Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Не могуць пакідаць каментары на CMS артыкулаў

Гібрыдны Выгляд

Папярэдні Пост Previous Post   Next Post Наступны Пост
    Член
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    43

Default Не могуць пакідаць каментары на CMS артыкулаў

Пра гэта паведамілі раней тут, але новы струмень, здаецца, у парадку:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...slating-2.html

Я з гэтай праблемай зноў, дзе яна не дазваляе дадаваць каментары да артыкулаў CMS. У кансолі памылкі Firefox, ён паказвае гэтае паведамленне, калі спрабуеце пакінуць каментарый:

document.getElementById ("vbet_addbbcodes") з'яўляецца нулявым

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

На дадзены момант гэта не падтрымліваецца. Мы будзем працаваць, каб пракарміць [мова] і для артыкулаў CMS. Я мяркую, што быў нейкі пытанне раней, і мы пакінулі яго, як не патрэбны, але я буду правяраць яго зноў і паглядзець, што там адбываецца.
    Міхал (vBET) знаходзіцца ў адпачынку цяпер, і ён будзе ў панядзелак. Я паспрабую знайсці для вас рашэнне.

PS Я проста правяраў CMS артыкул мову BBCode дададзеныя ўручную, і гэта азначае штраф. Калі ласка, зрабіце тэст артыкулы з Ланг і langtitle BBCode дададзеныя ўручную і праверыць, як ён сябе вядзе. Можа быць, калі вы змянілі ужо існуючыя артыкула было ўзята з кэша VBulletin і зменаў не было прызнана.

Член
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    43

Гаворка ідзе не аб пераводзе CMS артыкулаў. Каментары да артыкулаў CMS не могуць быць размешчаныя на ўсіх, нават калі яны знаходзяцца ў нашай мове сайта па змаўчанні.

VBulletin прадпрыемства Перакладчык (vBET) персанал
    Рэгістрацыя
    Май 2010
    Паведамленняў
    1,000

Вы можаце ўстаўляць тут якой-небудзь URL на гэтую старонку, калі я магу гэта праверыць?

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Добра я павінен быў праверыць яго некалькі разоў, але я быў у стане прайграць. Гэта vBET памылка. Калі карыстач усталяваў яго па змаўчанні мову, выдатны форум мовы, то vBET дадае дадатковыя опцыі для рэдактара. Тут мы забыліся праверыць гэтую ўмову, і мы заўсёды дадаць некалькі сцэнарыяў Java, нават калі варыянт не быў дададзены, - гэта з'яўляецца прычынай праблемы.

Для хуткага рашэння, калі ласка:
    1. Перайсці ў панэль адміністратара -> Даданыя модулі і прадукцыя -> Мэнэджар убудоў
    2. Знайсці убудова пад назвай: мова Ручка па змаўчанні для каментароў CMS артыкуле
    3. Змяніць яго - знайсці:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    4. Замяніць на:
    Code:
    $view->comment_block = str_replace('if (comment_postid  > 0)', 'if (document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\') && document.getElementById(\'vbet_addbbcodes\').checked) {
    Гэта праверана і будуць уключаны ў наступны выпуск. Калі ласка, пацвердзіце, што гэта дапаможа.

Член
    Рэгістрацыя
    Лістапада 2010 г.
    Паведамленняў
    43

Гэта выпраўленне працаваў вялікі і зараз могуць каментаваць артыкулы CMS зноў. Вялікая работа ў пошуку гэтай праблемы!

Пенсіянер;)
    Рэгістрацыя
    Жнівень 2011
    Паведамленняў
    441

Мы былі радыя дапамагчы Вам, для любой іншае пытанне, у вас больш, чым можаце задаць.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •