Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 7 з 7

Тэма: Аўто вярнуцца да Ангельскаму, калі англійская мова з'яўляецца профілю

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Default Аўто вярнуцца да Ангельскаму, калі англійская мова з'яўляецца профілю

Я ўжо хаваць сцягі з ангельскага карыстальнікамі праз шаблон ўмоўныя, але цяпер я хацеў бы скарыстацца гэтай перайсці на наступны ўзровень, як англійская-гаворачых карыстальнікаў у іншых краінах, якія маюць свае моўныя налады браўзэра усталяваны замежнай мовай, але зямля, на пераклад старонак наш сайт пры пошуку з Google хочаце аўтаматычна гледжання англійскай мовах, а не перакладзеныя версіі.

Для таго, каб зрабіць гэта, я напісаў наступны код.

Аднак, як я не тое, што знаёмыя з унутранай працы vBET, я не ведаю, куды яго і як для яе завяршэння. Не маглі б вы дапамагчы мне з гэтым?

PHP Code:
    if ($_GET['language'] != "en" and $vbulletin->userinfo['vbet_def_lang'] == 'en')
    {
    revert language to english

-Які убудова / файл будзе ісці ў гэтым?
    -Што б я паставіў на месца «вярнуцца мовы на англійскую?

Дзякуй

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

У гэты момант карыстальнік павінен быць аўтаматычна перанакіраваны на гэта па змаўчанні мову vBET. Праверце гэта і, калі не працуе, то дайце нам ведаць - мы будзем рухацца гэтым паток для паведамлення пра памылку. Калі ласка, звярніце ўвагу, што куки павінны быць уключаны, каб гэта працавала (да Увайсці няма інфармацыі пра карыстальніка, так што мы ўсталявалі час жыцця куки і, калі карыстач заходзіць з таго ж браўзэра ён перанакіроўваецца яшчэ да Лагін), і гэта адбудзецца толькі ў пачатку сесіі (інакш карыстач не зможа змяніць мову ўручную).
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 15-12-09 у 23:51.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

У пачатку сесіі, так, мова змяняецца.

Аднак, давайце казаць, што я ўвайшоў у сістэму і мова па змаўчанні выкарыстоўваецца англійская мова.

Выкажам здагадку, што мой браўзэр мовай з'яўляецца польская мова, і калі я Googled тэрмін, мой сайт падышоў у якасці выніку. Які з'явіўся, я быў дастаўлены ў mysite.com / форум / PL / thread.html. Для маіх мэт, я хачу, каб карыстач аўтаматычна перанакіроўваецца на mysite.com / форум / thread.html, калі іх профіль мовай з'яўляецца англійская.

У адваротным выпадку, людзі за межамі ЗША, якія свабодна валодаюць англійскай мовай, могуць быць прынятыя для перакладзеныя версіі сайта, і, відавочна, аўта-пераклад горш, чым у ангельскай версіі для іх.

Таму, калі магчыма, не маглі б вы прапанаваць некаторыя паказальнікі з маім вышэй код? Я вельмі цаню дапамогу. Вялікае дзякуй загадзя!

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Я разумею ваш сцэнар, але гэта вельмі рэдка. Калі хто-то ўжо ёсць на вашым сайце чаму ён павінен гэта Google? Калі хто-то няма, і Google яго, а затым новая сесія ствараецца такім чынам ён будзе перанакіраваны.

Прычына, чаму мы да гэтага часу робяць абмеркавання (чаму мы не прымаем гэтага яшчэ няма), таму што калі мы ўнеслі змены, як вы хочаце, то карыстачу будзе не ў стане наогул змяніць пераклад - таму што ён заўсёды будзе накіраваны ў сваю мову па змаўчанні, нават калі ён націсніце некаторыя сцяг. Менавіта таму мы зрабілі гэта перанакіраванне толькі ў пачатку - таму што пасля гэтага карыстальнік можа свабодна ісці, куды ён хоча, і любы пераклад ён хоча.

Гэта сапраўды, як вы хацелі б паводзіць сябе ваш форум. І ці ёсць сцэнар, які вы далі гэта магчыма ў рэальнасці. Таму што ў 99,99999% выпадкаў ён будзе працаваць, як вы хочаце - калі які-небудзь карыстач будзе ісці да вас знешнія спасылкі і ўжо ёсць рахунак у стандартны набор моваў, то ён будзе перанакіраваны як вы хочаце. А калі ён ужо адкрыў ваш форум, то:
    - 1 - навошта яму туды з іншага месца, калі ён ужо ёсць?
    - 2-й - нават у такіх незвычайных выпадку ён можа проста націснуць сцяг, таму што ён ведае ваш форум і ведае, што адбываецца.

Звярніце на гэта ўвагу. Мы не хочам, зробленыя нашай просьбе ў якасці афіцыйных змен, паколькі аргументы вышэй. Але калі вы сапраўды ўсё яшчэ думаю, што гэта добрая ідэя для Вас мы дамо вам некалькі абыйсці vBET 3.2.x (у 3.3.0 мы змянілі месца перанакіраваньне, а таксама зрабіў яго лепш для прадукцыйнасці).

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Калі ласка, падайце мне абыходны шлях.

Хоць ваш пункта цалкам справядліва, гэты сцэнар быў фактычна сутыкаецца карыстач і паведаміў мне, гл тут: PentaxForums.com. Я згодны, што вялікую частку часу, гэта не будзе праблемай, але мне падабаецца мець свой сайт на 100% дасканалы!

Рэч з абыходны шлях з'яўляецца тое, што было б толькі зрабіць так, што ангельскі-размаўлялых карыстальнікі не могуць ўручную змяніць пераклады. З дапамогай шаблонаў, то я ўжо схаваныя сцягі для карыстальнікаў, якія ўсталёўваюць англійскай мовы ў іх профілі. Такім чынам, сутнасць гэта, калі вы хочаце пераклады, альбо абраць што-то, акрамя ангельскага, або праглядзець форум у якасці госця. Такім чынам, я хацеў бы абыйсці.

Дзякуй вялікі за ўвагу, і я рады чуць, што вы гатовыя мне дапамагчы ў гэтым пытанні. vBET працуе вельмі добра з майго сайта да гэтага часу, і я рады, што кліент тут!
    Апошні раз рэдагавалася moman; 16-12-09 у 03:51.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Прывітанне, я выявіў, што па некаторых прычынах гэты стары паток ўсё яшчэ не зачынена. Калі ласка, скажыце яна была вырашана, ці мы выпадкова прапусціць яго, і вы па-ранейшаму маюць патрэбу ў нашай дапамогі.
    Апошні раз рэдагавалася vBET; 07-05-10 у 15:30.

Senior Member
    Рэгістрацыя
    Лістапад 2009
    Паведамленняў
    168

Я выявіў, што ў гэтым няма неабходнасці мець што-нешта накшталт гэтага. Замест гэтага, я размяшчаю гэта папярэджанне ў панэлі навігацыі кансультаванне карыстальнікаў, каб змяніць мову.

Цяпер вы можаце зачыніць гэты струмень.

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні
  •