Для карыстальнікаў, якія не жадаюць мець ніякіх сцягоў, звязаных з яго профілем, магчымасць атрымаць мове канфігурацыі назад у "не абраны" праз нейкі Магчымае выбару моўнага тэставання карыстачоў.
У цяперашні час гэты "unselection" не Магчымае.
Для карыстальнікаў, якія не жадаюць мець ніякіх сцягоў, звязаных з яго профілем, магчымасць атрымаць мове канфігурацыі назад у "не абраны" праз нейкі Магчымае выбару моўнага тэставання карыстачоў.
У цяперашні час гэты "unselection" не Магчымае.
У якасці альтэрнатывы, ёсць магчымасць пазбегнуць сцяг візуалізацыя на профілі, не мадыфікуецца шаблоны?
Ды гэта не магчыма і па-сапраўднаму мы не хочам, каб падтрымаць яго.
Невялікі форум уладальнікаў хачу гэта так знаходжання (гэта значыць, чаму такія функцыянальныя наогул існуе - мы папрасілі зрабілі гэта).
Як пра гэта - гэта будзе магчыма, але толькі для адміністратара? Як я ўжо пісаў у асноўным форумы хочуць прымусіць карыстальнікаў ўсталяваць яго не дапускаюць, каб скінуць яго. Ці будзе гэта добра для вас?
Я разумею, conexion з прымушаць карыстальнікаў выбіраць мову ў функцыянальнасці.
Але ўлічваючы, што двухмоўны варыянт няма ў бягучы прадукт, мы б часова прыйдзецца мець справу з карыстачамі, не жадаючы, каб паказаць відавочную сцяг у яго профілі.
Я ведаю, што гэта Litle палітычныя праблемы, але будзе мець важнае значэнне ў нашым рэгіёне.
Дзякуй за інфармацыю. Ці можаце вы адказаць на пытанне? Ці мае прапанаванае рашэнне будзе добра для вас?
Не, гэта не так.
Так як вы хацелі б яго сапраўды працуе?
Кожны дазволіла адмяніць сваю мову па змаўчанні. Адміністратар таксама можа зрабіць гэта для карыстальнікаў.
Калі мы дазволім карыстачу мову па змаўчанні адмяніць, гэта будзе даступна пасля ўключэння спецыяльная опцыя для гэтага - як я ўжо пісаў раней шматлікіх форумах хочаце прама процілеглае вашаму запыце (так хочацца, каб прымусіць карыстальнікаў ўсталяваць яго не дапускаюць, каб скінуць яго) .
Ці з'яўляецца гэта рашэнне добра для вас? Калі няма, калі ласка даць некалькі больш інфармацыі, чым проста не згодныя Гэта дапаможа нам вызначыць Вашы патрэбы хутчэй.
Дазвол перавагі іншым форуму ў той жа час:
AdminCP варыянт: дазволіць карыстачам усталёўваць мову як "не абраны"?
Як гэта вельмі звязана з форс-карыстачы-наведаць профілю выбару мовы можна таксама звязаць з гэтым варыянтам:
-Force карыстачам усталёўваць мова (AdminCP)? Ды => "Не абраны" варыянт не даступны
-Force карыстачам усталёўваць мова (AdminCP)? Няма => "Не абраны" варыянтам
ОК, так што мы будзем дадаваць новыя опцыі канфігурацыі, так што карыстачы будуць даступныя, каб зняць вылучэнне іх мова па змаўчанні. Мы падумаем, назваўшы яго адпаведным чынам адміністрацыя будзе ведаць, што няма ніякага сэнсу, каб прымусіць ўсталяваць яго і дазволіць, каб зняць вылучэнне яго ў той жа час.
Магчыма, гэта будзе яшчэ прасцей паставіць яго ў якасці новага значэння ў прымусе, а не ствараць новы параметр сябе. Гэта было б самым лёгкім для адміністрацыі наладзіць.
Так што мы будзем рабіць гэта новы параметр або новае значэнне ў існуючых параметраў. У любым выпадку гэта будзе зроблена. Асабіста я аддаю перавагу на самой справе 2-й спосаб - лягчэй за ўсё падтрымліваць, таму што аўтаматычна не дазваляе няправільна канфігурацый.
Я згодны, можа быць, другі спосаб лепш і прамыя.