Я бягу сайт пра BASE Jumping. Спорту міжнароднага спорту, але да гэтага часу, я не быў у стане прапанаваць нічога, акрамя ангельскага інфармацыі для ўсіх, хто прыходзіць на сайт.

Я таксама валодаць і кіраваць базай дадзеных для ахвяр для базавых скачкоў. Гэта сі не толькі старонкі паважаць і памятаць страчаных сяброў, гэта таксама з'яўляецца каштоўным інструментам для аказання дапамогі іншым перамычкі, каб пэўныя небяспекі, якія могуць быць сур'ёзна! Гэта веданне з'яўляецца ключом да выратаванні жыцця людзей і выратаваў мноства жыццяў. Аднак я адчуваю, што я мог зрабіць лепш, дазваляючы нікому, не толькі англійская, кажучы перамычкі, каб даведацца і, магчыма, выратаваць сваё жыццё, а

БАЗА Fatality List - BLiNC Magazine:: BASE-джампінг, скачкі з парашутам, і палёты на параплане

Fatality Інфармацыя - BLiNC Magazine:: BASE-джампінг, скачкі з парашутам, і палёты на параплане

Акрамя таго, дзень, калі я выпусціў убудова, мая карта сайта прадстаўлення скокнуў з 36763 агульнага URL на агульную 1297111 URL, і зараз я магу павялічыць мой рахунак на 500 да 5000 новых URL, у дзень. Мой трафік падвоіўся з я выпускаю гэты убудова, і я такая шчаслівая, што гэта.