Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Cpu праблемы і павольней форумах, менш даходаў

Пачатковец
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    14

Default Cpu праблемы і павольней форумах, менш даходаў

Я купіў гэты мод з ліцэнзіяй і чакаючы, што мае даходы AdSense будзе лепш.
    Але за апошнія 10 дзён маіх сайтаў настолькі павольна, што мае даходы AdSense павялічыцца амаль у паўтара ..
    Кожны дзень я атрымаў 10 баксаў менш income.So я страціў як мінімум 100 даляраў.
    Для невялікіх форумаў гэты мод будзе good.But, калі вы атрымалі 5 гадоў вялікіх форумах, то ён есць ваш працэсар.
    Мой сервер не дрэнны server.It мае 4 Гб rams.Although гэта вельмі магутны я атрымаў гэтую праблему.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі ласка, зробленыя канфігурацыі аптымізацыі. Калі ў вас ёсць шмат кантэнту, то гэта павінны быць пераведзены, і шмат новых спасылак вырабляе шмат новага руху. Таксама звернеце ўвагу, што старонка створана значна хутчэй, пасля пераводу ў кэшы. Так першы пераклад будзе павольней, таму што Google павінен даць нам перакладзеных тэкстаў. vBET паспяхова выкарыстоўваецца вельмі вялікі форумах.

Я напішу артыкул аб vBET канфігурацый, якія могуць дапамагчы вам зрабіў пераклады танней (я дадам спасылку ў новай адказ тут). Таксама звернеце ўвагу, што 3.3.0 будзе мець шмат дадатковай аптымізацыі, якія будуць зробленыя яшчэ больш хуткім і каб рэсурсы дарагой (асабліва для кэш-памяці і перанакіраваньні).

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Тут у вас ёсць пытанні і адказы аб прадукцыйнасці. Калі ласка, парай гэтыя інструкцыі (у прыватнасці, аб прадастаўленні меншай пераклады ў пачатку і блакавання робатаў для не адпаведных перакладзеных старонак):
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Таксама, калі ласка, паглядзіце сюды, каб верыць, што купля vBET было сапраўды добрае рашэнне, нават калі вы не ведаеце як гэта зрабіць у самым пачатку:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...rformance.html

Мы спадзяемся, што інструкцыі дапамогуць і яшчэ адзін раз - 3.3.0 будзе мець мноства дадатковых паляпшэнняў прадукцыйнасці пры новай сістэме кэш-памяці (асобныя табліцы для кожнага перакладу будзе зроблена індэксы менш і хутчэй +, мы разгледзім пытанне аб падтрымцы другога ўзроўня кэш-памяці) і палепшаных перанакіраванняў (мякка забойства будучыню пакаленне старонку, калі перанакіраваць ўжо адбываецца - гэта будзе бяспечным для вашага працэсара будзе новых паведамленняў у перакладзеных старонак і змены перакладаў На старонках).

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Снежань 2009
    Паведамленняў
    276

Я б парэкамендаваў вам ўключыць толькі 10 лепшых моў Інтэрнэту ў найбольшай ступені. Дзесяць Інтэрнэт Мовы - Свет Інтэрнэту Статыстыка

Вы, магчыма, захочаце зірнуць на аптымізацыю вашага сервера. Я знайшоў глаг аптымізацыі быў таксама вялікі дапамогай. В. Б. Аптымізацыя 1.3.2 - vBulletin.org форум

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •