Важны: Гэтая старонка выкарыстоўвае печыва (cookies). Выкарыстоўваючы сапраўдны сайт, не выключаючы печыва ў браўзэры, азначае, што вы згодны для яго выкарыстання.
Купіць зараз! Асаблівасці Загрузка

Зарабляйце з намі!

Калі вы хочаце, каб пачаць зарабляць грошы з vBET зарэгістравацца, каб Партнёрская праграма.
Вынікі 1 да 4 з 4

Тэма: Рэдактар пытанні.

Question Рэдактар пытанні.

Я выпрабоўваю рэдактар пытанне на маёй старонцы vbcms. Зараз гэта адбываецца толькі для адміністратараў. Кожны раз, калі праглядаеце артыкул рэдактара адсутнічае. Пры праглядзе гэтым артыкуле як нармальным членам рэдактар паказвае нармальна. Я вызначыў, што гэта на самай справе пытанне vBSEO, але на жаль з-за палітыкі vBSEO аб vBET я не магу атрымаць ніякай падтрымкі. Таму я спадзяюся, вы зможаце дапамагчы мне. Дзякуй.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Калі гэта vbseo пытанне перайдзіце да каманды vbseo за падтрымку. Калі ласка, праверце робіць іх такімі імем "палітыкі" ў парадку ў адпаведнасці з іх ліцэнзіяй, калі хочаце. Калі яна ёсць, і яны маюць права адмовіць у падтрымцы для форумаў маючы ніякіх іншых модов (на самай справе па-дурному), то, калі ласка, што трэба, каб атрымаць іх падтрымку. Вы можаце часова адключыць модов, зрабіце рэзервовую копію рэдагуемых файлаў vbseo і загрузіць арыгінал. Тады яны будуць мець ніякага апраўдання, каб адмовіць вам у падтрымцы. Мы не можам несці адказнасць за іншых прадуктаў, ні іншай падтрымкі прадуктаў каманд ... Асабліва, калі гэтыя каманды выкарыстоўвае хлусня супраць нашага ўласнага прадукту і практыкі, якія я сапраўды спадзяюся, не з'яўляюцца юрыдычнымі.

Мы не ў стане падтрымліваць vbseo кода - мы проста не ведаем, - гэта не наш прадукт.

Вам патрэбна любая дапамога, звязаныя з vBET тут?

Вы можаце выдаліць гэтае Міхал. Выбачайце. Мне ўдалося атрымаць гэтую фіксаваную сам. Яна не мае нічога агульнага з vBET.

Міхал Podbielski (vBET штаба) vBET's Avatar
    Рэгістрацыя
    Кастрычніка 2009 г.
    Паведамленняў
    3,037

Вялікі Дзякуй за інфармацыю!

Пазнакі гэтай тэмы

Вашы правы

• Вы не можа ствараць новыя тэмы
  • Вы не можа адказваць на паведамленні
  • Вы не можа прымацоўваць ўкладання
  • Вы не можа рэдагаваць свае паведамленні