RSS-трансляцыя падтрымліваецца. Мы не ў стане прайграць пытанне на нашым форуме - калі ласка, дайце нам спасылку на RSS карміць якія вы апісваеце.
Таксама, калі ласка, растлумачце, што вы разумееце пад "назва шаблону" і "цела шаблон"? Які тып RSS вы апісанні?
Я кажу пра левым меню ў AdminCP: "RSS-каналы» -> «Дадаць RSS-струмень", дзе вы можаце імпартаваць freeds з вонкавых крыніц і каналаў аўтаматычна размяшчаюцца ў якасці тэмы на Вашым форуме.
Паспрабуйце дадаць стужку з любога крыніцы, і вы ўбачыце мовы тэгаў не хапае ў выніку патокаў (Дапушчальны, корму на англійскай і ваш форум у poslish, то паведамленне патрэбы тэгі corrosponding на моўныя налады карыстальніка (на англійскай мове) Робат выкарыстоўвае для размяшчэння корму).
Апошні раз рэдагавалася krisp; 20-12-09 у 18:48.
Такім чынам, вы хочаце перавесці спецыяльныя знешнія канал RSS?
Вы не можаце выкарыстоўваць мову BBcodes такім чынам. Ён не падтрымліваецца (перасоўванне гэтай тэме, каб паказаць запытаў).
Калі вы імпартаваць некаторыя іншыя матэрыялы проста імпартаваць яго ў тым жа мове, ваш форум. Так што проста гэта будзе перакладзеная з астатняй частцы старонкі - калі хто-то перакладаць старонкі ён таксама будзе перакладаць змест RSS-канала, які вы ўключылі.
Гэта тое, што вы маеце на ўвазе?
Ну праблема ў тым, што, калі RSS-канал на англійскай мове - ён будзе паказваць на англійскай мове ў крыніцы адрасоў. Але яго правільнае яно будзе перакладзена на іншыя URL, мову.
Не разумею. Як вы можаце бачыць гэта на крыніцу старонках? Калі старонка на англійскай мове, то ён павінен быць у парадку, каб бачыць гэта на англійскай мове.
Ці можаце Вы прывесці прыклад таго, што вы маеце на ўвазе / неабходна / пажадана?
********************....
Апошні раз рэдагавалася krisp; 17-01-10 у 17:00.
Мой форум дацкі.
Таму, калі паведамлення RSS бот яго пасады як карыстальнік з мовы якіх ўключана опцыя = дацкая, але размяшчэнне на англійскай мове.
Так што ж адбываецца?
Ну ўсе мовы перакладаецца проста выдатна .... акрамя дацкага ... няма дацкая пераклад можна знайсці дзе заўгодна ... ёсць ангельску, дзе павінен быць дацкі.
Рашэнне: Калі толькі бот RSS паведамленняў, як карыстальнік з усталяваным параметрам мовы на англійскую, тады ўсё будзе ў парадку. Але RSS-бот ігнаруе моўныя параметры для RSS-бот-карыстальнікаў і дзейнічае як свайго усталяваны ў дацкай заўсёды.
Я разумею цяпер. Можа быць, у будучыні мы будзем таксама падтрымліваць пераклад знешняе змесціва. На дадзены момант рашэнне для Вас з'яўляецца ўключэнне RSS каналы на дацкай мове. Я разумею, што гэта можа быць цяжка знайсці тых. На дадзены момант у нас ёсць шмат планаў з vB4.0 так што прыйдзецца пачакаць.
З нізкім прыярытэтам, але прыняў
vB4.0 з'яўляецца прыярытэтным вядома. Аднак, як вы трымаеце падлік галасоў, калі ласка, разгледзець гэты новы голас ад іншага карыстальніка кажучы, што падтрымка для перакладу знешняе змесціва было б карысна.