае, MS опцыі абмежаваны і Google бярэ службы прэч.
Так, калі часткі не хапае, вы заблакаваныя.
Хм-м, 24 блок гадзіну, я задаюся пытаннем, калі той выпадак са мной, як у цяперашні час забаронена Baidu павука была каля 350 на маім сайце, ні на каго часу (убудаваны мадэм, каб пазбавіцца ад іх), яны блока аднаго моў ці ўсё пераклады ?
Існуе будзе платнай службы перакладу, які падтрымліваецца ў апошняй версіі vBET.
Калі забарона павукі старонак ніколі не будуць індэксавацца, перамогшы кропкі.
LOL, я спрабаваў плацілі, я выкарыстаў 1 млн. знакаў, у 10 хвілінах @ $ 20
Калі вы хочаце, каб пачаць плаціць $ 1000 за трафік, то яе рашэнне я думаю.
Апошні раз рэдагавалася Snake; 28-09-11 у 17:58.
Re: павукі, я разумею гэта, але Baidu павукоў прыносяць мала трафіку, але на самай справе дзярмо на ўсім працягу Вашага рэсурсаў, таму я цяпер забараніць большасць кітайскіх і іншых павукоў нонсэнс:
Baidu
Ичиро Мабільны
Сасо
Sogou
PSbot
Яндэкс (Расія Yahoo)
Йети
spinn3r
.... я мог бы працягваць
Ну, калі я не атрымліваю менавіта гэтыя пераклады назад мне давядзецца ісці аплачваецца, але мае пераклады і г.д. .. ўжо прыходзіцца амаль 12 мільёнаў URL-адрасоў і шмат хто з маіх старонкі маюць шмат кантэнту, таму я магу бачыць мяне дэмпінг падтрымку астатняга свету ў маім форуме, які з'яўляецца рэальным ганьбай. Я проста ачысьціў сваё кэшы (гасцявой і базы дадзеных) і атрымалі 9GB касмічных назад!
Ну, я абнавіць маю кэш якая была 6 ГБ, паверце мне, з такой колькасцю адрасоў НЕЛЬГА сабе v2 API, многія тысячы.
Re павука, старонак толькі транслюецца адзін раз, ці так гэта Baidu або карыстальніка або Google не мае ніякага значэння.
Так блакавання павукоў, не мае сэнсу.
Я спадзяюся, MS API працуе, але верб зрабіў некаторыя чытанні і свае абмежаваныя да 50 званкоў у хвіліну, я вельмі сумняваюся, дастаткова, каб падтрымліваць большасць форумаў.
Прыхільнікі падарожжаў
Апошні раз рэдагавалася Snake; 24-10-12 у 20:36.
50 званкоў у хвіліну? чорт пабяры!, што, верагодна, азначае, што для пакінутых 59,99 секунды мой форум не пагражаюць пераклады , Якія іх правілы кэшавання пераклады, вы ведаеце?, Было б не так ужо дрэнна, калі мы зможам захаваць перакладаў, то гэта азначае запаволенне тэмпаў trnslations на працягу некалькіх месяцаў, але eventualy яго дагоніць!
У мяне аналагічная праблема з перакладам на ангельскую мову (па змаўчанні) не працуе. Калі я перамыкаць на v2 ён працуе на другім, то на наступнай загрузцы старонкі гэта не так. Што-то з Google Translate.