Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Паляпшэнне Url адсочвання: ўнутраныя спасылкі заўсёды ў няяўна мову

Default Паляпшэнне Url адсочвання: ўнутраныя спасылкі заўсёды ў няяўна мову

Я быў бы ўдзячны магчымасць фільтраваць усе ўнутраныя спасылкі, размешчаныя карыстачамі на форуме, так што любы мова, дадзеныя ў URL могуць быць урэзаныя.
    Гэта было б палепшыць канфігурацыю URL адсочвання, як прагляд выбару мовы не будзе зменены падчас навігацыі праз ўнутраныя спасылкі ў форум.

У цяперашні час у маім форуме навігацыі з URL адсочвання impredictible, як націснуць любую ўнутраную спасылку прычыны мову канфігурацыі змяняецца.
    Навігацыя без яго не працуе ў любым выпадку, як вы заўсёды прыходзяць да няяўнай мова форуму на кожнай старонцы.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вы можаце фільтраваць спасылкі, якія вы хочаце быць не перакладзены наогул. Але гэта не сэнс для ўсяго форуму. Я не ясна зразумець, што вы маеце на ўвазе. Вы маеце на ўвазе спасылкі, уключаныя ў паведамленне напісаныя карыстальнікам? Так што калі дадаць сюды спасылку на гэтай пасадзе ён не будзе актыўным для перакладу сачэнне - ці не так?
    Я не бачу, як яна паляпшае URL адсочвання. Цяпер усё форум спасылкі адсочваюцца. Калі хто-то на польскім перакладзе ён хацеў бы пайсці ў польскім сайце пасля націску спасылкі, уключаныя ў паведамленне, і гэта, як яна працуе цяпер. Чаму пачынаюцца на польскай перакладзе і збіраецца ангельскай версіі пасля націску спасылкі будзе якіх-небудзь паляпшэнняў тут? Гэта прымусіць карыстальніка клікнуць польскі сцяг зноў і зноў пасля кожнай старонцы змяніць ...

Калі ласка, растлумачце, што вы разумееце пад непрадказальным навігацыі URL? Яна павінна быць прадказальнай - калі вы думаеце, што любое няправільнае функцыянальнасць калі ласка, адкрыйце новы справаздачу пра памылку для гэтай праблемы. Пры націску на спасылку павінны перайсці на старонку ў тым жа мове, вам было глядзець прама цяпер. Вы можаце прымусіць перасылак карыстальнікаў мовы vBET варыянты, калі вы хочаце, але па змаўчанні vBET не будзе рабіць любую мову перанакіраванне - проста будзе трымаць на самай справе разглядаецца мову падчас прапускаючы старонкі.

Коратка: я не разумею, выразна запыту і яго мэты. Калі ласка, апішыце падрабязней.

Мой карыстач не мае мовы, абранага ў профілі
    Мой форум па змаўчанні мова іспанская
    Мой форуме URL адсочвання актываваныя

Калі я націскаю ўнутранай спасылкі размешчаныя некаторых карыстальнікаў каталонскага мовы:
    http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html?language=ca # post1035
    (Http: / / www.sexomercadobcn.com/pruebas-t22469-i12.html # post419302)

Мой карыстач змяняе рэжым прагляду ў Каталоніі. Я маю на ўвазе, я не магу трымаць мой рэжым прагляду ў іспанскую мову па змаўчанні.

Я маю на ўвазе фільтрацыі карыстальнік апублікаваў ўнутраныя спасылкі на http://www.sexomercadobcn.com/follar-catala-t166.html # post1035 б пазбегнуць гэтай праблемы.
    Апошні раз рэдагавалася forosmb; 18-08-11 у 13:12.

Я не магу undestand гэта (AdminCP):

Перайсці на мову карыстальніка
    Калі гэты параметр усталяваны, то карыстач будзе перанакіраваны на старонку перакладу ў залежнасці ад яго налады браўзэра мове. Перанакіраванне адбудзецца толькі ў пачатку новай сесіі (кліент павінен мець куки ўключаны або будуць перанакіраваныя кожны раз). Вы можаце выбраць, каб прымусіць перанакіраванне або задаць карыстач не хоча быць перанакіраваны.
    Карыстальнік можа выбраць:
    1) сцяг у панэлі навігацыі (сцягі меню, выбар, якія захоўваюцца ў куки я мяркую)
    2) мова ў яго профілі карыстальніка селектар (захоўваецца ў табліцы карыстальнікаў БД)

Але вы апісаць, што вы перасылак наладах браўзэра мове (Гэта памылка ¿?).

Налады браўзэра, гэтак жа, як меню, панэлі навігацыі?

А гэта 3 адзіны спосаб вашага прадукту выглядае для карыстацкіх налад мовы?
    Апошні раз рэдагавалася forosmb; 18-08-11 у 13:23.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я не бачу нітка - гэта дазволена толькі для рэгістратара карыстальнікаў. Як я разумею спасылку ў паведамленне ужо ўключае ў сябе код мовы. Калі ласка, звярніце ўвагу, што пераклад сачэння працуе толькі для спасылак, якія яшчэ не міжнародны характар. Так што, калі спасылка ужо ўключае ў сябе код мовы, то пераклад сачэння не будзе дадаваць яшчэ адзін (не мае сэнсу).

У гэты момант, калі вы не хочаце, то вы павінны адрэдагаваць паведамленне ўручную і выдаліць параметр мовы / код з URL. Тады ўсё будзе парай звяно ў яго фактычнай мовы прагляду.

Як я разумею, вы хацелі б мець код мовы аўтаматычна выдаляюцца з URL, уключаныя ў новую пасаду. Ці правільна гэта?

Аб прымушаючы перанакіраванне. Калі ласка, майце адзін паток на адно пытанне. Мы страцілі ў адваротным выпадку. Гэты паток складае каля URL адсочвання. Калі ласка, адкрыйце новую тэму для новага выпуску.

Як я разумею, вы хацелі б мець код мовы аўтаматычна выдаляюцца з URL, уключаныя ў новую пасаду. Ці правільна гэта?
    Так, гэта так.
    Па крайняй меры, AdminCP магчымасць атрымаць яго актыўным.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

OK - прынята. Гэта павінны быць уключаныя ў наступны рэліз vBET4.x

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні