Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Стар. 1 з 2 12 АпошніLast
Вынікі 1 да 10 з 13

Тэма: Праблемы з фарматаванне старонкі толькі для членаў

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Default Праблемы з фарматаванне старонкі толькі для членаў

Мой сайт на 100% пераведзены для гасцей, але, калі сябры Лагін і праглядаць старонкі патрабуюць некаторых "лішніх" перакладаў з-за больш тэксту на старонках.

Гэта цалкам нармальна, за выключэннем, калі вы праглядаеце старонкі ў якасці чальца ў вас ёсць, каб абнавіць (F5), стар 2-3 раз, перш чым усе адлюстроўваецца правільна.

Я дадаў некаторыя выявы растлумачыць.

http://www.computer-juice.com/vbeterror.gif
    Апошні раз рэдагавалася Snake; 12-09-11 у 19:58.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Прывітанне
    Праблема, здаецца, у перакладзе API, таму што як толькі перакладзеным тэкстах захоўваецца ў кэшы, каб ён мог быць выкарыстаны правільна, але "лішніх" переводов неабходна, каб звязацца з Google / Microsoft API.
    Выкарыстоўваюць Google або Microsoft API для перакладу?
    Калі Microsoft, калі ласка, пераканайцеся, што ваш ідэнтыфікатар Microsoft API з'яўляецца правільным, калі б Google, калі ласка, прачытайце гэты пост: http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post1729
    Акрамя таго, праблема можа быць у вашым серверы, неабходна высветліць, калі ёсць выхад заблакаваны сувязі

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Я згодны з тым, па-відаць АПА спыняецца, і заняць 2-3 ідзе, каб атрымаць поўны пераклад.

Im выкарыстаннем Google API, дрэнна прачытаў FAQ і далажыць, дзякуй.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

ТАКІМ ЧЫНАМ, я не заблякаваны Google, гэта толькі здаецца, што яны абмяжоўваюць колькасць querys за адзін раз.

Як гэта выправіць?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Quote Паведамленне ад Snake View Post
    ТАКІМ ЧЫНАМ, я не заблякаваны Google, гэта толькі здаецца, што яны абмяжоўваюць колькасць querys за адзін раз.

Як гэта выправіць?
    Як піша Радэк вы можаце выкарыстоўваць Microsoft API. Звярніце ўвагу, што Google ставіць абмежаванні на пераклад API v1 для падрыхтоўкі карыстачоў для закрыцця ў снежні. Такім чынам, вы таксама можаце перайсці на платны на (я ведаю, вы не хочаце, каб з іншага паста).

Існуе таксама іншае рашэнне! Мы выявілі, некаторы час таму, што калі занадта шмат запытаў пераклад збіраюцца Google занадта часта то Google робіць час штрафы. Як мы бачым цяпер, гэта таксама штраф службы адмаўленне, але ... У нас ёсць спецыяльны параметр для гэтага! Калі ласка, перайдзіце на Адмін -&ГТ; ад Vbet -&ГТ; пераклад пастаўшчык і ўсталяваць Затрымка паміж перакладамі. Гэта дадасць вызначаны часу затрымкі паміж перакладу запытаў, так што калі прычына ў тым, занадта шмат запытаў у кароткі перыяд часу, то яна будзе вырашана. Калі ласка, звярніце ўвагу, што нават з гэтай затрымкі набору вы можаце мець вашыя пераклады хутчэй! Гэтак жа, як я напісаў Google можа даць час штрафы, таму чаканне трохі на боку сервера можа зрабіць увесь пераклад хутчэй

Акрамя таго, калі выгляд, што Google абмежаванай даўжыні не больш аднаго запыту, ці максімальнае сегмента ў адным запыце, то дастаткова ўсталяваць меншыя значэння для канстант у класе vBET_Translator_Google (Гл. файл / уваходзіць / vbenterrpsietranslator_class_translator.php)

Калі ласка, скажыце вам патрэбна дадатковая дапамогу ў гэтай галіне, або пытанне вырашаецца.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 16-09-11 у 21:27.

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Калі вы не заблякаваны Google і ваш выхад злучэнне не блакуецца, а таксама адсутнічае перанакіраванне праблемы. Можа быць, вы маглі б паспрабаваць выкарыстоўваць Microsoft API, і тады вы ўбачыце, ці ёсць improvments.
    Таксама памятайце, што, у бліжэйшы час, вам прыйдзецца заплаціць за выкарыстанне Google API.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Вы чыталі мае іншыя пасады няправільна я хачу выкарыстаць платныя.

Такім чынам, як жа я гэта зрабіў? Калі ласка, адкажыце на мой іншы паток належным чынам!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Выбачайце. Я зрабіў памылку (толькі што праверыў абмеркавання http://www.vbenterprisetranslator.co....html # post9965 - Гэта была форма іншага карыстальніка - імя карыстальніка таксама пачынаецца з S ). Не трэба крычаць - я пайду на ўсе тэмы, якія ўсё яшчэ чакаюць адказу. Вы можаце даць мне дакладны адрас тут, калі вы хочаце Я правяраю па адной пасады ад апошніх 2-3 дзён - мой ноўтбук пацярпеў крушэнне і Радэк клапаціўся пра форум.

Калі вы хочаце выкарыстоўваць Google Translation API V2 - досыць проста ўсталяваць новы рэліз vBET4.x, перайдзіце да Панэль адміністратара -> vBET -> Правайдэры перакладу і ўсталяваць адпаведныя крытэры. Вы знойдзеце там усё апісання з адпаведнымі спасылкамі, як атрымаць Google API ключ і гэтак далей.

Калі ласка, распавядзіце яшчэ трэба дапамагчы з праблемай, апісанай у гэтай тэме

PS. Проста памятаць, што гэта 3.x суб-форуму. Мы забяспечым Google Translation v2 падтрымкі ў бліжэйшы час у vBET3.x - яна знаходзіцца на стадыі тэставання цяпер. Кодэкс змены ўжо зроблена.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 16-09-11 у 21:42.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лютым 2010 года
    Паведамленняў
    210

Я ведаю, што гэта VB3 форум, чат працуе VB3 вось чаму я тут паведамленне

Калі VB3 падтрымкі apiv2?

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

http://www.vbenterprisetranslator.co...html # post10086

Я быў рэдагавання майго апошняга посту, калі вы пасылаеце ваш адказ - так, калі ласка, праверце там спасылку вышэй. Выбачайце за бяда - я сумую, што гэта 3.x суб-форуму ў пачатку - мая віна: P

Стар. 1 з 2 12 АпошніLast

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •