Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 5 з 5

Тэма: з выкарыстаннем 1 выява замест 52

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    34

Default з выкарыстаннем 1 выява замест 52

калі я выкарыстоўваю ўсе мовы, яна хоча, можа паўплываць на працу майго сайта ў больш requist з 52 малюнкаў, кожнае малюнак для кожнай мовы

я чытаў перад Somthing, як выкарыстаць адзін вобраз, які ўтрымоўвае ўсе icaons або сцягі малюнка, але я забыўся, дзе
    anywhy
    гэта як тое, што yahoo.com выкарыстання ў яе левай часткі, якія паказваюць масу спасылак на свае паслугі, але з выкарыстаннем аднаго малюнка для ўсіх абразкоў, што яны паказваюць

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Дзякуй за вашу ўвагу. На дадзены момант мы бачым шмат праблем з такім падыходам. Калі б мы зрабілі толькі адзін малюнак, то гэта будзе не магчыма, каб выбраць, якія сцягі вы хочаце мець актыўны.

Акрамя таго, з 52 невялікіх малюнкаў, не ўплывае на эфектыўнасць рэкламы столькі, колькі вы можаце сабе ўявіць. Першы кэш браўзэра малюнкаў, так што тыя не загружаюцца кожны раз. Другая тыя статычнага кантэнту, каб ён не выкарыстоўваць менш рэсурсаў сервера толькі выкарыстоўвае вашу паласу прапускання.

Мы адкрытыя для ідэй. Калі ў вас ёсць ідэя, як вырашыць пытанне адзін малюнак і па-ранейшаму дазваляюць выбраць, якія мовы форуму хоча падтрымаць, мы будзем глядзець на гэта бліжэй. На дадзены момант такі падыход будзе зводу фактычным функцыянальным vBET.

Член
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    34

ды гэта не паўплывае на кнопку для кожнага мовы, акрамя нам трэба іншы малюнак, каб паказаць Эхен справа налева lnaguage гэта паказаць сцяг
    так што нам трэба 2 малюнка
    адзін для злева направа, а іншая справа налева

я буду шукаць артыкуле тлумачыцца, як выкарыстоўваць яго

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Існуе некалькі пытанняў - некаторыя макеты не маюць досыць месцы і абгарнуць малюнкаў. Гэта не будзе магчымым, калі толькі адзін малюнак будзе.

Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Гатова. Будуць уключаны ў наступны рэліз Рашэнне:
    http://www.vbenterprisetranslator.co...ss-sprite.html

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання