Асабістае ліст Адаслаць
Асабістае ліст Адаслаць
Я толькі што прачытаў усё гэта і дасьць вам падтрымку на працягу некалькіх хвілін.
яе вырашыць
Выбачайце, але я не ў стане вызначыць, што з'яўляецца праблемай. Вось некалькі рэчаў, якія пачаў і гэты паток знаходзіцца ў беспарадку ўжо ... Калі ласка, адкрыйце новы струмень для кожнага па-ранейшаму існуючыя праблемы і капіяваць паведамлення адсюль (проста капіяванне, устаўка). Выбачайце за бяда - Радэк не ведаем, што нашы палітыкі кіравання - адно пытанне ў адзін паток, так што па нашай віне, але ўсё ж нам трэба, каб ачысціць гэта ў адваротным выпадку яна атрымае самае горшае. Цяпер у мяне ёсць ўражанне, як кожны пост пра што-то (404, vbadvanced, грэцкія літары ў URL, vbseo памылка) і я не магу вызначыць статус любога пытання. На самай справе - я не ведаю, якая дапамога вам патрэбна цяпер ...
Гэты струмень у назве памылка 404 і, як я разумею, што гэта вырашаецца. Калі ў вас ёсць 404 пытанне, калі ласка, пішыце тут, калі яна будзе вырашана - калі ласка, пацвердзіце. Што тычыцца іншых пытанняў - калі ласка, адкрыйце іншыя патокі (1 паток на пытанне). У мяне ёсць новае абсталяванне ў цяперашні час (у мяне быў ноўтбук аварыі так Радэк быў адзін на форум апошнія дні), так што я буду ў стане дапамагчы вам хутка на гэты раз. Проста, калі ласка, што я прасіў - адкрыць новы струмень для кожнага выпуску, таму мы зможам кіраваць ёю і вярнуцца ў выпадку неабходнасці (як цяпер), каб уся гісторыя пытання.
я сказаў, што яго вырашыць. іншай падтрымкі я даў яму доступ да тэст форуме і вырашыў яе. r.dziadusz павінны адзначылі яго вырашыць.
Вялікі - дзякуй за пацвярджэнне Я маркіроўкі гэта цяпер. У выпадку іншых / будучых пытанні - калі ласка, адкрыйце новы струмень для кожнага з іх