прывітанне
У мяне ёсць форум на польскай мове - ezoforum.pl
Я хачу адкрыць новы форум на англійскай lagnuage (новы дамен)
Ці можна перакладаць базу дадзеных usung vBet і ўсталяваць defualt мову ангельску?
прывітанне
У мяне ёсць форум на польскай мове - ezoforum.pl
Я хачу адкрыць новы форум на англійскай lagnuage (новы дамен)
Ці можна перакладаць базу дадзеных usung vBet і ўсталяваць defualt мову ангельску?
Магчыма так. Падтрымліваюцца няма. Дазволена - не. Па крайняй меры, не ў Google. Звярніце ўвагу, што Google Умовы прадастаўлення паслуг дазваляе праводзіць (кэш) пераклады вынікі толькі да 15 дзён. Таксама звернеце ўвагу, што адкрыццё новага форуму запатрабуюцца дадатковыя ліцэнзіі VBulletin (таксама vBET - адзін ліцэнзіят за адну ўстаноўку).
Што такое магчыма і на гэты раз таксама дапускаецца, яно з'яўляецца выкарыстанне vBET мову BBCode. Такім чынам, каб змены ў Вашым форуме (ці копія) мова па змаўчанні англійская, які вам неабходна:
1. Змена VBulletin мову, адпаведныя фразы для графічнага інтэрфейсу будзе выкарыстоўвацца
2. Зроблена SQL запыт, які будзе абгарнуць ўсе існуючыя пасады ў [мова = PL] BBCode. Такім чынам, усе фактычнае ўтрыманне будзе перакладзена на форуме мову па змаўчанні і кэшуюцца належным чынам Google Умовы прадастаўлення паслуг. Звярніце ўвагу, што лепш за ўсё зрабіў яго спачатку на некалькі тэстаў напрыклад, - мы не ўпэўненыя, як ён будзе паводзіць сябе такім чынам, загорнутыя для цытуе тэксты.
Іншы спосаб складаецца ў выкарыстанні некаторых іншых перакладаў API (vBET падтрымлівае Microsoft Пераклад API), які дазваляе захоўваць вынікаў перакладу на векі. Мы не знайшлі ў Microsoft Пераклад API Умовы абслугоўвання якога-небудзь абмежаванні аб кэшаванні вынікаў. Тым не менш варта ўлічваць, што:
1. vBET не падтрымлівае змяненне зыходнага зместу і замены яго перакладзе адзін. vBET мець уласную кэш-памяці і ніколі не мяняць зыходнае паведамленне
2. Аўтаматычны пераклад не дасканалы - на наш погляд, лепш пакінуць інфармацыю, якую яна была перакладзеная аўтаматычна. І, выкарыстоўваючы мову BBCode такая інфармацыя прадастаўляецца.